שתי שאלות..

שתי שאלות..

בהסכם הקיבוצי משנת 1972 ובצו ההרחבה מ-57 כל הסכומים שמצויינים שם הם במטבעות שמקומם במוזיאון, האם מישהו יודע מה הם הסכומים המדוייקים נכון לזמננו אנו ?! קראתי לא מזמן (כבר לא זוכר איפה) מיד אחרי החגים ייחתם הסכם קיבוצי חדש אחרי 2000 שנות גלות, אולי מישהו יודע על מה מדובר? ומה הוא יכלול? תודה מראש.

avi1976

New member
חוק הסכמים קיבוצים הינו מ-1957

צו ההרחבה הראשון לענף השמירה הינו מ-1972 ומעבר לשנה זו נוספו צווי הרחבה נוספים או תיקונים שונים... ברשות אמי"ל הסכומים המדוייקים לכל תביעה של מאבטח/שומר... בנוגע להסכם קיבוצי חדש, הסכם זה הינו פיקטיבי: 1. כדי שהחברות הגדולות ינסו להשתלט על "שוק העבודה" מבלי לאבד את רשיונן או להקנס במכרזים (כגון, חברת השמירה, מודיעין אזרחי ועוד). 2. כדי שההסתדרות ו/או חברות האבטחה יקבלו בכח דמי חבר מהעובדים בחברות אלה וזהו מהלך בלתי חוקי בעליל. מובהר במפורש שכיום ההסתדרות אינה ארגון יציג של המאבטחים ובספק אם הינה רשאית לחתום על הסכם כזה... כל הסכם כזה יבחן בערכאות המתאימות. צפו להפתעות בהמשך...

avi1976

New member
תיצור קשר ונחשב את המגיע לך

אמי"ל - אר גון מאבטחי ישראל

גם אצלכם זה נתון סודי?

מה קורה פה? אף אחד לא יכול להגיד מה התעריפים בשקלים חדשים?! בשביל דבר כל כך פשוט צריך לעשות כל כך הרבה שמיניות?

avi1976

New member
מי שתובע צריך להגיע לבית המשפט

על אותו העקרון מי שרוצה לעשות תביעה מקצועית צריך להיפגש עם אנשי מקצוע בתחום אלא אם הסעיפים מובנים מאליהם... כל פעולות ארגון מאבטחי ישראל כרגע הן ע"י מתנדבים! אז תתאמצו קצת ותקבלו את המגיע לכם.

אוקיי...

גם זאת דרך להגיד "אין לי מושג".... מקורית אמנם, פוליטית משהו.. אבל גם דרך לענות על שאלה מבלי לתת תשובה.

avi1976

New member
אוקיי

יש לנו תשובות ותבענו כבר על הסעיפים האלה! אי אפשר לעשות תביעה ללא נתונים בסיסיים, למה קשה להבין?

אני אהיה יותר ספציפי...

א. מהי תוספת הוותק לכל שנת עבודה בענף השמירה והאבטחה? ב. כמה הסכום של תוספת משפחה לחודש? ג. כמה מגיע לי אש"ל כל חודש? ד. דמי כביסה (גם זה מגיע לפי ההסכם הקיבוצי) כל אלו רשומים בצו ההרחבה ובהסכם הקיבוצי בלירות. הסכומים הם סכומים קבועים ולא משתנים על פי המשכורת, ולכן או שהם ידועים לכם או שלא. אין צורך לבקש ממני להגיע למשרדים שלכם, אני יודע להשתמש במחשבון לבד. ולא, בנתיים אין לי כוונה לתבוע, כשתהיה אתם תהיו הראשונים לדעת. נ.ב. אתם בטוחים שאתם למען המאבטחים? התגובות נשמעות יותר כמו משרד עורכי דין שמחפש קליינטים.

avi1976

New member
אתה נשמע כמו עו"ד שמנסה להוציא מידע

או אדם שמנסה לעשות כסף קל על חשבון אחרים... א. הסכומים משתנים בהתאם לתאריך וצמודים למדד. ב. ברוב התביעות אין אפשרות לבתוע את הרכיבים האלה!

למעלה