ש/אלה לחסרי ניסיון/בעלי ניסיון מועט

ש/אלה לחסרי ניסיון/בעלי ניסיון מועט

זו שאלה קצת מטומטמת אבל עדיין, אשאל אותה.
הייתה לנו שיחת בנות על הנושא יותר מפעם אחת בקשר ללצאת או לא לצאת עם מישהו חסר ניסיון או בלי ניסיון.
הפחד שלי תמיד היה שאותו אחד ינצל אותי בשביל לצבור ניסיון ואז ירצה לטעום מכל העולם כדי לא להרגיש שהוא הפסיד משהו ויעזוב אותי כדי להתנסות עם בחורות אחרות וזה תמיד הפחיד אותי כי כשאני מתאהבת אני מתאהבת וממש לא בא לי להיכוות.
עד כמה זה נכון?
חושבים שאחרי ש"תפרחו" תרצו למעשה להתנסות עם אחרים ותוותרו על הזוגיות שבניתם?

iba90

New member
למה שאני ארצה ״להתפרפר״?

יש כאלה שיעשו את זה וירגישו שהם עכשיו יכולים ללכת ולתקוע את כל הנשים בעולם..ויש כאלה כמוני למשל שיעריכו מאוווווד את ההחלטה שלך לבחור במישהו לא מנוסה כמוהם ולהעריץ אותך על כך רק משום שבחרת בהם

זו לא אני, זה הלב

בפועל צריך שניים לטנגו וכשם שאני בוחרת בו, הוא צריך לבחור בי

הפחד שלי נובע באמת מזה שאולי הוא ירגיש שהוא מחמיץ משהו בזה שהוא לא יהיה עם בחורות אחרות.

iba90

New member
השליטה דווקא בידיים שלך...

את יכולה להיות זו שמדריכה ומכוונת ומי שיהיה איתך יחשוב ש"אין יותר טובה ממך בתחום" ולכן אין שום סיבה לעבור לנשים אחרות. אני מתאר לעצמי שאם את בוחרת במישהו חסר ניסיון את "תלמדי" אותו את כל מה שהוא צריך לדעת ובראש ובראשונה ללמוד לאהוב.

dori78

New member
כל אחד יכול לעשות את זה

ולא משנה אם יש או אין לו נסיון.
הפחד מלהתאהב ולהתאכזב קיים תמיד, זה לא משנה אם הפרטנר הוא מנוסה או לא.

dori78

New member
אין בינינו ויכוח

אני מבינה מה את אומרת וגם אני קצת חוששת מלהתחתן עם מישהו שאני הראשונה שלו, בדיוק מהסיבה הזו.
רק ציינתי, שזה שמישהו מגיע אלייך עם ניסיון, זה לא תעודת ביטוח לכלום. זה שמישהו כבר היה עם הרבה בחורות לפנייך, או התנסה בהרבה חוויות מיניות, לא מבטיח לך שהוא לא ישתעמם, יקום ויילך יום בהיר אחד.
הפחד הזה קיים תמיד לדעתי וצריך ללמוד להתמודד איתו, כמו עם כל פחד אחר.

לא חושבת

לדעתי זה צורך שמתעורר בלי התראה, פתאום רוצים לנסות דברים חדשים ולראות מה הופס לאורך השנים.

לא נראה לי, לא.

אם כבר מצאתי בחור שמוצא חן בעייני, ו"פרחתי" (אהמ.
) איתו, אז אני לא אזרוק את זה כדי להמשיך להתנסות.

מי שעושה דבר כזה.. עצוב. נורא נורא עצוב.

קריסטה

New member
ההתרשמות שלי

והיא כמובן לא מייצגת או מוכיחה כלום, שכאשר שלמים עם הקשר - אין את התחושה ש"פיספסנו משהו".
לגבי - בן זוגי הוא הקשר הראשון שלי ואני מקווה מאוד שגם יהיה האחרון.

זה חשש מוצדק, אבל

באופן מפתיע נדמה לי שהמציאות דווקא הפוכה.

אצלי, בכל אופן, אם תהיה לי מישהי עם קשר טוב, ממש לא ארצה "להחליף" אותה במישהי אחרת רק כדי להתנסות. להיפך, אני מכוון לקשר אמיתי שיוביל לנישואין וילדים.

lb215

New member
תשובה

זה תלוי בקשר עצמו נראה לי, הכרתי בעבר גברים חסרי ניסיון שיצאו עם נשים שהם לא נמשכו אליהן ולאחר חצי שנה זה באמת נגמר.
אבל זה לא בדיוק המצב שאת מתארת, לא הכרתי אף אחד שזרק משהי שהוא נמשך אליה רק כדי להתנסות עם עוד בנות.

תגובה

שאותו אחד ינצל אותי בשביל לצבור ניסיון ואז ירצה לטעום מכל העולם כדי לא להרגיש שהוא הפסיד משהו ויעזוב אותי כדי להתנסות עם בחורות אחרות.

קודם כל
המילה ניצול היא מילה קשה.

אני קראתי בכל מיני פורומים על גברים כאלו אמיתי לגמריי:

שהיה אחד שהיתה לו חברה ראשונה שלו והתנסות מינית ראשונה שלו.
ואז הוא בגד בה כדי לראות איך זה עם נשים אחרות.

ובסוף 'בכה' בפורום שהוא רוצה לחזור לחברה הראשונה שלו, ושהיא לא סולחת לו.

כן יש מקרים כאלו.
ואת האמת?
ביננו?
אני לא רואה את עצמי כל החיים עם גבר אחד!
כן אני מונוגמית
אבל להיות כל החיים עם גבר אחד?! זה נראה לי משעמם מידי
הייתי רוצה שבמהלך חיי יהיו לי כמה התנסויות
וכמה פרטרנים.
אבל זאת רק אני

למעלה