שת"פ נרחב בין "תפוז פורומים" לבין הפסטיבל!

שת"פ נרחב בין "תפוז פורומים" לבין הפסטיבל!

התחיל כיוזמה של דודי ונסגר ממש בימים האחרונים. הפסטיבל יפורסם בהרחבה בכל הפורומים של תפוז. תהיה תחרות בין הגולשים במסגרתה יצטרכו לספר מהי הצגת הבובות/תכנית טלויזיה עם בובות הראשונה בחייהם. את התשובות הם יכתבו כאו בפורום. הפורום יהנה מכניסות של אנשים חדשים לכאן. בתמורה יוגלו ביניהם כרטיסים לאחת מההצגות בפסטיבל. ובתמורה לפרסום הנדיב של "תפוז פורומים" תמותג במת האבן ברחבת הדשא של מרכז תיאטרון בובות, עליה מתקיימים מופעי החוצות כל יום בפסטיבל כבמת "תפוז פורומים" כך היא תעוצב וכך תפורסם בתכניית הפסטיבל, בשלטי ההכונה ובפרסומים השונים. ובנוסף יציבו תפוז דוכן להרשמה, חלקות סטיקרים ועוד - בשטח מרכז תיאטרון בובות. תודה גדולה לדודי על השידוך!

יהבוליק

New member
נשמע שאנחנו עומדים להשתלט על העולם!

ח"ח לדודי שמוביל אותנו היישר לשם.. ורב הנסתר על הגלוי כנראה..

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.giflike like like li

אני בעד להריץ את דודי לכנסת!!! ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן להחליף את הקרקס בתיאטרון בובות ושאנחנו נמשוך בחוטים!

../images/Emo2.gif גם שדכן וגם בכנסת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

תודה רבה לכם
אילן - שמח שהיוזמה והשידוך עלו יפה
ומקווה שגם הפורום יזכה להנות מפירותיו שהרי כל זה נעשה רק במטרה לגרום לקידום תחום תיאטרון הבובות בפורום ומחוצה לו כאחד. אם זה גם יזכה להצלחה אני אשקול הסבה מקצועית לשדכנות ( שם בטח יש יותר
מבובנאות ) יהב - להשתלטות על העולם טרם הגעתי אבל גם זה בדרך... נמוש - לכנסת???? נראה לי שאני ישר,פעיל, חרוץ ומועיל מדי, תכונות שלא מקובלות בכנסת
תני לי לישון על זה כמה ימים...אפילו סתם לישון סוף סוף גם בלי על זה
תודה לכם ולחמוטל על הפירגון
ולכל שאר החברים - מאחר והייתי עסוק מאוד היום והגעתי מאוחר לא הספקתי להתעדכן בכל הפרטים הסופיים שנסגרו בנושא אתעדכן מחר ואעדכן גם אתכם בפורום

יה חביבי ...סחטייייין עליכום!

לא סתם בחרתי את דודינקה כמנהל הפורום דודינקה אתה עלית את כל המדרגות ........כל הכבוד על רעיונותיך ....בשבילך? אפילו השמיים הם לא הגבול.... פשוט נפלא יופי לנו

אילן ודודי! אפילו דפנה ודודידו מחווירים!|גבי

2 עסקני צמרת !
אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!!
ועכשיו אני נרגשת כפליים, כי אני אופיע על במת הפורום בתפוז.....?!?!?!?!?!?
ודודי- אם אתה רוצה לישון , תלמד ממני!

../images/Emo2.gif אפילו דפנה ודודידו../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

לא מצאת דימוי אחר קצת יותר מחמיא
עם כל הכבוד להם... אגב, מי דפנה ומי דודידו? האמת שאף תשובה לא תוציא אותך טוב אבל מעניין לדעת. אילן, מתפלא שאתה עובר על זה לסדר היום ומצפה לתגובתך בהקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונעבור לחלק הטוב
עסקני צמרת - אהבתי אין דברים כאלה - לייק מאוד כל הכבוד - תודה רבה
לפי התוכניה ועד כמה שאני מבין ויתקן אותי אילן ,את מופיעה בגינת הבובות שמול המרכז ולא בבמת האבן התפוזית אבל מה זה משנה בכלל?! העיקר שאת מופיעה בפסטיבל ושתפוז והפורום לוקחים בו חלק, כל אחד בתחומו ויותר חשוב אפילו שבשבת ה30.7 שבה את וצבינה מופיעות ב:10.30 בבוקר וב:16.00 אחה"צ אני אמור להיות במשמרת - מה שאומר שנפגש ובין לבין תוכלי לארח לי חברה וגם לעזור בדוכן בפירסום הפורום
אהה וגם תוכלי ללמד אותי לישון קצת אולי...

