שת"ב

The Bitter End

New member
שת"ב

שרשור תמונות ברכיבה. ובכן, ילדים, זה המקום להעלות תמונות שלכם בעת רכיבה. רק, שימרו על שפה נאותה
, אל תציפו בתמונות, ואם העלתם תמונה, תגיבו למישהו אחר. נשמח לראות ביקורת בונה באמת חוץ ממחמאות, וכמובן היו מוכנים לקבל ביקורת בונה
. שוטו!

natyly

New member
לדעתי יפה../images/Emo13.gif

אני עוד לא קופצת כדי להגיד מה לא בסדר אבל זה נראה יפה מאוד!
3>

stary1

New member
נממ..

לגבי הראשונה, את באמת במצב "צ'ארלי צ'פלין" עם העקבים, כמו שיוחאי הזכיר. בנוסף לכך, לאחר שתסובבי את כל השוק למיקומו הטבעי כביכול, את צריכה לשים יותר משקל על העקבים והקרסוליים, ובכך להביא את הגוף שללך מעט יותר אחורנית, ואז פשוט לנסות להרים את החזה ולקער יותר את הגב. חוץ מזה המבט מעולה והידיים, ממ..זקוקות למעט שיחרור
וכעת לשניה, גם פה רואים את הצ'ארלי הרציני שפוגע בכל היציבה שלך, שימי לב איך הגב ממש קעור במקום קמור וכתפיים סגורות עם ידיים מאוד לא גמישות. בהצלחה

בא לי גם להגיב...

טוב אז הדבר הכי בולט פה זה היציבה שלך.. הכתפיים סגורות, הגב קמור, המרפקים טיפה בחוץ, הרגליים לא ציבות ומה שאת עושה כדי לפצות על זה זה 'לחבק' את הסוס עם הרגליים ואז את מקשה את כל הרגל, מה שגורם לחזרה לאוכף להיות נוקשה, לא נוחה ולא טבעית... הסוס(ה) קפץ מעט מרחוק. מה שבטח גרם לך לקום לפניו ולהקדים את התנועה שלו. כתוצאה מכך הגב נסגר והרגליים הלכו אחורה. תנסי לקום יותר גבוה ופחות שטוח, זה יתן לסוס בטחון ולגיטימציה לקפוץ מהנקודה הנכונה ובצורה אפקטיבית יותר. וגם, אם תיהי יציבה זה לא מאוד ישנה בגבהים כאלה מאיפה הסוס יקפוץ. אז תפתחי כתפיים וקומי גבוה יותר עם פלג הגוף העליון. תנסי מעט לדחוף את הרגל קדימה שאת קמה זה יעזור לך לשמור על מרכז הכובד שלך מעל מרכז הכובד של הסוס. בסה"כ, אני משערת שלתזמון של הצילום יש חלק בכך אבל לא רק, את לא מתפרקת ומשתדלת להשאר מחוברת מעל הקפיצה. תנסי לפני הקפיצה או לבוא בישיבה קלה מאורגנת ואז לא תופתעי כשהסוס יקפוץ. או שתשבי עמוק ותרגישי את הסוס. אל תרשי לעצמך להסגר. פתחי כתפיים ותיהי דומיננטית. העקבים שלך במצב לא רע בכלל. ובניגוד למי שהגיבו לפני אני לא מתרגשת מהצ'ארלי. ברגל שתהיה לך יציבות יותר נכונה ברגל והיא לא תברח ככה לא יהיה לך צורך להסתמך על הארכובות וסביר להניח שזה יעדן את עצמו. הנתינת יד ממש סבבה והמבט גם ממש טוב. מאוד מאוד יקל עלייך אם תקומי גבוה ולא תמרחי על הסוס עם פלג הגוף העליון שלך.. זה גם יעזור לסוס להתארגן בקלות לפני, בזמן ואחרי הקפיצה וגם לך יהיה הרבה יותר קל..

netapet2

New member
../images/Emo6.gif

כולם אומרים לי את זה בקשר לכתפיים וזה משתפר משיעור לשיעור P: לא יודעת מה נהיה לי הקטע של לשבת כולי ישרה, מאיפה זה בא לי לכו תדעו
תודה רבה לכולם.

cavallo

New member
נראה נחמד:)

רק לסובב את כפות הרגליים כלפי פנים, יש לך צ'רלי צ'פלין אבל כל השאר נראה טוב סה"כ!

SkAzi w

New member
ננסה

בעקון ניראה טוב ... הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שאל תשכבי על הסוס נסי להחזיק את עצמך מעל הסוס מעל התנועה שלו וללוות אותו... תרימי קצת את הגב לכי קצת אחורה ושיהיה לך קשר עם הפה של הסוס...

חריקת

New member
אניניניניינייייניינינ!!@@@#$$%$#$%^&%$#$%^&^%

ועל הדרך מה אתם אומרים??????????????!!!

stary1

New member
משקל על העקבים!

ומהר! זה ישפיע עליך לטובה. את לא שמה עליהם בכלל משקל, וכתוצאה מכך את נשנענת באמצעות הידיים על הסוס וגם מושכת לו בפה.. אהבתי את הקטע שאת מחייכת למצלמה, אבל המבט צריך להיות לכיוון המכשול הבא

אהההה חחחח

ניראה לי שאת בנאדם מאודדד ציני... כמעט בכל התגובות שלך את מזה צינית ולפעמים זה גם מצחיק חחח

למעלה