שתי שאלות

o r i 6 6 6

New member
שתי שאלות

יש לי שתי שאלות, אחת לגבי מפגש בין נחשים בטבע, והשנייה לגבי גיוון התפריט: 1.מה קורה כששני נחשים ממינים שונים נפגשים בטבע? למשל אם כרכן צהוב נתקל במילק(בערך באותו גודל), אפילו לא בטבע אלא פשוט מפגישים ביניהם, הנחשים יתקפו?אני שואל את זה כי מישהו פה רצה להאכיל קינג בבירית פעם וחשבתי לעצמי, מה הסיכוי שהקינג יזהה אותה כאוכל? 2. האם יש משהו אחר חוץ מעכברים שאני יכול להאכיל את הגופרים מדי פעם כדי לגוון?

naja

New member
תשובות.

אם מדובר במינים שטורפים נחשים אז בהחלט אחד מהם עשוי לטרוף את השני, למרות שלא תמיד זה יקרה. במקרה של הקינג והבירית-אני משער שב99% מהמיקרים הקינג יבלע אותה. בקשר לגיוון-אפשר לתת את כל סוגי המכרסמים הנמכרים בחנויות אם הם בגודל המתאים. אני משער שאת חלקם הוא ירצה לאכול, אבל רובם יקרים בהרבה מעכברים.

o r i 6 6 6

New member
ומה לגבי

ביצים, עופות,לטאות וכל מיני דברים מוזרים שנחשים אחרים אוכלים לפעמים?

naja

New member
לא מומלץ.

אם אתה שואל על טרף שבא מהטבע(ציפורים ולטאות) זה ממש לא מומלץ מחשש להעברת טפילים שונים. ביצים אני לא מאמין שהם ירצו לאכול. אתה יכול לנסות עם אפרוחים, אבל רק כאלה בני יום שבקעו במדגרה מיסחרית ולא כאלה שבקעו באיזו חצר מחשש לסלמונלה. כרגע נראה לי שאתה יכול לגוון בעיקר בגורי חולדות.

o r i 6 6 6

New member
לא התכוונתי

לא התכוונתי לחיות מהטבע..אבל אולי אם אני אצליח להשיג אפרוח בגודל המתאים אני ינסה...בינתים אני ישאר עם עכברים-קודם בריאות אח"כ כיף

למעלה