שתי שאלות

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
שתי שאלות

שמתי לב שהרבה אנשים שואלים מהו האופק שלהם. סליחה על הבורות, אבל רציתי לדעת מהו בדיוק האופק ומהן ההשפעות שלו. חוץ מזה, קראתי בעיתון משהו שלא כ``כ הבנתי בנוגע לבית של ונוס (?). אפשר, בבקשה, גם לקבל הסבר על זה? נ.ב.-אחרי ההסברים, אני מאד אשמח לדעת מה האופק שלי ואיפה הונוס שלי... תודה! ללי.

גם אנחנו נשמח לענות לך...

אבל בשביל זה צריך יותר פרטים כמו תאריך לידה ושעה (וכמובן, מקום לידה)... ועוד משהו.. את מוכנה להרחיב מה בדיוק קראת על הבית של ונוס? במטוטא.. שבי ;-)

Lali

New member
כבר כתבתי אותם...

חשבתי שאולי תשים לב להודעות הקודמות שלי, כי כתבתי את הפרטים האלו כמעט בכל פעם ששאלתי שאלה... אבל לכבודך, שוב:7/11/79, 7:03 בבוקר, ירושלים. מה שפחות או יותר הבנתי זה שלפי שעת ומקום הלידה אפשר גם לראות באיזה בית הייתה ונוס, וזה משפיע על היחס שלנו לזוגיות וההתנהגות שלנו בקשר (אם הבנתי נכון, זה היה בצרפתית ואני לא השתמשתי בשפה הזו כבר שלוש שנים...)

נוגה באופק

שלום לך ללי, מה שלום העקרבה המבולבלת שלנו? אני מצטער שלא שמתי לב לפרטים... אבל הנה אני מחזיר לך תשובה (באיחור מה) אז ככה: (1) האופק זהו אותו קו השקה אופקי של השמיים והארץ. נהוג לחלק את הקו לשני חלקים - האופק המזרחי, ממזרח, והאופק המערבי, שבמערב. האופק שאת מדברת עליו הוא קו האופק המזרחי. בשל סיבובו של כדור הארץ סביב צירו, עולה מידי שעתיים מזל חדש באופק המזרחי (ועל כן גם במערבי, אבל זה לא רלוונטי). המזל הנמצא בזמן הלידה באופק (המזרחי) נקרא ``המזל העולה``, ``עילא`` או פשוט ``אופק``. מזל האופק הוא הפותח את מפת הלידה ונמצא בבית ראשון - בית האישיות. על המזל העולה נודעת השפעה חזקה על אופיו ואישיותו של האדם, שלפעמים דומיננטית יותר ממזל השמש... לך אין את הבעיה הזו כי גם מזל השמש שלך, וגם האופק, שניהם בעקרב! יש האומרים שהאופק הוא ``הכרטיס ביקור`` או ``המסיכה`` של האדם, כלומר תכונות מזל האופק, הן תכונות שאחרים נוטים לשים לב אליהם ברושם ראשוני ובכלל. בהיותך אופק עקרב - תכונות העקרב מתעצמות, מה שאומר שיש לך אישיות חזקה, קנאית, אם רצון לשליטה וכפייה. אדם סודי, ששומר הכל לעצמו, בחיים לא ישתפך כלפי אחרים. בעל כושר התחדשות, הרבה חשאיות, והרבה אמוציות המוסוות היטב ב``פוקר פייס``. (2) אני לא ממש יודע מה קראת על ונוס והבית שלה, ולכן יהיה קשה לי לענות - בכל אופן, אצלך ונוס, אני מעדיף - נוגה, בבית הראשון. רוצה הסבר קצר על הבתים? אז כפי שאמרתי האופק פותח את בית ראשון, וכל שלושים מעלות בגלגל המזלות - מתחיל בית חדש (שני, שלישי וכיוצא באלו, להזכירך שבגלגל 360 מעלות, כלומר 30 מעלות ל- 12 בתים). כל בית אחראי על תחום חיים מסויים, ובית ראשון הוא בית האישיות וההופעה החיצונית. נוגה מראה על הרמוניה, אהבת יופי וכסף, אהבת חיים נוחים - וכל הקשור באומנות, רומנטיקה ואידיאליזם. נוגה בבית ראשון אצלך תראה שהאופי שלך הוא ``נוגי`` משהו, כלומר אוהבת יופי ואסתטיקה. תלותית נורא בבן הזוג, ובכלל מאמינה במשפט: טובים השניים``. אין ספק שניחנת בנפש סלחנית ומתפשרת, בעלת ערכים מוסריים... אך ייתכן שאינך מעשית ואת עצלנית. נוגה בבית 2, בית הכסף - תראה על אהבת הכסף (נוגה אהבה, בית 2, בית הכסף). על חיפוש דרכים קלות לעשיית כסף, ובכלל דרכים אומנותיות להשיג אותו - תפשת ת`פרנציפט, נכון? אצלך נוגה בקשת מה שמראה שבייחסייך עם הזולת את יותר בקשר פתוח וחופשי, אוהבת את מרחב המחייה, ולאו דווקא קשר תלותי מידי - שחונק אותך. את אוהבת לאהוב, ותמיד בעד התנסויות חדשות.. לשירותך, שבי

