ש-א-לון

ש-א-לון ../images/Emo9.gif

*לקוח מפורום אביב גפן* בן/בת? מזל? מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: נוף/ טבע אהוב: מקומות חמים/ קרים: זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף: רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מועדף: קינוח מועדף: צליל אהוב: צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב: ספר אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: סוג מכונית : למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': סגנון לבוש: משהו ייחודי לך במראה: מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים: אמונות טפלות: מאמין באלוהים? איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? מאכלים: מאכל בשרי מועדף: מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה- אכזבה- מוזיקה- טוב- רע- קשה- קל- נגמר השאלון- ***השאלון כתוב ברובו בלשון זכר אך מתאים לשני המינים.

......

בן/בת? בת מזל? דגים
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה:אוסטרליה או ניו יורק ... אבל הכי זה עדיף ישראל מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ניו זילנד ואוסטרליה נוף/ טבע אהוב: תראו שר הטבעות, ותבינו מקומות חמים/ קרים:ברור שחמים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אממ שנות ה80 ככה אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן 15 שעות לילה, והשאר יום :) זמן ביום מועדף:אחה"צ-לקראת הערב רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: אממ צרפתית? לאיודעת מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. תראו, עם כל הכבוד למדינה שלנו, אבל היא גם ככה חרא, והיא לא מעניינת אותי. הכל שחיתות XD במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מוזיקה, או אנאערף מה ג'אנק פוד מועדף: קומבינה קינוח מועדף: גלידה חח צליל אהוב: צ'לו ותופים.. צליל שנוא: תופים אלקטרוניים כאלה של פופ סגנון מוזיקה אהוב: מטאל רוק ורגאיי ספר אהוב: לא קוראת ספרים מקצוע אהוב בבית הספר: אין כזה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: אמממממ לא רוצה ילדים סוג מכונית : אה גי'פ חח למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע ? כאילו על מה כבר אפשר? משאית??? חח מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': נו באמת, הייתי רוצה שתהיה לי וילה, אבל אני יודעת שיהיה לי בית פרטי עם חצר יחסית גדולה סגנון לבוש: רחב "זרוק" כזה.. בקיצור מה שנוח לי ללבוש באותו רגע אני לובשת משהו ייחודי לך במראה: גבה מחומצנת? שיער (לשעבר) חצי כחול, ונכון לעכשיו חצי מחומצן מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: לא יודעת ממש לא יודעת הרגל: באלגניסטית התמכרות מסויימת, אם יש: אובססיות לאנשים יותר נכון מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: תלייה בקשה אחרונה: כולם יודעים שבובספוג הוא המשיח גיל שהיית רוצה למות: אמ עד שימאס לי וכבראני ירגיש שמיציתי את החיים מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: עכשיו אני לא שחורה!!!!!!!!! חיים: אמונות טפלות: אין מאמין באלוהים? כע :) איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: ספוטניות ופתיחוּת עושר או אושר? עושר ואושר עד עצם היום הזה (נו זה מבקש) מאכלים: מאכל בשרי מועדף: שליליק מאכל חלבי מועדף: כריות עם חלב וכל השוקולדים למיניהם אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה אהבה- אושר אכזבה- באסה מוזיקה- שמחה טוב- שמחה רע- הרגשה חרא קשה- הסתגלות (?) קל- מקל בייסבול נגמר השאלון- לא נכון!

ManRed

New member
קוקוריקו!!!

