שתשדיר היומי...

elalush

New member
שתשדיר היומי...../images/Emo153.gif

אף אחד לא פתח שרשור כזה אז אני
להיות פותחת שרשור התשדיר היומי ה-15.10!!!! שעה ראשונה: שעת אולפן עם עפר החמדמד לא משו מיוחד.... שעה שניה: מלי ויעל באולפן!!! היה כ"כ שווה!!! וגם שמעון היה באחד הקליפים ראו בחלון הקטן את מלי ושמעון....[איזה אהבה...
] היו עוד המון אורחים שקסיים וכמובן אדם היררררררררש הכוסון מצעד קטן![שאגב סרט שולט מומלץ לכולם!!!!!!!!!!!] טוב בקיצור מי שרוצה שירחיב מה שרק רציתי לספר זה על הפינה עם מושיק[אמא-
אני-
]
-אמא זה מושיק
-ההומו שסיפרת לי עליו?
-ממממ כן
-איזה בזבוז
-מה לעשות....
-באמת נראה חמוד
אז.... זיייייהו תגיבו

SofyTofy

New member
חחחח../images/Emo103.gif

אמממ... שעה ראשונה:
לראשונה נהניתי מאוד מהשעה הראשונה
עפר היה מצחיק במידה הנכונה ובכלל היה שווה
שעה שנייה:
יעל ומלי ממש מעולות ביחד
מדהיםםםםם
ציון סופי:
וחצי ציון מנחים:
ציון אורחים:
זהו

SofyTofy

New member
אלה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

תשתפי בתחרות
ממך ציפיתי להיות הראשונה

elalush

New member
גם אני ציפיתי מעצמי!!!../images/Emo153.gif

אבל יש לי רעיונות מפגרייייים.... אני אחשוב על משהו שווה ואז אני אשלח... אם אני אשלח על כל דבר אני יכולה לשלוח בסביבות 50 מסרים... אז אם זה לא מפריע לך-סבבה

אין בעיה, אפשר לשלוח כמה שרוצים

העיקר שאלה יהיו רעיונות שונים בכל פעם. כל רעיון ייחשב בנפרד.

שלום לכולם

יש לי שאלה אליכם. חברה שלי משגעת אותי. אני לא ראיתי את התוכנית היום, אבל היא כן, והיא רוצה לדעת איך קוראים לזה שדיבר עם מלי ויעל על קחי אותי/אותו שרון וירד על יואב שוורד. היא אמרה שהיא חושבת שקוראים לו משהו כמו "יגיל" או "ידין". בבקשה תעזרו לי, אני יודה לכם מאוד. איש יקר

נוקי8

New member
לגבי השחקנים מצעד קטן...

אדם היה מממממממממממש חמוד [הוא שומע גנס אנד רוזז איזה מושלםם] והשני..לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא היה פשוט דיסלקט!!!! גם שהוא ממש מכוער בלי השיער שיש לו בסרט וגם שהוא פשוט התנהג כמו ילד עם פיגור שכלי בלי להעליב ילדים עם פיגור שכלי שעדיין מתנהגים יותר טוב ממנו...!! מה הקטע שלו עם לגמגם? ועם להתעלם מהסביבה? הכי קרע אותי שמלי או יעל שאלו אותו מה מעניין בשחר סגל אז הוא אמר...אמממ...ממ..הוא...הוא מעניין... *כפיים* *כפיים* הבנאדם דיבר!!! ועוד איזה התבטאות...וואו!! טוב אני פורשת עכשיו...אני חולה והסחרחורות כנראה משפיעות עליי לא טוב...
]0

elalush

New member
צודקות כ"כ!!!../images/Emo153.gif

גם בסרט הוא כל הזמן דיבר כזה בשקט... והוא נראה כזה שמפחד מהצל של עצמו... אבל אדם היה מושלמי מתמיד...
אתם פשוט חייבים!!!(
) לראות "צעד קטן" סרט כזה שולטטטט ואז גם תתאהבו באדםםםםםם

למעלה