שת"פ תפוז
ובלוגיית ראשית השבוע

שת"פ תפוז
ובלוגיית ראשית השבוע

לימים ראשון - שלישי

בואו לקרא, לפרגן, לשתף, להציע.

אנא הציגו מיידע בסיסי לפני הבאת הקישורית תודה

החתול והטאב

בשנתיים האחרונות התחלתי לנהל "רומן בלתי ממומש" כשהתיידדתי עם עולם החתולים. מאז שהם הגיעו לחצר שלנו אנו מאכילים אותם באהבה ובזכותם למדתי שהתקווה המוצפנת כרגע על אחד ממדפי החלומות שלי לאמץ כלב, זכתה בתחליף המופלא לא פחות תוך מימוש הדיאלוגים עם החתולים.

הרשומה כולה

starlight1900

New member
רוצה שהמסרק שלך יסרק עדין וטוב?

בשורה חדשה לשיער:

THE WET BRUSH

המברשת הנמכרת בארה"ב עולה לארץ!

לכולנו, נשים וגברים כאחד השיער מהווה עבורנו סמל ליופי ולעיתים, ממש כמו לשמשון הגיבור, אפילו חוזק.

נושא טיפוח השיער תופס מקום של כבוד בשגרת יומנו: חפיפה, הזנה עם קרמים, מברשות, פן, צבע ותמיד אנו

ממשיכים לעקוב ולתור אחר חידושים בנושא ברחבי העולם.

המברשת הרטובה, החידוש האחרון בעולם מוצרי השיער, עולה לארץ ומביאה בשורה

לעוד מידע הכנסו לרשומה הבאה-

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2612729

לפנק ולהתפנק.

אני מאוד אוהבת לבשל. המטבח הוא אחת הפינות היותר אהובות שלי. בדיוק כמו הכתיבה שהיא סוג של יצירה כך גם הבישול והאפייה. השבוע לקראת ערב סוכות הייתה מלאכתי רבה. אני מארחת את משפחתי המורחבת ולכן אני מתארגנת מבעוד מועד. ארגנתי תפריט חלקתי מטלות ונכנסתי למטבח למשימת הטיגונים של מיני הממולאים שאני אוהבת לעשות. כל מי שבקיא במלאכת הטיגון יודע שאחרי שהכל מוכן נדרשת המון סבלנות להיות סביב הלהבה ולהקפיד שיכנסו ויצאו מסיר הטיגון בזמן. כשהכל היה כבר מוכן צץ במוחי רעיון מופלא... ועל כך ברשומה הבאה

starlight1900

New member
רשמים משניצל תירס דק דק והגרלה בבלוג

התנסנו בשניצל תירס דק דק והיה מצויין אתם מוזמנים להשתתף בהגרלה שהבלוג שלי עורך ומישהו מכם יקבל ערכת התנסות עד לבית!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2613625
רוצים לקבל חבילה של שניצל תירס דק דק עד הבית ? פרסמו תגובה לפוסט.
אחד מכם יקבל שוברים לקבלת השניצלים.
אתם יותר ממוזמנים לשתף אותי בתגובות איזה תוספת בריאה ומזינה הייתם מצרפים לשניצל תירס דק דק.
הפעם ההגרלה תערך עד 18/9 תמהרו להגיב לפוסט... ואולי גם שניצל תירס דק דק יככב על שולחן האוכל שלכם:)

למעלה