שתי שאלות מי זה השחקן שמשחק את מרקוס? ולמה מר סמית נראה לי כ"כ מוכר? איפה הוא שיחק?
2 2לארה New member 2/10/04 #1 שתי שאלות מי זה השחקן שמשחק את מרקוס? ולמה מר סמית נראה לי כ"כ מוכר? איפה הוא שיחק?
D demoloc New member 2/10/04 #2 שאלה 1 ו2 1. לא יודע איך קוראיםל ו , אבל הוא שיחק בתיכון מדיסון בערות הילדים . 2. כמובן , הוא שיחק את סאם בשר הטבעות
שאלה 1 ו2 1. לא יודע איך קוראיםל ו , אבל הוא שיחק בתיכון מדיסון בערות הילדים . 2. כמובן , הוא שיחק את סאם בשר הטבעות
K kyle chandler New member 3/10/04 #4 וגם...../images/Emo168.gif (המשך לדמלוק) שון אוסטין שיחק ב-50 דייטים ראשונים
K kyle chandler New member 4/10/04 #6 התכוונתי לרשום דמולוק../images/Emo168.gif אבל התבלבלתי... אגב, מה הפירוש של השם?
D demoloc New member 4/10/04 #8 לא יודע... המצאתי אותו פעם , כחלק ממשחק , ומאז הוא הניק הקבוע שלי כימעט בכל מקום
K kyle chandler New member 4/10/04 #7 איזיקיאל במירוץ לאתמול../images/Emo168.gif אתמול איזיקיאל (אלא אם זה היה מישהו שממש דומה לו) הגיע להופעת אורח במירוץ לאתמול
איזיקיאל במירוץ לאתמול../images/Emo168.gif אתמול איזיקיאל (אלא אם זה היה מישהו שממש דומה לו) הגיע להופעת אורח במירוץ לאתמול