שתי תמונות חדשות ב-Airliners.Net

ארזS

New member
שתי תמונות חדשות ב-Airliners.Net

אחת - כבר התפרסמה תמונה אחרת שצילמתי אותו, וכאן הוא בזווית שונה. שתיים - זה מטוס אחר .

נועם ס

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifאישית איני אוהב את הטורבו

פרופ-רעשניים בתא הנוסעים

ארזS

New member
דווקא כשטסתי עם טורבו-פרופ

לא סבלתי מרעש בתא הנוסעים והטיסות היו נעימות [3 טיסות ב- ATR 72 ואחת ב- ATR 42 ] .

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifבטיסה לאילת משדה דוב, וכן מפו

מפורטו למדריד, מאוד הפריע לי חיתוך הפרופלורים באויר עם רעש המנוע. נדמה לי שגם צויין פעם הסבל של מפעילי ה"בר" הרוסי מרעש זה.

ram_z

New member
לא יודע מה איתכם אני נורא נהיתי.

טסתי עם ATR-72 לפני שנה לקפריסין עם מטוס מלא באוהדי מכבי פ"ת(כן גם אני אחד מהם) אז היה רעש של אוהדים שדי בלע את רעש המנועים. כל מה שיש לי לומר הוא שדאש-7 הרבה יותר רועש. והבאסה הכי גדולה היא לשבת בשורה 1! אתה יכול לראות איך כל הנוסעים במטוס צוחקים עליך איך שאתה טס ברברס! אגב יש לי המלצה לגבי מושב בATR-72 זהו מושב שלא מיועד לבעלי לב חלש. שורה 6 ליד חלון! מי שישב שם צפויה לו חוויה!

הימורים כושלים ב-ATR ../images/Emo8.gif

בטיסה לאילת / מאילת אני תמיד מתלבט היכן לשבת. ליד החלון? ברור, אבל... חלון שמאלי או ימני? אני תמיד מהמר - ומפסיד. אם אני מהמר שהמטוס ימריא משדה דב לכיוון דרום (21 נדמה לי), אני מבקש מושב שמאלי כדי להציץ בהמראה על צפון תל אביב. כמובן שהמטוס ממריא לכיוון צפון, ומבטי ננעל על חוף הצוק... בהמשך אני מתנחם בעובדה שלפחות אראה את מפרץ אילת בהקפה מדרום לצפון ואז המטוס נוחת ישר מצפון לדרום. מובן שלו הייתי בוחר אחרת, המסלול היה משתנה...

ram_z

New member
על חוק מרפי שמעת?

לא יודע מה איתך אני תמיד בטיסות מנתב"ג לאילת בהלוך בצד ימין ובחזור בשמאל.למה? כי רוב הטיסה היא לאורך הגבול עם ירדן וחוץ מהרים אין שם כלום! לפעמים שהטיסה היא בשעות אחרה"צ המאוחרות אני מעדיף לשבת בימין גם בחזור.אי אפשר לראות כלום וגם לא לצלם בגלל השמש.אגב שמש...היא היחידה שלא יכולה להפתיע בטיסה חשבת על זה?

motish3

New member
תמונות יפות מאוד!

תראו איזה התלבטויות יש לכם חבר'ה, הלוואי שאלה יהיו ההתלבטויות שלי לעיתים קרובות יותר:"איפה לשבת? איזה צד?" תנו לי טיסות בתדירויות שאתם (אני מניח) טסים ואני אשב אפילו על הכיסא המתקפל או בשירותים

singera

New member
מה מיוחד בשורה 6? מתחת לכנף?

בשורה 1 יושבים הפוך כמו ברכבת/אוטובוס עירוני?

למעלה