בן/בת? בן מזל? לפעמים, לרוב מזל רע..(עקרב) מקום: שלישי בליגה אבל עובדים על זה ונעלה למקום שני..(אונו) מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אנגליה אבל במקום עם פחות מוסלמים וכושים.. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ארה"ב נוף/ טבע אהוב: עץ מקומות חמים/ קרים: קרים, אפשר להתכרבל.. זמן: עשרה ל6 תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לא יודע.. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). : נשאיר איך שזה, ככה זה טוב.. זמן ביום מועדף: 20:15 כשמתחיל השיר שלנו.. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רוסית,ספרדית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.: חינוך טוב, מדיניות טובה, כלכלה טובה וכו' טוב.. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? לזרוק אבנים על חתולות, אבל לא נראה לי יש ביקוש לעבודה כזאת.. ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: פלוץ צליל שנוא: צליל של קיא(?) סגנון מוזיקה אהוב: רוק- פאנק רוק.. ספר אהוב: ידיעות אחרונות מקצוע אהוב בבית הספר: ספורט מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 18, כי זה כאילו ח"י בגאומטריה סוג מכונית : פורד פוקוס, כי אומרים כוס...חיחיחי למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: רשיון להרוג? מבחוץ: עננים, עצים, שיחים וחתולות...(שיט איפה האבן שלי?) בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה, רצון זה דבר טוב... סגנון לבוש:חולצה ומכנסיים משהו ייחודי לך במראה: זקי! מבפנים: אמא מכינה לי אוכל 2 תכונות אופי בולטות:אופי מתחרז עם טופי הרגל: הרגל קצת מגרדת כי עקצו אותי יתושים, אבל יש עליה שיער.. התמכרות מסויימת, אם יש:ללזרוק אבנים על חתולות מוות: (חלק הזוי לגמרי): אחר כך שריפה או טביעה: תלוי אם הבריכה מחוממת או לא.. בקשה אחרונה:לא למות גיל שהיית רוצה למות:
מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: דני חי! לא מת! חיים: חיים כהן זה שכן שלי.. אמונות טפלות: מאמין באלוהים? בדרך כלל כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: זה לא אמונה. זה שאלה.. עושר או אושר? הושר.. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: פרה מאכל חלבי מועדף: שוקולד אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: אני אוהב לא לחשוב שמחה- טובי אהבה- אין לי אכזבה- תמיד מוזיקה- שייגעצ טוב- כייף רע- לא כייף קשה- יש לי מידי פעם קשה שם.. קל- שיט, אני לא יכול לענות על זה, חשבתי יותר מידי ואסור.. נגמר השאלון- וואלה?

בים בם בום

בן/בת? בת מזל? טלה
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ממממ לחיות בה? שאלה קשה. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הרבה... איטליה, קנדה, תורכיה, שוויץ.. נוף/ טבע אהוב:אין משהו ספציפי מקומות חמים/ קרים: קרירים, חמימים, באמצע כזה זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לאדעת... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף: לא הייתי משנה. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: אנגלית!!! גררר
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. מה שאסנת אמרה
מדינה חרא. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? כתוב לי בכרטיס האישי... רפואה, פסיכולוגיה, סוצילוגיה ואנתרפולוגיה, מתמטיקה, פילוסופיה, לשון, בלשנות, גרפולוגיה, מחשבים, נגינה. [אשליותתתתתתתתתתת] ג'אנק פוד מועדף: ג'אנק פוד זה בורגראנץ' וכל החרא הזה? אם כן.. אני מעדיפה קומבינה קינוח מועדף: אל תדברו איתי על קינוחים אני מנסה לעשות דיאטה
צליל אהוב: במוזיקה? גיטרה ותופים... צליל שנוא: קול מזייף!!! סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת בדיוק... אני אנסה להגדיר: רוק ישראלי, פאנק, קצת בלאק מטאל ופאוור... ספר אהוב: "פרחים בעליית הגג" - כל הסדרה. [של וי.ס. אנדרוס הגדולההה *סוגדת*] מקצוע אהוב בבית הספר: לשון[נגמר
], מחשבים, ולפעמים מתמטיקה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2-4 סוג מכונית : מזדה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה או קוטג' סגנון לבוש: מממ לא יודעת איך להסביר. משהו ייחודי לך במראה: אמ, תגידו אתם[?] מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: לא יודעת... טוב לב? סתם חחח כנות נראלי וביישנות הרגל:
עזבו.. התמכרות מסויימת, אם יש: כנ"ל.. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: שלא ישכחו אותי אף פעם גיל שהיית רוצה למות: 120 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "כאן קבורה ביתנו, אחותנו, אימנו, סבתנו, שאנחנו כלכך אוהבים" חיים: אמונות טפלות: עין הרע מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שרוצים בלי לחשוב יותר מידי עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: אממ אמממ אממממ לא עולה לי בראש מאכל חלבי מועדף: כנ"ל אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך אהבה- כנות אכזבה- צער מוזיקה- כיף טוב- חיוך רע- עצב קשה- מאמץ קל- נוצה [???] נגמר השאלון- טוב :////

