שת"פ בלעדי - מסייה לה בלאנק ואני !

שת"פ בלעדי - מסייה לה בלאנק ואני !

שלום לכולם, הכל התחיל לפני חודשים רבים. הטלפון צילצל, שיחה לא מזוהה.הירהור קצר העלה שבטח שוב קצינת הקישור רוצה שאשלח בפעם האלף את טופס "נוהל גיום רכב פרטי" וזאת למרות שמעולם לא היה לי רכב ועל אף הפרט השולי הקטן והזניח שמעולם לא היה לי רשיון (10 טסטים, התאמצתי אני נהג מצויין פשוט כולם על הכביש ניסו שוב ושוב לרצוח אותי-נישבע).ד"א כבר עשר שנים שצה"ל מנסה לגייס את הרכב שלי ואותי למשימות הפצת צווים בחירום.חשבון קטן שפעם עשיתי העלה שרק מהניירת הספציפית הזאת אפשר היה לעשות חצי מיליון פיתקי תזכורת דביקים (ואחר כך מתפלאים שיערות העד באמזונאס נכחדים). בלית ברירה לחצתי על "ענה" (ממס הכנסה,ביטוח לאומי,שב"כ והפסיכולוג משירות המבחן אפשר להתחמק, מקצינת הקישור שלי- אין מצב). "אקסקוזמאוה" נישמע קול סקסי בצרפתית, "אפשר מעבירה לך זה בוס של מואה ?" "חופשי אחותי עניתי, רק לפני זה בחייאתק תגידי, זה נכון מה שאומרים על צרפתיות ?" "ומה זי אומרים על צרפתיות אצלכם במיזרח תיכון" נישמעה התשובה המתוחה. "את יודעת מון אחותי ,בית שחי, מבצבץ וגו'" גימגמתי בביישנות. רצף בן שלושים שניות לפחות של קללות חינניות נישמע מהאפרכסת, אני לא ממש דובר צרפתית אבל אני מוכן להישבע במכנס הרכיבה האהוב עלי שהיא הגיע גם לסבתא רבא שלי. "אלור לה אימבציל קבל לה בוס". היא סיימה את שטף הדברים ולרגע השתררה דממה בקו. "הוווווו מסייה פדלאה סה מואה ז'אן מארי לבלנק !" נישמע קול גברי עמוק ומלא עוצמה. "אההה... אתה אח של מאט לבלנק מחברים ?" שאלתי בדימיון מוצת. "נוווווו ! מון פלומבה פחחחר , אני לה מנהל של זה טור דה פראנס !" "אהההה לבלנק הזהההההה" פלטתי בהשתאות. "ווי ווי - דה לבלנק !" הוא החזיר בדרמטיות. "איך אני יכול לעזור לך מסייה לבלנק" שאלתי מיידית. "נו נו נו מון פחחר , זה אני שרוצה לעזור לך. אני שמעתי ממקורות מקורבים לך שזה מה קוראים מומולדת שלך יוצא מתי שהוא ברבע האחרון של יולי". "נכון ! " עניתי בשמחה, "וואלאק מקורות טובים יש לך".(כניראה שהדיילת הברונטית של אייר פראנס לא באמת כעסה עלי כשמצאה אותי בחברת טייסת המשנה האדמונית של אלאיטליה). "אז תקשיב דגנרט סימפטי וחמוד שלי" המשיך לבלנק "אני עובר פה על זה סקדז'ואל של טור שלי ורציתי לדעת מתי בדיוק יוצא זה מומולדת שלך". "24" יריתי קצרות. "או ,מומנט סילוופלה". לאחר מספר שניות של רעש דיפדוף מהיר ברקע הוא המשיך. "יום שבת...מנפיק ! סווופר ! אתה רוצה אולי אני שם ביום זה לה פיניש טיים טרל אינדיווידואל ספשליזה בשביל מומולדת שלך ?" "קטונתי" עניתי בהכנעה. "לפי לה פטיט בון בון מאייר פראנס זה באמת נכון" שמעתי מילמול מהצד השני. "מה מה מה ?" "אהה עזוב עכשיו רכילות" מיהר מסייה לבלנק לשנות נושא. "נו ? מתאים לך או נו ?" "מתאים מתאים" צרחתי כמשוגע. "או קה !!" נישמע קולו המרוצה, "סגרנו חמודון לבנטין, מומולדת שלך- טיים טרל אחרון בטור". "תודה בוס" עניתי בהתרגשות. "אה טוט אה לור פדלאון" סיים מסייה לבלנק את השיחה בלבביות. אז רק עכשיו וזאת מטעמי עין הרע ושאר אמונות טפלות (מה לעשות אני רק בן אדם, להבדיל) החלטתי לחלוק גם איתכם את המעמד. מה שדרוש לי עכשיו זאת המלצה למקום חביב באזור ת"א שיהיה מוכן בהתראה קצרה לאכלס אחד פדלאה והרבה חברים לאחר צהריים של צפייה משותפת בשידור בשבת. אם יש לכם המלצות ורעיונות אנא - תנו סימן. וכמובן - כווווווולם מוזמנים
בברכת התוקפים - "אה טוט אה לור לה פלטון" הפדלאה

