שתלך כבר.

PopPy

New member
שתלך כבר.

אנחנו לא יכולות לחיות באותו בית. פשוט לא יכולות. אני רוצה לקחת את הרגליים וללכת. זה לא ריאלי. זה לא חכם. זה לא בוגר. יופי. אבל אני רוצה לברוח. [ואין לי לאן.]

Shusho

New member
את יכולה לבקר פה, ואני לגמרי רצינית

את האמת שלי לא ממש עזר לברוח. כאילו, כן, כמה ימים של שקט כשמדי פעם אמא שלי צורחת עלי לחזור ואח"כ כשאני חוזרת יש שקט של יומים - ההלם ואחרי זה זה פשוט מתחיל מחדש. צריך לתת להכל לעבור בתוכך. להקשיב לה, כמה שאת לא רוצה. להוריד פרופיל.

PopPy

New member
תודה, אבל זה הרי לא העניין.

באופן זמני, לכמה שעות, אפילו ליום-יומיים, יש לי לאן ללכת. כמעט תמיד. הבעיה היא שזה לא צריך להיות זמני.

A N I g M A

New member
;[ תיכנסי לחדר ותסגרי את הדלת

כל פעם שהמ.. יש כזה מצב מעצבן. תשימי מוזיקה ותרביצי לכריות:$

noosh

New member
תנשמי עמוק

תזמזמי לעצמך דברים, תאטמי את עצמך מנטלית עד שהיא תפסיק. זה מה שאני מנסה לעשות. אל תתני לרעל לחלחל פנימה, זה סתם. ותשנני לעצמך שלא משנה מה, יש לך אנשים אחרים שאת אוהבת ושאת מסתדרת איתם ושאוהבים אותך. ושמבינים אותך. פשוט תשנני את זה לעצמך. הלוואי והיו לי פתרונות יותר טובים, אבל אני מכירה את הסיטואציה מקרוב (מדי) ויודעת כמה מילים יכולות לחלחל גם כשמנסים שלא, וכמה הן יכולות לפגוע. אל תתני להן לפגוע, זה לא שווה את זה. לברוח זה באמת לא תמיד פתרון, אבל אולי כשתוכלי, לעזוב את הבית כן יהיה. זה מה שאני מתכננת.

PopPy

New member
אני מכירה את הפתרונות האלה.

ואם את מכירה את הסיטואציה, את בטח יודעת שיש מצבים שבהם זה לא עובד :\

Thestral

New member
אתינ'קה, את יודעת שכל מה../images/Emo108.gif

שצריך, הן שתי חתימות לאישפוז פסיכיאטרי בכפייה, אני מוכן לנדב חתימה^^ קצת עבודת ניירת, כן, אבל משתלם בטווח הארוך...

hodayoyo

New member
שאיפת חיי../images/Emo60.gif

רק שאצלי זה כבר התקדם למצב שאני רוצה שהיא תמות. יש את הימים הטובים שהכל סבבה, אבל בכל זאת... בכל מקרה, לא נשאר לך הרבה זמן בבית, לא? אני כבר כמה שנים משננת לעצמי שבקרוב אני יוצאת מפה... לשירות צבאי/לאומי/וואטאבר. אני יוצאת מפה!! גם את תצאי!! וברגע שתהיי פחות בבית היחס ישתנה, ראיתי את זה עם אחים שלי. רק תחזיקי מעמד עוד קצת ותתעלמי, אל תראי שזה נוגע לך. אני אחת שקשה לה לסתום את הפה מול אמא כשהיא צועקת עלי אבל כשאני סותמת זה נגמר מהר יותר, ואת הכעס והרצון לצעוק אני מוציאה עם המוזיקה שאני שומעת אחר כך בווליום.

PopPy

New member
עוד קצת פחות משנה,

אבל כשאני לא מוצאת עבודה אני לא רואה איך אני יוצאת מכאן בקרוב למקום אחר, כל מקום.

למעלה