ש-אלום

litalosh15

New member
שלום....חדשההה

מה קורה אנשים/אנשות....? זיפ טנקס שאמרת לי על הפורום!!! יש כאן מישהו מהפורום בהייד פארק....?

ש-אלום../images/Emo70.gif

אני דניאל ואני בת 14 מתל אביב...
אני מטורפת על באסטד בערך מהיום ששמעתי את הסינגל ה-1 שלהם באמ טי וי היטס...
תקראו לי סתומה לוכפת לי אבל תיכננתי את החתונה שלי ושל מאט...
ולמי שלי הבינה... אני הכי אוהבת אותו...
חחחחח מקווה להשתלב...

MolsBolsRules

New member
חח ממש לא סתומה

אם זה תלוי בי אני וצ'ארלי כבר אם שלושה ילדים ואחד בדרך

זו דניאל אבל ממחשב של חברה...

אני וואי... תודה על הקבלת פנים
מקווה להשתלב פה יופי יופי...
חחחחח מממממ... מי פה ראתה אותם? כאילו, במציאות? הם עכשיו באמריקה וביקשתי באתר שיבואו שוב בספטמבר כי אני נוסעת לשם
מושלמים שלי
מי אוהבת את מאט פה

bustedsum41

New member
לא אמרתי לך היי. *בושה*

היי אני קלר מחולון בת 15! ואני אוהבת את מאט!!! hope u aill enjoy!

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifהיי../images/Emo9.gif אני דפי../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif בת 16 מנס ציונה... הכי אוהבת את צ'ארלי השקסעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif^_^

litalosh15

New member
אממממ..טוב!

בואי נעשה מפגש שם בחוץץץץץץץ באמת זה שטויות להגיע לשם בשבילי ובשביל ציפי אז חבל....קלרושששש מה ממצב?

litalosh15

New member
../images/Emo24.gif

ואללה.? אוסי פה? בטח יש בלאגנים,הצפות שטויות הצפות והצפות כבר אמרתי?

DesertRose7

New member
חחחחחחחחח...

את האמת שלא ממש.. היא נכנסת פה ב.. קצת מבלבלת לאנשים את המוח.. מפחידה אותן.. וזהו בעיקרון!! עצוב אה?!

litalosh15

New member
אה!

קודם כל--ד"ש+נשיקהההה ושנית אני כועסת עליכן פחדדד!! איך זה שלא אמרתן שאתן הולכות לסופרלנד כל הג"שיות!?!?! אני נעלבת...

DesertRose7

New member
כי..

זה מהתנועת נוער! אני מדריכה שם..כיתות ו והן חניכות בכיתה ח! אז... זה יצא שאנחנו הולכות ביחד!! חחחחחחח.. אם את רוצה תבואי!!! ונגיד לכולם לבוא ונעשה מפגש שם!

למעלה