גדול!!!!!ענק!!!!!! אתה מלך!!!!!

מזל טוב עודד. אם תוכל תנסה בשנה הבאה תנסה לארגן, שיהיה גם קצת מתח ביום הולדת שלך.

טיראן מ

New member
../images/Emo45.gif סחתיין עודד...

כרגיל, כותב היטב. אם זה על צמיגים או על מומולדת. אגב, אני בד"כ פותח את הטור (בלי שיחת טלפון מ"הלבן"). בעוונותי, נולדתי ב-4 ביולי. מזל טוב עודד. לגבי הצעות, יש פאב אירי טוב בסינמה-סיטי בגלילות. יש שם מסכים גדולים ופלזמות. הם הראו את היורו. בטח יסכימו גם להראות את הטור. ואני אשמח להצטרף ל-TT + בירה מעולה.

טיראן מ

New member
יאללה עודד... תארגן ...

אין לי ספק שהוא יסכים. יש מחוץ לפאב מקומות ישיבה מול מסך גדול. שם ראיתי חלק מהיורו. דבר איתם - 6995536-03 המקום נקרא Temple Bar. אחלה בירה. תן הודעה מראש ויש לך קהל.

ויטמיןP

New member
פנינה אמיתית../images/Emo47.gif

שנכתבה אי פעם בפורום כלשהו בשנים האחרונות.

danny zaken

New member
מומולדת שמח פדלאון

ואם לא תמצא מקום שם בשפלה המיוזעת לה פטיט אתה מוזמן להר אדר,דשא אוויר נוף ונגד השעון.

צפייה משותפת -היום בטמפל בר../images/Emo124.gif

בשל טעמי עין הרע זה יהיה צפוף ולחוץ אבל... בשיתוף פעולה עם הבעלים של המקום אני מנסה לארגן אחר הצהריים צפייה משותפת בשלב. המקום יסגור לנו חדר וי אי פי ל כ 30 איש. הבעייה היא מינימום 15 מאשרי הגעה. מינימום הזמנות לאדם 80 ש"ח, לא זול אבל שמועות על איכות המטבח והבירות הגיעו כבר עד קואלה לומפור- מדובר בבאר אירי מושקע בטירוף עם תפריט שהון במיוחד על ידי צחי בוקששתר. אז עכשיו אני מחכה לכל מי שרוצה להגיע שיודיע לי. אני ב 054-636506 להשתמע רק בשמחות -עודד

בשל מיעוט תגובות -הצפייה מתבטלת

האחריות כולה עלי ועל האמונות הטפלות שלי שבגללן לא הודעתי מראש בזמן
) בשנה הבאה הצפייה מתואמת מראש היטב
)))

למעלה