שת"פ בין הפורום שלנו לפורום פסנתר

actress

New member
שת"פ בין הפורום שלנו לפורום פסנתר

אנשושים ואנשושיות יקרים ויקרות....
בזמנו דניעל חברת הפורום העלתה רעיון מדהים מעין שת"פ בין הפורום שלנו לפורום פסנתר ופסנתרנים הכל אושר ע"י סי אך עדיין לא בוצע אני מעלה לכם שוב את ההודעה של דניעל ומכיוון שחברי פורום פסנתר ופסנתרים מעוניינים במשת"פ אז להלן ההודעה: הרעיון הכללי הוא - שיר של סי היימן יוצע לפורום על ידי סי עצמה, או על ידי פורום המעריצים שלה. כל מי שירצה להשתתף בפרויקט יקבל תווים ואקורדים של השיר, והמטרה היא לחבר עיבודים מעניינים או וריאציות (לפסנתר כמובן) על השיר. זה צריך להיות תרגיל יוצא דופן והתוצאות מסקרנות ביותר! עדי זילברברג, חברנו, הסכים לנדב את האולפן שלו לצורך ההקלטות. הרעיון היה שכל אחד יוכל לבצע בעצמו את העיבוד / וריאציה שלו, ובמקביל יתנדב מישהו מהפורום, בעל יכולת נגינה גבוהה, לבצע הצעות של חברים שמעדיפים להלחין אך לא לבצע. הרמת הפרויקט הזה תלויה הרבה בנו! חשוב לי לראות הענות. אז קדימה! שרשרו לכאן הצעות והצטרפות לפרויקט (אפשר גם לשלוח לי מסרים בעניין). הפורום הזה לא ממש תוסס, וזו הזדמנות להרים אותו! כשאדע מה רמת ההענות ומה הצרכים שלנו, אפנה להנהלת תפוז ואבקש מהם פירסום לפרויקט בדף הראשי, וכן אם יהיה צורך באיזשהו משאב שהם יוכלו לספק. מחכה בקוצר רוח לתגובות! במידה ומישהו פה ירצה לסייע אז אנחנו נתחיל בכך שמהפורום השני יגיעו אלינו יראו ויקראו את ההצעות ויתחילו להלחין עפ"י בקשתכם.. בכל מקרה אופיר חבר הפורום פירסם שם הודעה אז מחכים לאישור כולם
+

אשף

New member
אפשר להשתתף ?

אני מנגן על כל מיני כלים, קצת ניסיון בהלחנה ועיבוד, לא משהו מקצועי במיוחד. הנה כאן ביצוע אקוסטי שלי ל"כמה יוסי" של ברי

actress

New member
כולם יכולים להשתתף עשינו פרומו אדיר

וכל המרבה הרי זה משובח, טעים, נעים ומנעים

actress

New member
אצלכם + מומלצים + עמוד ראשי בתפוז

בנתיים מחכים ....

למעלה