שתי שאלות ---->

hareld

New member
שתי שאלות ---->

היי כולם! אני סטודנט, ולקראת שנת הלימודים המשמשת ובאה החלטתי לשדרג את החדר שלי. א. אני מעוניין לצבוע את החדר בצבע שהוא לא לבן ויתן לחדר גוון קצת חמים יותר (כרגע הוא צבוע בלבן) *אבל* לא יגרום לחדר להיראות קטן יותר ממה שהוא. החדר בגודל 3 על 2.5 מ', מואר בצורה בינונית, הצבעים השולטים בו הם: 1. כחול כהה (כיסא מחשב, מדפים, מסגרת של לוח שעם). 2. ירקרק (יש לי שולחן זכוכית די גדול בחדר). 3. אפור וניקל (ארון בגדים בתוך הקיר, מגירות מחחת לשולחן ורגליות של השולחן. *** איזה צבע כדאי לי לבחור? עוד שאלה, בקשר לשולחן: יש לי שולחן זכוכית שעיצבתי אותו בעצמי (שלחתי לחיתוך), העניין הוא שהוא נשרט די הרבה בכל מני שריטות קטנות מעצבנות - האם יש דרך למנוע אותן (אל תגידו לי לא לשים שום דבר וכו'), האם יש איזשהו חומר שניתן למרוח או משהו בסגנון? תודה רבה רבה מראש!!

g73

New member
לגבי צבע

הייתי הולכת על 3 קירות שמנת וקיר מוקה בהיר או בכלל גווני הקפה העדינים יכולים ללכת יופי בשילובי הצבעים האלה. עוד אופציה היא כתום(קצת יותר פרוע) ושוב רק קיר אחד השאר בגוון שקט יותר

lank

New member
../images/Emo68.gif

הייתי משתמשת בגוון שמנת ל-3 קירות ושילוב של קיר אחד בגוונים ירקרקים. לא ממליצה להכניס עוד צבע לחדר, גם כך יש הרבה צבעים. חשוב שהירקרק ישתלב עם הירקרק שקיים כבר בחדר וכמובן עם הכחול והאפור!!!! הגוונים הם גוונים קרים שמשדרים מראה מאופק של הייטק. אפשר להמשיך גם במצעים ובשאר החפצים עם גווני תכלת התואמים לאפור ולירוק. בהצלחה.

hareld

New member
אני חשבתי --->

בעקרון ללכת על גוון ירקרק-אפרפר אבל הוא צבע די חם (אני יודע שהוא לא נשמע ככה) - בשמש הוא נראה קצת מוקה ובלילה הוא טיפה ירקרק וביום הוא אפרפר עדין. לא חשבתי על לשלב עוד צבע - נשמע טוב! איך אני יודע איזה קיר לצבוע. נ.ב. מקווה שעד מחר יהיו תמונות של החדר... :)

lank

New member
../images/Emo68.gif

קצת קשה להגדיר מראש איזה קיר לצבוע בירוק. הרבה יותר קל לקבל החלטה כאשר רואים את החדר. מומלץ שיהיה זה קיר גדול , בולט ונראה מידית כשנכנסים לחדר. חשוב שהקיר יהיה שלם ככל האפשר ( כלומר בלי פתחים של דלת או חלון ). אולי הקיר שנמצא מאחורי ראש המיטה או לצידה. כמובן שלא הקיר אשר עליו נשען הארון... גמר חתימה טובה

hareld

New member
תמונות של החדר שלי..

היי צירפתי תמונות מהחדר שלי. מתנצל על האיכות הירודה - התמונות צולמו מטלפון סלולרי.

למעלה