שתי שאלות:

jazinka

New member
שתי שאלות:

1. מאיפה לקוחה התמונה של וויטני ב"דף שער" לפורום הזה? 2. למי שלא שם לב ששאלתי: הפסדתי פרקים אז מה קרה עם האנק? הוא נכנס לכלא? זה נכון שפילאר רוצה אותו?

Bow Wow2004

New member
כנסי ותלמדי

פתחת 10,000 הודעות חדשות רק היום! נא לא לעשות את זה יותר! למדי לשרשר בבקשה. ראינו את השאלה שלך. מי שיידע יענה לך, אין צורך לפתוח מיליון הודעות חדשות בשביל לזה.

Principesa Reut

New member
באו וואו,

אתה מתבקש להפסיק להעיר לאנשים על פתיחת הודעות חדשות. מעתה כל הודעה שלך בעלת תוכן כזה תמחק. ואני לא רוצה לראות אף תגובה להודעה הזאת בסגנון
בעד
נגד. |רעות מתחילה לסיים את המאפיינים של משטר שזה עתה נבחנה עליו בבית ספר - ראו הוזהרתם
|

Bow Wow2004

New member
FINE!!

רק שזאת תהיה הפעם האחרונה שאת מתקיפה את מלך הפורום המכהן בפועל. שאני לא אזהיר אותך פעם נוספת (אחרת רותם תחסום אותך). ובל נשכח שיש מסרים אישים... חה חה חה... ההטפה תימשך! אף 1 לא יוכל לעצור אותי!! חה חה חה

python 4

New member
עזוב, בחור.

תם עידן המונרכיה בפורומינו. עידן השוקו חזר. אתה יכול להיות מעכשיו מלך הפורום הגולה.

jazinka

New member
היי, זאת ממש חוצפה...

אני ממש לקחתי ברצינות את הקטע הזה של לא לפתוח הודעות חדשות, כל המן לפני שכתבתי משהו ניסיתי לחשוב איפה להכניס אותו בשרשור, ואפילו התנצלתי בפני "באו וואו" במסר האישי שלו (שדרך אגב אני לוקחת את זה בחזרה)... אז עכשיו ברצינות, מותר לפתוח הודעות חדשות בפורומים?

Bow Wow2004

New member
שמעי, לא סתם אמרתי

מותר לך לפתוח הודעות חדשות אבל לא כאלה בסגנון של: 1. "היי ממצב" 2. שרשור עם נושא שכבר קיים בדף הראשי אם יש לך נושא חדש באמתחתך (ככה כותבים?) את מוזמנת לפתוח. אבל מכיוון שאסור לי לדבר על זה על גבי הפורום אני ישתוק.

python 4

New member
שלום לך ג'אז.

פילאר אכן מאוהבת בסתר בהאנק - לא מזמן הוא אכל אצלה צהריים (חמינדוס או משהו כזה) ופילאר בקושי הצליחה להסיר את טלפיה ממנו. אחרי שפילאר שכבה כבר עם כל גברי צ'וקות למיניהם היא עוברת לדור הצעיר, ומכיוון וכל הדור הצעיר הם למעשה ילדים שלה, או בדרך להיות הילדים שלה, זה משאיר לה רק את ג'סיקה, צ'אד והאנק.

jazinka

New member
והאם כבר קרה משהו שהסביר את...

הטלפונים המאוד מוזרים שקיבל האנק לפני הרבה פרקים (מישהו הטריד אותו והוא כל הזמן ניתק לו וביקש שלא יתקשר)? אההה- ולא הסברת לי גם למה האנק נכנס לכלא...

python 4

New member
ובכן,

הטלפונים שבהם הוא כל הזמן אמר "די.. אני לא בקטע הזה יותר..." היו כמובן ממיגל, שהיה לו סיפור ארוך שנים עם האנק עד שהאנק פגש את שרי והחליט לראות את האור ולחזור למוטב. כמובן שמיגל לא מוותר לו בכזה קלות (ואל תטעי, כל הקטע עם צ'רי זה סתם חיפוי, נראה לך שמישהו היה מתאהב באמת במאותגרת-חזיתית הזו?) האנק נכנס לכלא? תני לי קצת לחשוב על זה.

jazinka

New member
אני מאוד מקווה שאתה לא עובד עליי...

זה נראה לי פשוט הדבר הכי הזויי שיכול להיות... כי מה שאתה בעצם אומר לי זה שמיגל הוא בעצם הומו, בחיים לא הייתי הולכת לכיוון הזה ... (אתה יודע את זה כי זה נאמר בסידרה או שזה מה שיקרה בפרקים הבאים ואנחנו לא אמורים, כביכול, לדעת עוד?)

jazinka

New member
אז כבר נזכרת במקרה אם האנק נכנס

בעבר לכלא? נ.ב אני רואה שהרבה מאוד אנשים נכנסים לכאן גם ממש מאוחר בלילה, אתמול חשבתי שאני אהיה היחידה, אבל עכשיו אני יודעת שאני יכולה להיכנס לכאן גם כשממש משעמם לי בשעה מאוחרת. נ.נ.ב אני גם רואה שכל אדם חדש שניכנס לכאן מציג את עצמו ואומר שהוא חדש, אז כדי לא להיות לא חברותית אני אומר שאני חדשה בפורום הזה (הגעתי אתמול), נעים מאוד

python 4

New member
תביני, ג'אז,

יש פה אנשים שמציגים את עצמם כחדשים רק בשביל לקבל שוקו מרעות. וכן, יש אנשים שמשנים את הכינוי שלהם ונכנסים עם כינוי חדש, רק כדי לקבל עוד כוס שוקו על חשבון החברה. כמו שאומר הפתגם - שוקו גנוב ימתק. ברוכה הבאה! האנק לא נכנס לכלא, פילאר לא מאוהבת בו ומיגל הוא סטרייט. (או לפחות זה מה שהוא חושב).

jazinka

New member
מה?! אני לא מאמינה ...

אני ממש חדשה כאן וכולם כבר עובדים עליי, אז אני מניחה שגם טי.סי הוא לא קוקסינל ... ורק בשביל הפרוטוקול: אני לא שותה שוקו...

moran14h

New member
חחח כן,טי סי אכן לא קוקסינל

לפי מיטב ידיעתי. ואם כך אז קבלי
על חשבון ה

LauraLF

New member
התמונה הוכנסה לפורום על ידי

והיא לקוחה מתוך הרקים של תשוקות של הקיץ ב-LA ....גרר לוהט..עוד שנתיים ככה נראה את הפרקים.

למעלה