שתי שאלות

plncos

New member
תשובות

ריצ'ל בילסון ... זה שמה של סמאר.... והיא השתתפה..בבבבבב....... That 70's Show :: 2004 - Christy - Guest Star The OC :: 2003 - Summer Roberts - Starring Role Unbroken :: 2003 - Rachel - Short Film Buffy the Vampire Slayer :: 2003 - Colleen - Guest Star 8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter :: 2003 - Guest Star It's True :: 1998 - Uncredited Human Target :: 1992 - Uncredited The Wrong Guys :: 1988 - Uncredited Rachel as also starred in commercials for : Subway דרך אגב שירן רעות......

andrew161

New member
באיזה....

פרק של באפי יש את רייצ'ל chosen? ואם כן אז באיזה קטע??

plncos

New member
הייייייייייי

אני בסדר מה איתך?.......... ידעתי שבסוף אני אראה אותך פה........ואפילו יכלתי ידעתי משהו ששאלו .. אני מרגישה חכמה...חחח

עוד קצת מידע

אז כמו שציינו פה שם השחקנית הוא: "רייצ'ל בלינסון" קצת על השחקנית רייצ'ל נולדה וגדלה בעמק סן פרננדו שבקליפורניה, מגיל צעיר היא מכירה היטב את ה-"שואו ביסניס" מכיוון שאבא שלה עבד (ועדיין עובד) ככותב, במאי ומפיק בסרטים ובסדרות טלויזיה רבות. היא השתתפה בתחרויות כשרונות ובמופעי בית ספר רבים, כאשר היתה תלמידה בתיכון היא היתה פעילה מאוד בחוג הדרמה, בשנה האחרונה ללימודיה היא הגיעה להחלטה כי היא מעונינת לפתוח בקריירה של שחקנית. בסיום לימודיה היא מייד השיגה סוכן והחלה ללכת לאודישנים רבים, אחרי כמה שנים וכמה אודישנים היא השיגה תפקיד אורח ב-"8 כללים פשוטים" וב-"באפי". כאשר רייצ'ל נבחנה לתפקיד סאמר באוסי, היא נקראה להבחן שוב 4 פעמיים נוספות לפני שהוחתמה.

למעלה