שתקפצו לי!!!!

רינת .ד.

New member
שתקפצו לי!!!!

ווסטלייף היא הלהקה הכי טובה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושכל הקנאים ימותו!!!!!!!!

רינת .ד.

New member
סתום!!!!!!!

אין לי כלב, וגם אם היה לי אז הוא יקפוץ לי.אין לי בעיות אם זה שאתה מקנאים!אז מי ששלח את ההודעה הזאת הוא יקפוץ לי!!!!!!!אם ירצה וגם אם לא ירצה!

libi k

New member
אני בת !

יא חתיכת פוסטמה! במה יש לקנא בדיוק?בזה שאת מעריצה של המטומטמים האלה?

keren007

New member
שיט! איך קלטת........ נכון נכון,

כולם מקנאים בך................ לא! אם כבר אז רחמים, רחמים על הפתאטיות שלך, שאת חולה על בנאדם שבכלל לא שם עלייך, ואת נשמעת ממש כמו מטומטמת כשאת מודיעה לכולם חגיגית שאת חולה על ווסטלייף. תגידי לי רגע, למה את חולה עליהם? בגלל שהם חתיכים? אולי, בעצם את צודקת, עם עדשות מגע, מאפרות, ספרים ומלבישים צמודים כל היום, הם כבר נראים כמו בנות. בגלל שהם שרים יפה? זו לא שירה זאת, זה הכול עיוותים של מחשבים, עם איזה שנה של שיעורי פיתוח קול כל אחד היה יכול ככה. בגלל השירים שלהם אולי? שירים שהם בכלל לא כתבו, חידושים של שירים משנות ה-70,80 ואם כבר זה לא חידוש אז זה איזה שיר מסכן על זה שלא הולך להם עם בנות. בגלל הגוף שלהם? תעשי לי טובה, הם אפילו לא מתקרבים לבסדר. בקיצור- את כמו כל שאר הבנות פה, אם אתן מעריצות מישהו, אז תעריצו מישהו על רמה.

libi k

New member
אני איתך 100% !!!

אבל המטומטמות האלה לא יקשיבו לך,הן סתומות מידיי שמשהו יכנס להם לראש!

רינת .ד.

New member
מה אתה רוצה לומר

את רוצה לומר לי שאתה מעריצה מישהו שעל רמה???? אתה בקסטריט בויז הם אותו הדבר כמו ווסטלייף!!!! אם לווסטלייף עשו את מה שרשמת לי אז גם עשו את זה לבקסטריט בויז.

Nicky~my~love

New member
להעריץ משהו על רמה כמו...

רובי וויליאמס זה שמגרבץ בכל תמונה איכס הוא כזה מפגר אין לו כישרוןן!!!! ולווסלטיייףףףףף יש הרבה יותר כישרון מלהומו הזה!!!

libi k

New member
עגילוש!!!

אני רואה שזנחת את פורום מדונה. whats up with that???

keren007

New member
רינת, נראה לך שאם הייתי מעריצה את

בקסטריט אז הייתי אומרת משהו כזה על ווסטלייף? כי זה תקף גם על בקסטריט וגם על פייב ועל כל שאר הלהקות המסריחות האלה שאני מקווה שאת יודעת למי אני מתכוונת. בקיצור, אני לא מעריצה בכלל להקות בנות, אני מעריצה של מישהו, אבל לא מעריצה כזאת שבאה להודיע לכל העולם שאני חולה על הבנאדם, כי זו ממש פתאטיות לשמה.

keren007

New member
כשאמרתי להקות בנות, התכוונתי ללהקת

בנים, פשוט קשה להגיד להקות בנים כשאני בפורום ווסטלייף.

Nicky~my~love

New member
ווסטלייף הם הלהקה הכי טובה בעולם

את השוות את פייב המסריחים לווסטלייף שיואוווווווווווו אעלק ווסטלייף להקת בנותת קפצי לי יא כלבהה מסריחההה תמצצי לאבא שלך אם יש את מה... את שבי בשקט למה איזה מוזיקה מסריחה את כבר שומעת יאללה לכי תחפשי ת`חברים שלך יא זונה כלבונת שקטטטטטטטט טה טה

keren007

New member
מה את מנסה לעשות בזה שאת

מקללת אותי בדיוק? את מחזקת את העובדה שאמרתי שכל מעריצות ווסטלייף הן מטומטמות פאתטיות שאין להן מושג במוזיקה. חמודה, לכי תבכי לכלב שלך שהעלבתי אותך אבל תסלחי לי, אני סך הכול אמרתי את האמת.

למעלה