ש-אלון ש-אלון.

LOLI152

New member
ש-אלון ש-אלון.

שבוע אי אפשר להשאיר אתכם לבד?! שבוע?! סתם סתם חולה עליכם!:) והתגעגעתי אפילו!!:) השאלון נגנב בקסם אישי רב מפורום סקרים ושאלונים. *נכתב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים >O<* שם: גיל: מוריד שירים? מתוכנה? אם כן איזו? אוהב את המחשב שלך? למה? יש לך עבודה? אוהב אותה? מבקר הרבה בים? ובבריכה? יש לך אבוב? מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? טוחן מול הטלויזיה והמחשב? מה האייקון המועדף עליך בתפוז? מחייך הרבה? אוהב את נינט? שומר כשרות? מתי אתה הולך לישון בד"כ? מה דעתך על הומואים? יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? אוהב סאדו/מאזו? מה הצבע המועדף עליך? מה הארץ המועדפת עליך? אוהב חריף? יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? מדבר הרבה איתם? מקשיב הרבה למוזיקה? אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? היית בסופרלנד? יש לך אנטי וירוס במחשב? מדאיג אותך המשבר הכלכלי? שותה מהברז? חוסך במים? ובחשמל? כמה זמן אתה במחשב ביום? מהי החיה המועדפת עליך? יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? חושב שאתה יפה? מתאפר? שם לק? מה אתה חושב על תרבות האימו? מה אתה חושב על רוק יפני? הירח או השמש? יוצא עם חברים? עד לאיזו שעה? יש חבר/ה הכי טובה? כמה זמן אתם מכירים? מאיפה?

עונה

שם:ברק גדסי גיל:עוד פחות מחודש 16!!!! מוריד שירים?כן מתוכנה? אם כן איזו?אימיול אוהב את המחשב שלך?כן למה?כי יש לי אחלה ושירים ואני אוהב להתעדכן בספורט וחוצמזה שאני אוהב להיות בפורום הזה... יש לך עבודה?כן אוהב אותה?בעיקרון כן מבקר הרבה בים?לא ובבריכה?לא יש לך אבוב?לא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה?כל היום היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש?לא!!!!!!!! טוחן מול הטלויזיה והמחשב?כן!!!!!!!! מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
מחייך הרבה?לא אוהב את נינט?כשהיא שרה כן אני חושב שיש לה קול אדיר, את כל זה שהיא לא עושה כלום והיא כזאת סלב אז לא שומר כשרות?כן מתי אתה הולך לישון בד"כ?תמיד אני רוצה להספיק לראות ג'ורדן אבל בד"כ לא הולך לי אז זה יוצא בסביבות 12 מה דעתך על הומואים?מגעיל אותי יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?בעיקרון... אוהב סאדו/מאזו?לא ניסיתי מה הצבע המועדף עליך?ירוק מה הארץ המועדפת עליך?איטליה אוהב חריף?כן יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון?לא מדבר הרבה איתם?- מקשיב הרבה למוזיקה?כן אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך?כן היית בסופרלנד?כן יש לך אנטי וירוס במחשב?כן מדאיג אותך המשבר הכלכלי?לא שותה מהברז?לא חוסך במים?כן ובחשמל?כן כמה זמן אתה במחשב ביום?לא הרבה איזה שעה אבל תלוי בימים.. מהי החיה המועדפת עליך?פרה...
יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?לא חושב שאתה יפה?לא מתאפר?לא שם לק?לא מה אתה חושב על תרבות האימו?תרבות המה? מה אתה חושב על רוק יפני?לא שמעתי עוד הירח או השמש?ירח יוצא עם חברים?לא עד לאיזו שעה?- יש חבר/ה הכי טובה?כן כמה זמן אתם מכירים?כמעט 16 שנה מאיפה?גרים באותו קיבוץ...

שני חמו1

New member
שאלוון..

שם: שני גיל: 16 מוריד שירים? כן מתוכנה? אכן.. אם כן איזו? קאזה אוהב את המחשב שלך? לא למה? הקמלדת מעצבנת אותי יש לך עבודה? כן [ למרות שאני בהפסקה ] אוהב אותה? כן ! מבקר הרבה בים? לא ובבריכה? כן ! יש לידיד שלי בבית יש לך אבוב? לא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? כל מיני היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? כן.. כשיש מוזיקה טוחן מול הטלויזיה והמחשב? לפעמים מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
מחייך הרבה? נראה לי שכן... אוהב את נינט? לא שומר כשרות? בטח מתי אתה הולך לישון בד"כ? כל פעם משהו אחר מה דעתך על הומואים? שיהנו יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? אייסיקיו ומסנג'ר אוהב סאדו/מאזו? לא.. זה מגעיל אותי מה הצבע המועדף עליך? סגול כהה מה הארץ המועדפת עליך? ישראל אוהב חריף? לפעמים יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? לא מדבר הרבה איתם? מקשיב הרבה למוזיקה? כמובן ! אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? כן היית בסופרלנד? מזמן יש לך אנטי וירוס במחשב? יש לי וירוס.. אפילו כשיש אנטי וירוס מדאיג אותך המשבר הכלכלי? עוד לא שותה מהברז? לפעמים חוסך במים? כן ובחשמל? לא כמה זמן אתה במחשב ביום? כל פעם משהו אחר מהי החיה המועדפת עליך? נחש ! קיבלתי היום !! הוא ממש יפה... יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? לא חושב שאתה יפה? חח.. מתאפר? לפעמים שם לק? לפעמים מה אתה חושב על תרבות האימו? מושפעים.. הם הרי לא באמת מתחברים למה שהם עושים וזה מגעיל, במיוחד שכל פרחה וערס עכשיו פתאום אימויים ! אימו זה מישהו שניסה להיות פריק ולא הצליח לו.. מה אתה חושב על רוק יפני? מגניב! ידיד שלי שומע.. הוא גם יודע יפנית ולימד אותי משפטים הירח או השמש? לא סגורה על זה יוצא עם חברים? כן עד לאיזו שעה? משתנה יש חבר/ה הכי טובה? כן.. יש כמה כמה זמן אתם מכירים? הרבה מאיפה?

idanri

New member
וואו איזה שאלון קצר.....

