חלב עיזים - תנובה
קיבלתי להתנסות 2 קרטוני חלב עיזים 3.6% של
תנובה.
בעלי שלא שותה או אוכל כמעט מוצרי חלב "רגילים" היה מאושר - את הקפה בבוקר הוא שותה עם החלב עיזים ואומר שזה טעים לו
גם קורנפלקס שנאכל עם חלב עיזים הוכתר בהצלחה.
אני פחות אוהבת את המוצרים שעשויים מחלב עיזים - הטעם השונה חמוץ לי ואני לא מסתדרת איתו, אבל מההצלחה כאן בבית כנראה שאני במיעוט.
בנוסף הכנתי פשטידה חלבית והחלפתי את החלב בחלב עיזים - יצא טעים ביותר.
פשטידת כרובית
חומרים
1 כרובית מפורקת לפרחים
כוס חלב
2-3 ביצים
פירורי לחם
תבלינים
הכנה
- מרתיחים את הכרובית ומקררים
- בתבנית מפזרים מעט פירורי לחם
- עליהם מפזרים את הכרובית
- מערבבים חלב וביצים עם תבלינים
- לצקת את הנוזלים על הכרובית
- לפזר מעל פירורי לחם
- אפיה בחום בינוני עד שמשחים
בתאבון ותודה לתפוז ול
תנובה