ש-א-לון

אתם פשוט צריכים לכתוב

באייקון: את האייקון שתרצו ואז זה מדגיש את כל השאלות ושם אייקון לפניהן. זה מקל על החיים

בלו בלו בלו ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

בן/בת? בת מזל? אריה.. מקום: מה מקום? איפה אני גרה? מדינה שהיית רוצה לחיות בה: הממ...לא יודעת. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: יש כ"כ הרבה
נוף/ טבע אהוב: יםם
מקומות חמים/ קרים: חמים. זמן: ?! תקופה שהיית רוצה להוולד בה: >.< מה זה השאלון הזה?! אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 1 וחצי יום, וכל השאר לילה. זמן ביום מועדף: ללילה? רצונות: נוו דיי אני מסיימת את השאלון פה! >.< איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מועדף: קינוח מועדף: צליל אהוב: צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב: ספר אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: סוג מכונית : למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': סגנון לבוש: משהו ייחודי לך במראה: מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים: אמונות טפלות: מאמין באלוהים? איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? מאכלים: מאכל בשרי מועדף: מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה- אכזבה- מוזיקה- טוב- רע- קשה- קל- נגמר השאלון-

yardenbm

New member
סופרקליפרג'ליסטיאקספיאלידושיס

בן/בת? בת מזל? שור מקום: הבית מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ניו יורק, אנגליה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אמריקה נוף/ טבע אהוב: אין מקומות חמים/ קרים:קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:אממ לפני חמישים שנה אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): הרבה שעות יום זמן ביום מועדף:כל זמן רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רוסית שוטפת מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?לא משו חשוב ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס והמבורגר קינוח מועדף: עוגת מוס צליל אהוב:שאלון טיפש צליל שנוא: עוד יותר טיפש סגנון מוזיקה אהוב:פאנק ספר אהוב: אין מקצוע אהוב בבית הספר: אין מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: אממלא יודעת סוג מכונית : לא מבינה במכוניות למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': פרטי עם בריכה או בבניין שיש בו בריכה סגנון לבוש: טוב משהו ייחודי לך במראה: תווי פנים מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: שתלטנות עקשנות הרגל: לעצבן התמכרות מסויימת, אם יש: בירה שחורהה מאלט נשר דיאט מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:טביעה בקשה אחרונה:אין גיל שהיית רוצה למות: לא משנה מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: שם שלי חיים: אמונות טפלות:אין מאמין באלוהים?לא דעת איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לדעת מתי לחיות את הרגע עושר או אושר? עושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף:סטייק פילה מאכל חלבי מועדף:עוגת גבינה אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-רמקול אהבה-חסוי אכזבה-חסוי מוזיקה-שייגעצ טוב-מחשב רע-אני קשה-לי קל-מאוד נגמר השאלון-וואלה

