שתי שאלות.

• פותח הנושא FronT
  • פורסם בתאריך

FronT

New member
שתי שאלות.

הראשונה היא דיי בסגנון שבטח שאלו אתכם כבר כאן 200 פעם... אז ככה, חרשתי את DARK SIDE OF THE MOON THE WALL ANIMALS A SAUCERFUL OF SECRETS WISH U WERE HERE מה האלבומים הבאים שאתם ממליצים לי להמשיך איתם .. (אם בכלל ?) [ לפרוטוקול אהבתי במיוחד את THE WALL ואת DARK SIDE ] השאלה השניה - יש במקרה לפינקפלויד קליפ כלשהו שהם נוסעים באוטו ולמישהו חסר עין או משהו כזה ?? משו דומה ??

holo

New member
אני ממליץ על

atom heart mother piper at the gates of dawn meddle obscured by clouds למרות ששמעתי רק כמה שירים ו ummagumma

FronT

New member
אממ

טוב שלא המלצת על כל יתר האלבומים פחות או יותר .. חחח ביקשתי רק אלבום אחד שניים.... תודה ומישהו יודע בקשר לשאלה השניה .. ? עם הקליפ .. ?

holo

New member
מה אני אעשה...

כולם נראים לי חשובים.. טוב אני מצמצם ל atom heart mother meddle the piper

tulle music

New member
../images/Emo91.gif ...

קודם כל meddle ועוד אחד שבא בחשבון The Division Bell אבל אל תשכח קודם meddle המלצה שלי..

rainbow demon

New member
מצטרף להמלצה

לדעתי האלבום הכי טוב של הפלויד אחרי DSOTM (אם כי אני הכי אוהב את מדל)

yportnoy37

New member
מצטרף בחום!

בינתיים עושה הרושם ששמעת את כל האלבומים המוכרים והיותר ממוסחרים שלהם. Meddle יפתח לך את השער לפינק הפלויד האחרים, ההזויים (על טריפים), הפחות מושמעים. משם (אם תאהב את המוזיקה) תמיד תוכל להתקדם לAtom Heart Mother ולשאר האלבומים שהוזכרו כאן. אבל תזכור שMeddle הוא האלבום הטוב ביותר בשביל להתרגל לסוג המוזיקה האחר.. יוני

ClleG

New member
אם אהבת את THE WALL

אתה חייב, אבל פשוט חייב לשמוע ולחרוש את THE FINAL CUT. היצירה המסכמת והמושלמת והכ"כ אישית של ווטרס. אני ממליץ בחום. השיר THE GUNNERS DREAM וTHE FINAL CUT מרגשים אותי כל פעם מחדש.

למעלה