שתי תופעות מעצבנות בחדר כושר

שתי תופעות מעצבנות בחדר כושר

לאחרונה שמתי לב לשתי תופעות שממש מעצבנות אותי בחדר כושר שאני מתאמן בו, אני משער לעצמי שזה ברוב המקומות ככה, אבל חוץ מלהעיר באותו רגע לבן אדם אין לי יותר מה לעשות אז אני פורק פה..

1. אנשים שמדברים בוואטסאפ או משחקים קנדי קראש בין סטים ובגלל זה כל הפסקה שלהם מתארכת ל10 דקות... וזה סבבה אם הם לבד בחדר כושר, אבל הם לא. וגם כשעובדים איתם סט סט אז כשאתה בא לעשות עוד סט בזמן שהוא עדיין בפלאפון, הם נזכרים שתורם הגיע ורוצים לעשות במקומך ויוצא שאתה עשית הפסקה יותר ארוכה ממה שתכננת. (כמובן שאני אומר להם לחכות אחרי שאני אסיים, אבל החוצפה הזאת מעצבנת)

2. אנשים שצועקים "יאאאא בייבייייייייי" או "פינאטס" כל פעם שהם עושים סט כבד. כל כמה דקות שומעים מישהו בחדר כושר צועק ככה. מילא שצועקים ומפריעים, אבל היה איזה שחיף אחד שעשה את זה בזמן שהוא עשה כפיפות מרפקים בכלוב של הסקוואט :/

חשבתי לעבור חדר כושר כי זה באמת מפריע אבל מהתייעצות עם חברים שמתאמנים במקומות אחרים הם אמרו שגם אצלם זה ככה, במיוחד התופעה השניה.

אי אפשר להתאמן רציני בימינו... נשבר ה...

בית שאן

אבל שמעתי מקרים דומים גם על ערים אחרות פה באיזור (טבריה, עפולה, נצרת עילית) ואפילו באר שבע

והם צועקים peanuts, לא fitness

המתאמנים כמובן, לפני/אחרי סטים כבדים...

The Pinky P

New member
סתם שאלה...

זה שהוא "שחיף" לא אומר שהוא גם יכול להתאמץ מאוד עד לכדי צעקות עידוד עצמיות?

סתם תהיתי...

ת'אמת, במקרה הזה ספציפית

יותר הפריע לי שהוא עשה כפיפות מרפקים בכלוב מאשר צעק...

אבל תן לי להבין, אתה קורא ל"יאאא בייבי" ו "פינאטס" צעקות עידוד עצמיות? הבן אדם הרים מוט דאבליו עם 2.5 כל צד.. כמה צעקות עידוד כבר צריך בשביל דבר כזה? תעשה לי טובה...

The Pinky P

New member
וואלה את האמת...

עשיתי לא מזמן אימון של 40 דקות, 3 מחזורי סטים של 10 דקות בערך כל אחד שכולל בתוכו כמה תרגילים במשקל נמוך ובהרבה מאוד חזרות.
כל סט מתחיל בספרינט 400, עובר ישר לשאר התרגילים שמתבצעים ברף ומסתיים בספרינט 400 מייד אחרי.

אני זוכר שבאחד מהתרגילים האחרונים הייתי צריך להוריד משקל עד לכדי 20% בערך מהמשקל המקסימאלי שלי כי כבר פשוט לא הייתי מסוגל.

אבל כנראה שאצלך בחדר כושר זו "אופנה" אם כולם צועקים ובייחוד אותו הדבר.

זכותם.

המקרה שלך יוצא דופן

עליו אפשר היה לראות בוודאות שהוא סתם ילד מתלהב שלא באמת מבין למה הוא צועק והוא עושה את זה סתם כי שמע אחרים עושים את זה.. לא הבנתי את הקטע של הטרנד המפגר הזה..

swelli

New member
לא יוסי, התכוונתי לחבר'ה הצועקים באנגלית.

ebony

New member
אותי האמת יותר מרגיז אנשים שלא מגיעים

עם מגבת לחדר כושר ומטנפים את המכשירים בזיעה....

אם בא להם לצעוק שיצעקו לא מזיז לי אני עם אוזניות....

למעלה