עחע

בן/בת? גברבר מזל? רע...חחח סתם סרטן מקום:
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ארה"ב מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הודו, סין, יפן, תאילנד, אוסטראליה נוף/ טבע אהוב: אנערף מקומות חמים/ קרים: חמים אבל לא יותר מידי זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנתיים קודם(טוב נראהלי ככה זה כל אחד בגיל 16) אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 15 שעות אור ו 9 שעות חושך... זמן ביום מועדף: לויודע רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: גרמנית/צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. לויודע במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מוזיקה ג'אנק פוד מועדף: In n out... יעני צ'יזבורגרים קינוח מועדף: יש יותר מידי צליל אהוב: צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב: רוק, רוק פופ ספר אהוב: הנעלמים-הרלן קובן(מומלץ מאוד) מקצוע אהוב בבית הספר:
מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2 סוג מכונית : סוזיקי סאמוראי, מרגישים את השטח בניסעה גרר למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע, משאית, מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': לבד יעני?! דירת סטודיו בצפון ת"א/בוסטון סגנון לבוש: חחח לויודע הכל.. משהו ייחודי לך במראה: מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: קנאי, הרגל: לויודע התמכרות מסויימת, אם יש: קניית דיסקים, ושוקולד...רציני מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:
בקשה אחרונה: שמור במערכת גיל שהיית רוצה למות: 3245678790 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים: אמונות טפלות:
מאמין באלוהים?
איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שרוצים בלי לפחד מכלום עושר או אושר? גם וגם מאכלים: מאכל בשרי מועדף: סטייק איכותי מאכל חלבי מועדף: צ'יזבורגר אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- עצב אהבה- שנאה אכזבה- ביטחון מוזיקה-סגול טוב-רע רע-לה קשה-לי קל-קלקר נגמר השאלון-תחמנים

תות15

New member
ווהו.. איזה שאלון הזוי.

בן/בת? בן מזל? קשת מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל זה פסדר מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: משו במזרח..אולי תאילנד נוף/ טבע אהוב: הרים מקומות חמים/ קרים: חמים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: התקופה שנולדתי דווקא נשמעת סבבה אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 18 שעות יום ו-6 שעות לילה. זמן מועדף מועדף: 11-12 בבוקר, במקרה שקמתי מוקדם. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: הייתי רוצה אנגלית יותר טובה. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. הייתי מבטל את שרת החינוך במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? אני ממש לא יודע ג'אנק פוד מועדף: לזניה.. וזה ג'אנק תאמינו לי קינוח מועדף: לוידע צליל אהוב: רעש של דברים בתוך הקלמר צליל שנוא: האו-או של האיסי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי ספר אהוב: יעני לתת המלצה? "הנעלמים" של הרלן קובן. מקצוע אהוב בבית הספר: תנ"ך מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: לוידע..לפחות 2 סוג מכונית: סובארו אימפרזה טורבו.. או מאזדה 3 למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: שומדבר מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': לא משנה סגנון לבוש: לוידע..רגיל משהו ייחודי לך במראה: אמרו לי שיש לי לוק של סטלן.. הממ ויש לי עגיל באוזן.. וזהו לוידע חוצמזה מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: קור רוח, כנות הרגל: חיייב לכבות את הרמקול של המחשב לפני שאני יוצא מהבית התמכרות מסויימת, אם יש: צופים, סוג של התמכרות מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: שריפה..נשמע יותר מעניין בקשה אחרונה: שהמודעות על המוות שלי יהיו צבעוניות כאלה.. כמו ההודעות על הכנסים המטופשים של הדתיים. גיל שהיית רוצה למות: אני רוצה למות מסופק מהחיים- לא משנה באיזה גיל מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: רוב חייו תהה. חיים: אמונות טפלות: לא מאמין. מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לתת לזמן לרוץ אחריך עושר או אושר? בלה בלה.. שאלה פלצנית- נענה עליה בפלצנות. האושר האמיתי זה לאהוב את מה שיש לך, ולהיות שלם עם מה שאתה עושה. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: הכל חוצמה עוף. מאכל חלבי מועדף: גבינת סקי אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה אהבה- אכזבה אכזבה- אי מוכנות מוזיקה- (פיוווו..זה היה מוזר ברמות) רוק טוב- רע רע- אנשים קשה- ביצה קל- פל נגמר השאלון- סבבה ***השאלון כתוב ברובו בלשון זכר עקב היות מחברו חזיר שובניסטי חסר טאקט.***

