ש-אלום.[
]

ש-אלום.[../images/Emo104.gif]

אני לא מבינה ולא כלום בנושא של הפורום הזה אז אני מתכוונת להתנחל כאן הרבה
, אבל רק שאלה אחת... מהן התופעות שנגרמות מהסנפת דבק מגע? איזה אחד שאני מכירה (בן 16 פלוס מינוס- לא לומד, לא עובד) כ-ל יום קבוע מסתובב ליד איזה מרכז מסחרי כאן בעיר, גונב שקיות שוקו ממכולות, מרוקן את התכולה, שם בפנים דבק מגע ועושה מה שעושה...

tiger

New member
דבק מגע:

דבק מגע זה אחד הסמים המסוכנים והקשים ביותר שיש. אם מישהוא טעה לחשוב לרגע שדבק מגע זה סם קל יש לו טעות כבדה. דבק מגע הוא סם קשה ממישפחת הסמים הנדיפים מה שניקרא.חומרים שבשאיפה גורמים לסוטול שכניראה ניגרם מתמותה רצינית של תאים במוח.החומרים האלה שורפים את המוח,זה חומרים כימיים לחלוטין שגורמים לנזק בילתי הפיך למוח (כל נזק במוח הוא בילתי הפיך כי אין שם היתחדשות של תאים)ובשימוש לתווך רחוק נוצרים אנשים זומבים עם מבט אטום בעיניים שמאחוריו קיר.פשוט ככה.בדרום אפריקה יש שימוש מאוד נירחב בחומרים האלה בין הילדים של השחורים (בעיקר) ולפי סיפורים הם זרוקים ברחובות כמו שקים של תפוחי אדמה עם המבט האטום והריק הזה בעיניים שמרמז שחלקים גדולים מהמוח שנימצא מאחוריהן נהרס.אני ראיתי מיספר נערים כאלה באירופה,ילדים של צוענים שהגיעו לטיפול בפטריאך והם היו ילדים מוגבלים (אחרי שנה שנתיים של שימוש) אהבלים לחלוטין עם אותו מבט ריק בעיניים.חבל"ז... וזה מידבק שיש לכל אחד כימעט בבית להזכירכם שסמים זה לא רק עיניין של חקיקה או נגישות אלה סיפור אחר לגמרי t

*pachanga*

New member
שלא תבינו לא נכון...

אני חוץ מסיגריות לא מבינה כלום מהחיים שלי על הנושא הזה רק שזה יהיה ברור, ועדיף שישאר ככה
*ילדה טובה בסאן פרנסיסיקו (בירושלים מפחיד)

למעלה