שתי שאלות-

שתי שאלות-

1. האם מישהו נתקל בשיעול אלרגי , ממה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות? מדובר על שיעול שמופיע כמעט כל יום בדר"כ בשעות הערב לפרק זמן של 10 דקות עד שעתיים. 2. הבן שלי (היום בן 10) בכל פעם שהוא חולה הוא גם מקיא ,וכמו כן חוטף מדי פעם וירוס (ככה אנחנו חושבים...) של הקאות. מישהו נתקל?

אלרגיות ובעיות עיכול - רעיונות

מעבר להמלצה לראות רופא מומחה לאלרגיות וגסטרואנטרולוג - אנחנו לא חווינו שיעולים אבל מכירים מישהו שכן. כללית, הילדים בספקטרום מפתחים אלרגיות רבות בגלל המערכת החיסונית הפגומה שלהם. יותם אלרגי ליקום. אם זה שיעול רטוב, ייתכן שזו אלרגיה למוצרי חלב הגורמים לליחה מוגברת. ממליצה מאוד על דייאטת אלימינציה, רוטציה או לפחות להוריד מוצרי חלב ולראות מה קורה. כדאי מאוד גם לנקות את הסביבה מכימיקלים. לא תאמיני מה זה עושה לתיפקוד של ילדים אלרגיים. אם את רוצה פרטים נוספים, אשמח לתת לך. לגבי ההקאות - גם זו יכולה להיות תגובה אלרגית, אבל מעבר לזה, לילדים בספקטרום יש בעיות רציניות במערכת העיכול. ממליצה לקרוא את מאמר המבוא שלי ושל רז בקישורי הפורום.

vered73

New member
כן כן כן!!!

עשינו אלימינציה של מזון וגילינו שבארוחת הערב יש להמנע ממוצרי חלב וזה לאחר שביקרנו אצל מומחים רבים מ-א-ד!!! ואף אחד לא עלה על הבעיה. כשהילד משתעל מסתבר שהוא לא ישן טוב ולכן גם לא גודל טוב כי הורמון הגדילה מופרש בעת שנת החלום. מזה שבוע בערך אין לנו שיעולים ואנחנו מקווים שזה הפתרון. יש הורים ששמעתי שגילו שזה בגלל ביצים. בהצלחה

לצערי עוגות הגבינה של שבועות

הביאו אותי למסקנה שגיא מגיב ממש לא טוב למוצרי חלב ולכן נאמר להם יפה שלום...

שיעול והקאות

טיפלנו בדיקור סיני ותרופות טבעיות תומכות, הוספנו דיאטה. אחרי 10 טיפולים של דיקור עברנו פאזה ועד היום אין את התופעות האלה ואין דלקות אוזניים וכו'.

למעלה