שתי שאלות

sigalits

New member
שתי שאלות

שלום בנות, מה התכיפות שאתן מגיעות לבדיקה אצל הרופא? אני כיום שבועיים אחרי ניתוח התפר, בשבוע 18. לפני שבוע בדיוק הייתי אצלו לבדיקה הכללה אולטרא סאונד ובגלל שהכל היה תקין (הצוואר היה סגור, אמנם קצר ב-40 % אבל סגור) הוא קבע לי תור רק בעוד חודש. האם זו התכיפות שלכן? האם עליי לבקש תור מקודם יותר? אני שואלת כי כל הזמן אני 'סובלת' מכאבים במפשעה. האם זה נורמלי? תודה סיגלית

סיגלית, הי, הייתי מתקשרת אליו לגבי

הכאבים במפשעה, ומדברת עמו אפילו טל' כדי לברר אם זה שגרתי.לי אגב קבעו תור למרפאה בהריון בסיכון בבית החולים בו עברתי התפר, אחרי שבוע, ולאחר מכן, אחרי 3 שבועות, כך שזה די חופף את הלו"ז שלך.אם יש לך אגב, תור לסקירה מאוחרת, ואם כן, אצל רופא המעקב הרגיל או אצל רופא אחר, ולמתי-זה גם שיקול לדעתי, לעניין תכיפות המעקב, כי בינתיים יהיה עוד אולטרה סאונד שיבדוק הצוואר.

היי סיגלית

מזל טוב לרגל התפר ואני שמחה שהכל עבר בשלום. לגבי תכיפות הביקורים אצל הרופא : הרופא של הקופה הבהיר לי שאם זה ירגיע אותי במיוחד לאור ההיסטוריה וההיסטריה שלי הוא מוכן לבדוק את הצוואר שלי כל שבוע וזה מה שאני עושה, אין לי ספק שאם תהא תזוזה בתפר אני ארגיש כאבים אבל בכל זאת אני רוצה "לראות" שהכל סגור שם. לגבי כאבים במפשעה האם את מתכוונת לשרירים הצמודים למפשעה ולירך כי אם כן אז הרה בנות סובלות מזה בהריון ואין מה לעשות רק לנוח. איזה הנחיות קיבלת אחרי התפר - מנוחה, שכיבה, שמירה ?

sigalits

New member
היי סמויה בערך

לא קיבלתי שום הנחיות ספציפיות חוץ מאשר ללכת עם התחושות שלי. אם כואב, אז לשכב ולנוח. בכל מקרה אני בשמירת היריון לכל התקופה אז אין לי בעיה עם מנוחה. אם כי, לפעמים, אני חוטאת בקצת ניקיונות ובישולים.

למעלה