שם:עידן גיל:18(וחצי אוטוטו) מוריד שירים? - כן פה ושם.... מתוכנה? - אכן... אם כן איזו? - אמיול אוהב את המחשב שלך? - וודאי וודאי למה? - מעביר את הזמן טוב... יש לך עבודה? - יש עבודה... אוהב אותה? - מאוד מבקר הרבה בים? - לא ממש,למרות שאני מת על הים ובבריכה? - חחחחח העבודה שלי זה בריכה אז כנראה שכן... יש לך אבוב? - שלילי... מה אתה אוהב לראות בטלויזיה? - ערוץ 24,סרטים היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש? - לדעתי לא... טוחן מול הטלויזיה והמחשב? - חחחחח כן מה האייקון המועדף עליך בתפוז? -
מחייך הרבה? - משתדל אוהב את נינט? - לא ממש שומר כשרות? - כן מתי אתה הולך לישון בד"כ? - 3 בערך.... מה דעתך על הומואים? - שיהיה להם לבריאות... יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? - יש,יש,אין אוהב סאדו/מאזו? - לא כל כך... מה הצבע המועדף עליך? - ירוק מה הארץ המועדפת עליך? - הייתי אומר שעם כל החרא - ישראל
אוהב חריף? - כן זה לא רע... יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון? - מצלמה לא עובדת ומיקרופון כן מדבר הרבה איתם? - לא מקשיב הרבה למוזיקה? - כ-ן-!-!-!(אפילו עכשיו חחח) אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך? - ב-ה-ח-ל-ט היית בסופרלנד? - יאפ יש לך אנטי וירוס במחשב? - יאס מדאיג אותך המשבר הכלכלי? - ממש לא שותה מהברז? - כן חוסך במים? - משתדל ובחשמל? - לא... כמה זמן אתה במחשב ביום? - יותר מידי שעות הייתי אומר... מהי החיה המועדפת עליך? - גרביל מצוי לפי דעתי.חחח סתם לא,אממ כלב? יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק? - לא,כן,כן,כן חושב שאתה יפה? - יש מוצב.... מתאפר? - לא שם לק? - לא מה אתה חושב על תרבות האימו? - תרבות המה? מה אתה חושב על רוק יפני? - רקוב לאללה... הירח או השמש?ירח.. יוצא עם חברים? - כן עד לאיזו שעה? - 3 ומעלה יש חבר/ה הכי טובה? - יש חבר טוב שאני עדיין בקשר איתו מאז שעזבתי את ראשון לציון כמה זמן אתם מכירים? - 11 שנים מאיפה? - ראשל"צ - עיר הפשע והרשע
מה זהו?אין עוד שאלות?

idanri

New member
*תיקון

אני והחבר הטוב שלי מראשון מכירים 12 שנים

../images/Emo214.gifפיתה ושאלון הולכים ביחד../images/Emo99.gif

שם: הדר גיל:19 מוריד שירים?לא מתוכנה? אם כן איזו? אוהב את המחשב שלך?הכי בעולם למה?כי הוא שלי, מה זאת אומרת? יש לך עבודה?בארור... אוהב אותה?זאת עבודה עם לקוחות. יש ימים ממש טובים, ויש כאלו שאתם רק רוצים להגיע הביתה.. מבקר הרבה בים?בהחלט ובבריכה?לא יש לך אבוב?לא מה אתה אוהב לראות בטלויזיה?לא רואה היית יכול להסתדר בלי מחשב וטלויזיה לחודש?טלויזיה כן.. טוחן מול הטלויזיה והמחשב?רק מחשב, נו מה האייקון המועדף עליך בתפוז?
מחייך הרבה?
אוהב את נינט?
שומר כשרות?
מתי אתה הולך לישון בד"כ?משתדלת לפני 12, בדר"כ אחרי... מה דעתך על הומואים?לאונים
יש לך אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?מסנ אוהב סאדו/מאזו?לא מה הצבע המועדף עליך?טורכיז מה הארץ המועדפת עליך?ישראל אוהב חריף?לא יש לך מצלמת אינטרנט ומיקרופון?לא מדבר הרבה איתם?לא מקשיב הרבה למוזיקה?כן אתה חושב שמוזיקה היא חלק בלתי נפרד מחייך?דה היית בסופרלנד?לא יש לך אנטי וירוס במחשב?לא עוזר..אבל יש מדאיג אותך המשבר הכלכלי?לא שותה מהברז?לא חוסך במים?לא ובחשמל?לא כמה זמן אתה במחשב ביום?כל היום? מהי החיה המועדפת עליך?כלבים ותוכים יש לך בלוג/שוקס/מייספייס/פייסבוק?בלוג שוקס מייספייס ופייסבוק חושב שאתה יפה? מתאפר?לפעמים שם לק?כן
מה אתה חושב על תרבות האימו?מה זה? מה אתה חושב על רוק יפני?חחחחחחחחחחח הירח או השמש?שמשמשמש יוצא עם חברים?לא כלכך עד לאיזו שעה?משתנה.. יש חבר/ה הכי טובה?כן כמה זמן אתם מכירים?5 שנים? מאיפה?בלוג

למעלה