שתי שאלות

שתי שאלות

1. ניתן לי פסק דין בעניין עבודה נגד מישהו. עבר חודש ולא שילם ולא כלום. אני צריכה לפנות כנראה להוצל"פ. כמה יעלה לי לפתוח תיק על סכום של כ 3,000 ש"ח חיוב? וכמה זמן יקח לי לקבל את הכסף בהנחה שיש לו חשבון בנק על שמו. 2. יש מישהו שאני צריכה לאתר את הכתובת שלו ויש לי את הת.ז. שלו. על פי הספר טלפונים הוא מופיע בכתובת עם האישה שהתגרש ממנה לא מזמן. איך אני מאתרת את הכתבות שלו אם גרושתו מסרבת לשתף פעולה?

תגובה

האגרה לפתיחת תיק עומד על אחוז מסכום החוב ולא פחות מ כ 120 ש"ח . אין אפשרות לדעת מתי תוכלי לגבות את החוב מאחר ותלוי מה יצליחו ההליכים בהם תפעלי לעשות. לגבי איתור אדם ע"פ ת.ז אני מציע לך לפנות לחוקר

חו"ד נוספת

בקשה לביצוע של פסק דיןאו של חיוב שדינו כפסק דין שהסכום בהם קצוב למעט בקשה לביצוע שטר עומד על סך של 1 אחוז מהשווי בעת הגשת הבקשה ולא פחות מ75 שקלים. לעניין בירור כתובות אציע לך להגיש בקשה לבירור כתובת במשרד הפנים , זו האפשרות הזולה , או כפי שהוצע כבר, יש לפנות לחוקר פרטי (המחירים לא כל כך גבוהים ). ובשורה תחתונה- אציע לך לפנות לעורך דין אשר יאתר את החייב במקומך והתשלום יתגלגל על חשבון החייב כחלק מההוצאות לגבית החוב והכל בכפוף לכך שאפשר אכן לגבות את החוב......

לגבי הפסק דין שיש בו הלנת שכר

ועל הלנת השכר מתבסס רוב הסכום. האם לאחר הגשת התביעה בהוצאה לפועל מופסק לצמוח הסכום של הלנת השכר כפי שצמח עד כה?

שאלה טובה

בהוצאה לפועל מקיימים את פסק הדין כלשונו לפיכך יש לראות מה הוחלט על ידי השופט עצמו בפסק הדין עליו את מדברת

השופט כתב בפסק הדין ../images/Emo153.gif

שכן, לשלם הלנת שכר. האם ניתן לדרוש הפרשי ריבית גם לאחר ההגשה להוצל"פ? בשיעורים של הלנת השכר? עדיין לא קבלתי תשובה.

lilalo100

New member
במקרה של הלנה שכר יש 4% בחודש

ולא בשנה כפי שיש בהוצפ בחובות אחרים

למעלה