כשנוגה משתלשת עם שבתאי בבית הראשון

שלום לך ללי, מה שלום העקרבה המבולבלת שלנו? אני מצטער שלא שמתי לב לפרטים... אבל הנה אני מחזיר לך תשובה (באיחור מה) אז ככה: (1) האופק זהו אותו קו השקה אופקי של השמיים והארץ. נהוג לחלק את הקו לשני חלקים - האופק המזרחי, ממזרח, והאופק המערבי, שבמערב. האופק שאת מדברת עליו הוא קו האופק המזרחי. בשל סיבובו של כדור הארץ סביב צירו, עולה מידי שעתיים מזל חדש באופק המזרחי (ועל כן גם במערבי, אבל זה לא רלוונטי). המזל הנמצא בזמן הלידה באופק (המזרחי) נקרא ``המזל העולה``, ``עילא`` או פשוט ``אופק``. מזל האופק הוא הפותח את מפת הלידה ונמצא בבית ראשון - בית האישיות. על המזל העולה נודעת השפעה חזקה על אופיו ואישיותו של האדם, שלפעמים דומיננטית יותר ממזל השמש... לך אין את הבעיה הזו כי גם מזל השמש שלך, וגם האופק, שניהם בעקרב! יש האומרים שהאופק הוא ``הכרטיס ביקור`` או ``המסיכה`` של האדם, כלומר תכונות מזל האופק, הן תכונות שאחרים נוטים לשים לב אליהם ברושם ראשוני ובכלל. בהיותך אופק עקרב - תכונות העקרב מתעצמות, מה שאומר שיש לך אישיות חזקה, קנאית, אם רצון לשליטה וכפייה. אדם סודי, ששומר הכל לעצמו, בחיים לא ישתפך כלפי אחרים. בעל כושר התחדשות, הרבה חשאיות, והרבה אמוציות המוסוות היטב ב``פוקר פייס``. (2) אני לא ממש יודע מה קראת על ונוס והבית שלה, ולכן יהיה קשה לי לענות - בכל אופן, אצלך ונוס, אני מעדיף - נוגה, בבית הראשון. רוצה הסבר קצר על הבתים? אז כפי שאמרתי האופק פותח את בית ראשון, וכל שלושים מעלות בגלגל המזלות - מתחיל בית חדש (שני, שלישי וכיוצא באלו, להזכירך שבגלגל 360 מעלות, כלומר 30 מעלות ל- 12 בתים). כל בית אחראי על תחום חיים מסויים, ובית ראשון הוא בית האישיות וההופעה החיצונית. נוגה מראה על הרמוניה, אהבת יופי וכסף, אהבת חיים נוחים - וכל הקשור באומנות, רומנטיקה ואידיאליזם. נוגה בבית ראשון אצלך תראה שהאופי שלך הוא ``נוגי`` משהו, כלומר אוהבת יופי ואסתטיקה. תלותית נורא בבן הזוג, ובכלל מאמינה במשפט: טובים השניים``. אין ספק שניחנת בנפש סלחנית ומתפשרת, בעלת ערכים מוסריים... אך ייתכן שאינך מעשית ואת עצלנית. נוגה בבית 2, בית הכסף - תראה על אהבת הכסף (נוגה אהבה, בית 2, בית הכסף). על חיפוש דרכים קלות לעשיית כסף, ובכלל דרכים אומנותיות להשיג אותו - תפשת ת`פרנציפט, נכון? לשירותך, שבי

למעלה