טםטםטם

בן/בת? בת. מזל? קשת. מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: וואי הרבה.. אנגליה, ארה"ב, הולנד, יפן ולאחרונה גם פה נחמד P: מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: כל העולם בערך :] נוף/ טבע אהוב: לא יודעת. מקומות חמים/ קרים: קרים ולהתחבק כדי להתחמם ? :] זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לא יודעת להוולד אבל הייתי רוצה להיות בגיל שלי בתחילת שנות ה-90.. או שנות ה-60.. או ה-70
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן: 15 שעות לילה, 9 שעות יום. זמן ביום מועדף: לילה. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: יפנית, הולנדית. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': אין לי כוח לחשוב
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מוזיקה, קולנוע. ג'אנק פוד מועדף: פיצה. קינוח מועדף: גלידת טופי
צליל אהוב: בס ותופים.. וגיטרה
צליל שנוא: צפצופים למיניהם. סגנון מוזיקה אהוב: ממש ממש בכללי - רוק. ספר אהוב: אין כזה. מקצוע אהוב בבית הספר: אנגלית. מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 4-5
סוג מכונית : לא אכפת לי. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: רובה [?]. מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': סתם בית קטן ולגור עם מישהו שאני אוהבת ^^. סגנון לבוש: מה שנוח לי ואני אוהבת. משהו ייחודי לך במראה: שיער אדום [?] [זה לא ייחודי P: ] מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: ביישנות וממ.. אכפתיות אולי =/ הרגל: לא יודעת. התמכרות מסויימת, אם יש: לא יודעת. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה. בקשה אחרונה: חיבוק חזק אבל ממש ממש ממש חזק וארוך ממישהו P: גיל שהיית רוצה למות: לא חשבתי על זה. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: לא יודעת. חיים: אמונות טפלות: אין. מאמין באלוהים? לפעמים. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: להיות ספונטני ולעשות רק מה שאתה אוהב ורוצה. עושר או אושר? אושר. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: כלום :] מאכל חלבי מועדף: שוקולד. אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך אהבה- כיף אכזבה- פספוס מוזיקה- גאונות טוב- עכשיו רע- עבר קשה- לבד קל- איתו נגמר השאלון- חבל

צלילוש3

New member
אני...

בן/בת? בת
מזל? דגים
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אירלנד (אבל בתחלס אין כמו ישראל..) מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אירלנד...(אם לא לחיות בה) נוף/ טבע אהוב: נוף עם עצים... מקומות חמים/ קרים: קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות ה80 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 8 שעות יום ו-16 שעות לילה... זמן ביום מועדף: לילה
רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: איטלקית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. לאדעת.. לא חושבת על זה במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? עיצוב פנים ג'אנק פוד מועדף: פיצה
קינוח מועדף: גלידה
צליל אהוב: אני..
צליל שנוא: לא אני... סגנון מוזיקה אהוב: לאדעת איך להגדיר...אבל שייגעצ, אינפקציה, מוניקה סקס ועוד...
ספר אהוב: צופן דה וינצ'י מקצוע אהוב בבית הספר: שום דבר מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:4 סוג מכונית : לאדעת למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': אני לא יתנגד לוילה סגנון לבוש: זרוק משהו ייחודי לך במראה: עיניים כחולות מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: נחמדות(נראה לי), רגישה לפעמים... הרגל: לעשות רעש עם דברים כשמשעמם.. התמכרות מסויימת, אם יש: עוגיות שוקושלד צ'יפס מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:טביעה בקשה אחרונה: לראות את כל מי שאני אוהבת גיל שהיית רוצה למות: 77 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אממ... לאדעת חיים: אמונות טפלות: לא חושבת שיש לי.. מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שבא לך עושר או אושר? אושר
מאכלים: מאכל בשרי מועדף:אין כזה (אני לא מתה על בשר)
מאכל חלבי מועדף: מעדנים אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- צחוק
אהבה- לב
אכזבה-בכי
מוזיקה-שייגעצ
טוב- רע רע-טוב קשה-אבן קל-נוצה נגמר השאלון- הגיע הזמן לא?!

