../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif
בן/בת? בת
מזל? גדי
מקום:מיתר
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מממ אריזונה
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אריזונה
נוף/ טבע אהוב: מים
מקומות חמים/ קרים:קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות השישים
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). נה ככה זה בסדר זמן ביום מועדף: 2 לפנות בוקר, כשאני מסוממת. רצונות: שלא יהיה דיכאון
איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.:שהכל יהיה יותר טוב. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מממ לעשות כיף. ג'אנק פוד מועדף: פלאפל בלי פלאפל ובלי חומוס וטחינה
קינוח מועדף: איזה מילקשייק צליל אהובה: צליל סעדון צליל שנוא: לא מכירה עוד צליל :\ סגנון מוזיקה אהוב: רוק. על כל גוניו וסוגיו. ספר אהוב: נממנממ המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת מקצוע אהוב בבית הספר: חעע מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:3\4 סוג מכונית : ג'יפ שאפשר יהיה לטייל הרבה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע
מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': מקום לחיות בו זה מספיק. סגנון לבוש: נוח
ולא משנה מה שהוא יהיה העיקר נוח
משהו ייחודי לך במראה: המראה המסומם שלי... מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: אני לא אוהבת את השאלות האלה הרגל: לא לאהוב דברים כאלה התמכרות מסויימת, אם יש: יש. זה מספיק. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: אווץ' לא זה ולא זה
זה הסוגים הכי רעים של מוות... בקשה אחרונה: אל תעשו את זה למישהו אחר
גיל שהיית רוצה למות: 25... מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אני לא רוצה מצבה... חיים: אמונות טפלות: מה איתם
מאמין באלוהים? כבר לא יודעת... איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שאתה רוצה. (גם אם אסור) עושר או אושר? מה זה לא הולך ביחד
מאכלים: מה איתם
מאכל בשרי מועדף: אוי אני כבר לא הכי אוכלת בשר. מאכל חלבי מועדף: איזה עוגת גבינה נחמדה. אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה אהבה- שמחה אכזבה- דיכאון מוזיקה- רוק
טוב- נעים רע- דיכאון קשה- חיים קל- לעשות חיים נגמר השאלון- שיט אני על סף בכי...