שתי שאלות

blue raphsody

New member
שתי שאלות

זוהי הפעם הראשונה שאני פותחת הודעות אבל יש לי שתי שאלות 1. ניב עכשיו כמעט בן שנה ושלושה חודשים הוא נרדם רק עליי או עם בקבוק (חלב, מיץ או מים) ואחרי שהוא נרדם עם בקבוק אני לא יכולה לצחצח לו שיניים (יש לו 4 עכשיו) הוא מסרב להיות במיטה ולהירדם לבד, מה לעשות? 2. השאלה הזאת לא כ"כ קשורה אל הפורום פשוט רציתי לשנות את ה-user name למשהו יותר קרוב לפורום, איך אני משנה?

לגבי שאלתך השניה

כשאת פותחת חלון תגובה, למטה למטה יש 3 ריבועים כתומים/חומים. 1. שלח, 2.חזרה לעמוד הפורום ו- 3. החלפת שם משתמש. תכנסי כמובן לריבוע השמאלי ושני את שם המשתמש שלך.

רותי&ע

New member
נתחיל בשאלה הקלה

את לא יכולה לשנות שם משתמש אלא רק לפתוח משתמש חדש. לגבי שאלת ההשכבה-התשובה קלה אבל הביצוע הרבה פחות
צריך להרגיל אותו שאחרי ציחצוח שיניים אין חלב. רק מים. ואולי גם להרגיל אותו להרדם לבד. זה אפשרי אבל לא קל. להורים הכוונה
איך את עושה את זה? ההורים מחליטים יחד שזהו. ואז מעבירים לו את המסר. יושבים לידו כשהוא במיטה. שרים לו, מלטפים..הכל חוץ מלהוציא מהמיטה. הוא יבכה הרבה. בסוף ירדם. למחרת יבכה פחות. וכשיבין שאתם באמת רציניים הוא יתיישר לקו שלכם. אחרי כמה ימים יוצאים מהחדר. כשהוא בוכה/קורא לכם נכנסים, מרגיעים ושוב יוצאים. יהיו כמה ערבים של ריצות והוא יתרגל. אצלנו זה עבד..

ניסיון

סליחה, לא הייתי מדויקת. בדרך שהצגתי, פותחים שם משתמש חדש אבל על אותו חשבון, כלומר יש אפשרות לאותה סיסמה ולאותה כתובת אלקטרונית.

רותי&ע

New member
אבל זה לא אותו חשבון..

הכרטיס האישי חדש, אם תעשי חיפוש לפי משתמש לא תקבלי הודעות קודמות.

אה, הבנתי למה התכוונת ../images/Emo60.gif

בכל אופן, זהו הפורטל היחידי שאני מכירה שמאפשר לי להיות בעלת מספר שמות משתמש (למשל, שם שונה לכל פורום בו אני משתתפת) אך על אותה כתובת ויתרה מזאת עם אותה הסיסמה!!! אני אהבתי את זה! ואני מתחילה להתמכר לאיקונים פה

למעלה