שתי שאלות

Yaelcc

New member
שתי שאלות

לאחרונה נפלה אצלי מנורה באחד החדרים בבית ומנורה נוספת נשרפה, והמחיר שהחשמלאי ביקש להחלפה שלהן יקר לי מדי כרגע. הוא אמר שכדאי לי לרכוש בעליבאבא מנורות לד פשוטות או מנורות שולחן שיעלו מעט מאד. אז רציתי לשאול איך בדיוק מזמינים ואיזה מוצר. שאלה נוספת - אמי איבדה את תעודת הזהות. מחיפוש בגוגל מצאתי קישור שדרכו אפשר לקבל תעודת זהות ביומטרית וצריך גם טביעת אצבע. יש נוהל דומה עבור תעודת זהות פשוטה ורגילה ? בגלל הקורונה אני לא מעוניינת לנייד אותה. תודה מראש.

לגבי השאלה השנייה

אין יותר תעודות זהות פשוטות ורגילות. כל תעודות הזהות הן ביומטריות. הבחירה היחידה היא בין כניסה למאגר הביומטרי או אי כניסה למאגר.

Yaelcc

New member
יש משהו שניתן לעשות מבלי לנייד אותה למשרד הפנים ? תודה

לדעתי אין פתרון למצב הזה

וצריך להגיע פיזית אבל כדאי לשאול את רשות האוכלוסין טלפון 3450* אם לא מדובר במקרה דחוף אז אולי עדיף לחכות עם זה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין בעיה להיכנס לעליאקספרס, לחפש מוצר ולהזמין. אלא שלאחרונה,
ביצעתי 2 הזמנות שלא הגיעו. לגבי אחת מהן, זוכיתי כבר כספית. השנייה? לא ברור מה יהיה עמה.
לא פעם ולא פעמיים הזמנתי מוצרים בעליאקספרס. בד"כ הכל היה תקין - עד לאחרונה.

לגבי נורות לד? הזמנתי בעבר G9. בינתיים עובדות כבר כמה חודשים ללא כל בעיה.
נראה שהן די אמינות והמחיר היה ממש מצחיק יחסית למחירים בארץ.
כמובן שההזמנה, המשלוח והמסירה היו הרבה לפני עידן המקרנה.
ואגב, הלדים שהגיעו אלי הגיעו באריזות קרטון ללא שם מותג..
אמה מה? אתה קונה בארץ נורות של פיליפס או של ניסקו? ומה? הו אוהבות להישרף,
וכשאתה בוחן את ארץ הייצור, מדובר ב"סין". אז למה לשלם יותר עבור מותג?
ועוד קטנה. הלדים אוהבים להתפגר בעיקר כשהם סגורים בחלל שלא מאפשר להם להתקרר ולהתאוורר.
בתוך כדור [כמו ארמטורה], מובטח לך משך חיים קצרצר.

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא הזמנות מעלי מגיעות עכשיו במהירות שיא (אולי לא מסין?)

הזמנתי כמה מוצרים ב-30.6, אחד לקחתי מהדואר כבר ביום חמישי (9.7) ועוד שניים היום... וקיבלתי הודעה על חבילה רביעית שכבר בארץ.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מזלך. עבור משלוח אחד כבר קיבלתי זיכוי. האחר לא מגיע.

einat162

New member
לגבי נורות לד -

ממליצה לך להיכנס לסניף של מקס סטוק. אני לא יודעת בכמה הוא הציע לך נורה, אבל נורות הלד הקטנות שנמכרות בערך ב- 10 ש"ח, מחזיקות לי המון (יותר זמן מכאלו שאומרות להיות יותר איכותיות- לפי חשמלאי במשפחה) - הכוונה לעגולות, כמו מנורה ליבון "של פעם", עם אריזה ממותגת של Max Stock

למעלה