jack 1

New member
הממ

בן/בת?בן מזל?ביש מקום:הקצה הדרומי של הארץ מדינה שהיית רוצה לחיות בה:שום מדינה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:גואה
נוף/ טבע אהוב:
מקומות חמים/ קרים:
זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:עוד 100 שנה אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).הא? זמן ביום מועדף:לילה רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:כל השפות מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.הא? במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?בכלום ג'אנק פוד מועדף:המבורגר ופיצה קינוח מועדף:גלידה/מילקשייק צליל אהוב:גלינג צליל שנוא:גונג סגנון מוזיקה אהוב:אין ספר אהוב:הארי פוטר וגביע האש מקצוע אהוב בבית הספר:אין מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:0 סוג מכונית :לא מבין במכוניות למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:שום דבר מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':לאיודע סגנון לבוש:לא יודע משהו ייחודי לך במראה:
מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות:הממ הרגל:הממ התמכרות מסויימת, אם יש:הרבה מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:הא? בקשה אחרונה:נו באמת גיל שהיית רוצה למות:
מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:פה נקבר שלומי המגניב חיים: אמונות טפלות:לא מאמין באלוהים?כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:לא יודע עושר או אושר?אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף:המבורגר נחשב? מאכל חלבי מועדף:פיצה נחשב? אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-עצב אהבה-חרא אכזבה-שוב חרא מוזיקה-רוק טוב-רע רע-טוב קשה-לי לחשוב. קל-לא קל. נגמר השאלון-וואלה?

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifראיתם השירשלנו?! ../images/Emo12.gif

בן/בת?
בת מזל?
דגים
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה:
בריטניה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:
לונדון נוף/ טבע אהוב:
ים מקומות חמים/ קרים:
נעימים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:
ממממ... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).
הייתי מוסיפה אולי עוד איזה שעתיים ללילה זמן ביום מועדף:
צהריים/ערב/לילה רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:
אנגלית..כאילו, אני יודעת אבל הייתי רוצה לדעת ממש טוב מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.
חינוך-לא צריך, בשביל זה יש הורים
, PEACE! כלכלה-שלא יהיה מיתון! במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?
הייתי רוצה להיות כוריאוגרפית או גיטריסטית ג'אנק פוד מועדף:
מממ...לא'דעת קינוח מועדף:
עוגת שוקולד צליל אהוב:
מוזיקה צליל שנוא:
צעקות סגנון מוזיקה אהוב:
פאנק-רוק, רוק ספר אהוב:
מממ יש כלמיני מקצוע אהוב בבית הספר:
אין מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:
2 סוג מכונית:
לא מבינה בזה למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:
זה מספיק מבחוץ: בית שהיית רוצה:
אחד גדול, יפה ומגניב
סגנון לבוש:
מממ..אינלי ממש סגנון.. אני לובשת הרבה רחב..ולפעמים, כשבא לי אז קצת יותר צמוד/חשוף..בעיקרון מה שבאלי ושיהיה נוח משהו ייחודי לך במראה:
יחודיי? לא'דעת, אבל הרבה מתלהבים לי מהשיער והעיניים מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות:
מצחיקה, רגישה [למרות שהשנייה לא כלכך בולטת] הרגל:
ממממממ...לא'דעת התמכרות מסויימת, אם יש:
מחשב, שינה מוות: (חלק הזוי לגמרי):
לא רוצה שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים: אמונות טפלות:
לירוק כשאי רואה חתול שחור, אסור שנעל תהייה הפוכה מאמין באלוהים?
כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:
לחיות את הרגע ]אני צריכה להפנים אתזה..מממ..] עושר או אושר?
אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף:
אין מאכל חלבי מועדף:
ממ...זה בא בתקופות אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-
חיוך אהבה-
הרבה אכזבה-
דיכאון מוזיקה-
חיים טוב-
שמחה רע-
בכי קשה-
ביצפר [באמת!
] קל-
קשה נגמר השאלון-
קצררררר..

Hezi The One

New member
דפוק.