אני דווקא זוכרת אותם לטובה........./images/Emo24.gif

לא שהתעמקתי אי-פעם......ואני דווקא חושבת את זה כמחמאה. דפנה יפה ודודי(דו) חמוד וביחד הם היו מאד יצירתיים. וההופעות שלי הן ב-10.30 וב-17.30 אז זה נותן לנו עוד יותר זמן לבלות יחד ומאיפה אני אמורה לדעת שבמה בגינת הבובות היא לא במת התפוזים?!?!?!? גינה...תפוז....נשמע לי ממש אותו הדבר! ולישון- דודי.... כל העניין מתחיל ביכולת לנתק. לעצור. לשחרר. לי זה בא בטבעי אבל, תיגול של יוגה ומדיטציה ( כפי שאני מוסיפה ומגדילה לעשות למרות כשרון השינה הטבעי שלי) מאד עוזרים. ואני מאד ממליצה!

אם את אומרת

גם אני לא טרחתי להתעמק בהם אף פעם, לא יודע למה אבל לא התחברתי, קורה! אני רק יודע שדודידו הוא יצור שעיר שאינו מדבר ורק מהמהם קולות מוזרים ושדפנה דקל היתה פעם בלהקה צבאית, שיחקה ב"סלאח שבתי" המיתולגי וגם שרה בארוויזיון: זה רק ספורט\ כן, זה רק ספורט זה רק ספורט \ רק ספורט אכן מילים אלמותיות לפי כתיבתך: דודי(דו) אני מבין שאני דודידו אז רק שתדעי שמלבד הקירבה בשם החיבה שלי וזה שאני קצת שעיר ( אבל הרבה פחות ממנו זה בטוח ) אנחנו לא דומים בכלל... אינו מדבר???? זה בטח לא אני!!! מהמהם??? תודה לאל מבינים כל מילה שאני אומר מצויין מה שכן מעניין אותי עכשיו עוד יותר לשמוע תגובתו של אילן להשאווה שלנו לשניים ובמיוחד שלו לדפנה... נראה לי הסתבכת אחותי
את שעות הופעותייך לקחתי מתוך האתר של המרכז וזה מה שהיה כתוב שם אבל לחשוב מכל, שזה שנפגש - לא הגבת בכלל לאאאא, זה בסדר! אני בכללללללל לא נעלב!

צודק.....

בחוזה הופיעה שעה שונה מבתכנייה.... לאחר ברור ( קצת היסטרי. בכל זאת עניין חשוב) הכריעה התכנייה. מה שמפורסם, זה מה שקובע. אז מתנצלת על הבלבול וכמובן, כמובן שאני שמחה שניפגש!!!!!BIGTIME

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה אומר שחברי הפורום צריכים לבוא לפסטיבל ולדבר על הפורום כמה שיותר, להראות נוכחות ולהראות על מה מתכתבים כאן כדי להעלות את כמות האנשים שיודעת על הפורום שלנו - כלומר להתייצב ולא להשאיר את דודי לבד במערכה.

אוי חבובית - כמה שאת צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מסכים ומברך על כל מילה שלך מילים כדורבנות
חברים שמעתם חבובית?! אז קומו ועשו מעשה!!!!!!!

../images/Emo9.gif תודה רבה דבוש ../images/Emo250.gif

אומנם הסמקתי והאדמתי כשקראתי את ההודעה שלך אבל יחד עם זאת זה החמיא לי מאוד!
על כך ועל הפירגון והמילים החמות לא יודע אם כבר יצא לך לקרוא את ההודעה: השנה גם אנחנו לוקחים חלק בפסטיבל אם לא - אז תקראי ואם כן - אז תדעי שהתכוונתי לכל מילה שכתבתי
חמים

למעלה