בן/בת? חזי מזל? חרא. (סרטן האמת) מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה:גהינום. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:גהינום,ולהשאר לחיות נוף/ טבע אהוב:כלום. מקומות חמים/ קרים:קרים,קרח זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:להוולד? לא,למות. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה) . למי אכפת?! זמן ביום מועדף:כשאני לא ער רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:מונגולזית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. הוצאות להורג במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? משפטים,אבל למי זה משנה ג'אנק פוד מועדף:לא יודע קינוח מועדף:גלידה צליל אהוב:כבר אין. צליל שנוא:נמאס לי#@%^$# סגנון מוזיקה אהוב:רוק ספר אהוב:הארי פוטר מקצוע אהוב בבית הספר:יש? מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:יש קונדומים. סוג מכונית :פרארי למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:כלום מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':וילה אני מניח סגנון לבוש:מה שאני אוהב משהו ייחודי לך במראה:כיעור מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות:דפוק ומניאק הרגל:כמות ההרגלים התמכרות מסויימת, אם יש:לטימטום מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:מה הורג יותר מהר? בקשה אחרונה:למות גיל שהיית רוצה למות:עכשיו מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:מת ברצון חיים: אמונות טפלות:אין מאמין באלוהים?לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:אי אפשר עושר או אושר? עושר,כי מאושר בחיים לא תהיה מאכלים: מאכל בשרי מועדף:סטייק מאכל חלבי מועדף:פיצה[?] אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-עצב אהבה-אין דבר כזה כנראה אכזבה-לצערי מוזיקה-היהודים טוב-רע רע-רע קשה-לי קל-בטח נגמר השאלון-טוב.

../images/Emo24.gif

אל תדאג יהיה טוב הייתי במצב הזה, שיצאתי מניק וזבל וכל מה שנראה שאני רוצה זה פיזיות...יעבור תוך כמה שבועות אל תיתן לזה להרוס אותך...

קטסטרופה. ../images/Emo108.gif

בן/בת? בת
מזל? עקרב
מקום:
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: בריטניה
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אוסטרליה
נוף/ טבע אהוב: ים
מקומות חמים/ קרים: קרים
זמן:
תקופה שהיית רוצה להוולד בה: כשהיו את כל הקטעים של שמלות ערב ונשפים
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 14 שעות של לילה ו10 יום
זמן ביום מועדף: שש
רצונות:
איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רומנית
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. שלום אהבה ושיגשוג לעם
ווטאבר
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? הייתי מאוד רוצה להיות שדרנית רדיו, או כל מה שקשור לזה
ג'אנק פוד מועדף: פיצה D:
קינוח מועדף: משהו רומני ומשמין
צליל אהוב: מוזיקה קלאסית
צליל שנוא: לשמוע את המשתפים לידי זה לא כייף
סגנון מוזיקה אהוב: רוק
ספר אהוב: הארי פוטר
מקצוע אהוב בבית הספר: אזרחות
מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 3
סוג מכונית : סקודה אוקטביה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: בחורות נמשכות לרכבים *גבות* D:
מבחוץ:
בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה. וילות תמיד עשו לי את זה
סגנון לבוש: בדרק כלל שקים.
משהו ייחודי לך במראה: שומן. המון שומן.
מבפנים:
2 תכונות אופי בולטות: נאצית ושמחה?
הרגל: שעות עודפות של רירור על ג'וני דפ.
התמכרות מסויימת, אם יש: שוקולד
מוות: (חלק הזוי לגמרי):
שריפה או טביעה: טביעה
בקשה אחרונה: ג'וני, תעשה אותי
גיל שהיית רוצה למות: 70, אני משערת
מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: היא אהבה את ג'וני דפ, פקאצה, כמה פריקים היינו צריכים כדי שתמותי?
חיים:
אמונות טפלות: אין
מאמין באלוהים? לא
איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לא להתחרט את הדברים שעשית ולהתקדם הלאה
עושר או אושר? שאלה קשה. מה ההבדל? [חעחע, הומור עצמי על דיסלקטיות?
]
מאכלים:
מאכל בשרי מועדף: סטייק
מאכל חלבי מועדף: :$
אסיצואציות:
רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב:
שמחה- שאיה
אהבה- אנושי
אכזבה- יאוש
מוזיקה- רוק
טוב- לבד
רע- עצוב