mitky

New member
אני אני

בן/בת? לא ידוע..חח סתם בת מזל? תאומרים..ובכלל אין לי אחים =\ מקום: מקום ראשון! תמיד! מדינה שהיית רוצה לחיות בה: פאפואה גינסה החדשה (כן, ש מקום כזה) מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: לירח נוף/ טבע אהוב: השומר מסך של המחשב.. מקומות חמים/ קרים: מזתומרת? פריזו ותנור זמן: יש לי הרבה...למה? תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אממ...לפני שנולדתי כי אז הייתי יכולה לראות את הלידה שלי! אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). אמממ... לילה- שניה! זה מיותר! זמן ביום מועדף: ככה 2 רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: פריזית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': הרבה אנשים נחמדים..כן, כן... במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? גידול חסה במפרצים מה אתה אוהב? חתולים סגולים ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס, צ'יפס וזהו. קינוח מועדף: גלידעעעעע צליל אהוב: סול... צליל שנוא: פה, אמן תמות! כאילו מה?? סגנון מוזיקה אהוב: רוק ספר אהוב: ממממ....גברת מרפל... אבל זה האחרון שקראתי, זה לרוב האחרון מקצוע אהוב בבית הספר: איןןןןןן...זתומרת ספרות אבל לא עם המורה המכשפה שלי מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 3 סוג מכונית : רולר בליידס למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: רולר בליידס מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': הבית שלי... סגנון לבוש: יפה!! רק יפה!! משהו ייחודי לך במראה: לאדעת מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: ביישנות! וחרפון...אהה וגם פחדנות..חח הרגל: לאכול קורנפלקס כשאני קמה! גם אם אני קמה ב7, 11, 5 אחה"צ או 9 בלילה! אני חייבת קורנפלקס..חחחחח התמכרות מסויימת, אם יש: גלידת שוקולד ושוקו מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: לא ולא..אממ..מקסימום טביעה..גם לא... בקשה אחרונה: נאה מתי אני אמות ומה יהיה קריטי אז... גיל שהיית רוצה למות: 95 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: מה שבא... חיים: אמונות טפלות: אין מאמין באלוהים? לפעמים איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: למצות כל רגע כמה שאפשר עושר או אושר? אושררררר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: צימחונית מאכל חלבי מועדף: גלידעעעע אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- נהדר אהבה- מדהים אכזבה- קשה אבל מתגברים מוזיקה- חיים...בערך טוב- בסדר רע- חבל קשה- להתאמץ קל- לא תמיד נגמר השאלון- יש!!.. חח סתםם ***השאלון כתוב ברובו בלשון זכר אך מתאים לשני המינים.

Maytallll

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

בן/בת? בת
מזל? גדי
מקום:מיתר
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מממ אריזונה
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אריזונה
נוף/ טבע אהוב: מים
מקומות חמים/ קרים:קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות השישים
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). נה ככה זה בסדר זמן ביום מועדף: 2 לפנות בוקר, כשאני מסוממת. רצונות: שלא יהיה דיכאון
איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.:שהכל יהיה יותר טוב. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מממ לעשות כיף. ג'אנק פוד מועדף: פלאפל בלי פלאפל ובלי חומוס וטחינה
קינוח מועדף: איזה מילקשייק צליל אהובה: צליל סעדון צליל שנוא: לא מכירה עוד צליל :\ סגנון מוזיקה אהוב: רוק. על כל גוניו וסוגיו. ספר אהוב: נממנממ המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת מקצוע אהוב בבית הספר: חעע מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:3\4 סוג מכונית : ג'יפ שאפשר יהיה לטייל הרבה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע
מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': מקום לחיות בו זה מספיק. סגנון לבוש: נוח
ולא משנה מה שהוא יהיה העיקר נוח
משהו ייחודי לך במראה: המראה המסומם שלי... מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: אני לא אוהבת את השאלות האלה הרגל: לא לאהוב דברים כאלה התמכרות מסויימת, אם יש: יש. זה מספיק. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: אווץ' לא זה ולא זה
זה הסוגים הכי רעים של מוות... בקשה אחרונה: אל תעשו את זה למישהו אחר
גיל שהיית רוצה למות: 25... מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אני לא רוצה מצבה... חיים: אמונות טפלות: מה איתם
מאמין באלוהים? כבר לא יודעת... איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שאתה רוצה. (גם אם אסור) עושר או אושר? מה זה לא הולך ביחד
מאכלים: מה איתם
מאכל בשרי מועדף: אוי אני כבר לא הכי אוכלת בשר. מאכל חלבי מועדף: איזה עוגת גבינה נחמדה. אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה אהבה- שמחה אכזבה- דיכאון מוזיקה- רוק
טוב- נעים רע- דיכאון קשה- חיים קל- לעשות חיים נגמר השאלון- שיט אני על סף בכי...

אני אני אני אני.. התגעגעתי!

בן/בת? בת מזל? נאחס. אה כן, אריה. מקום: אשדוד מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אממ.. לאדעת :) נוף/ טבע אהוב: ים מקומות חמים/ קרים: קרים. זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: הייתי רוצה להיוולד 8 שנים אחורה ז"א להיות היום בת 25 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 10 שעות ביום והשאר לילה. או אפילו יותר. זמן ביום מועדף: ערב רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית כמו אבא מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. לא יודעת.. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? אני יהיה שחקנית! (נכון..) ג'אנק פוד מועדף: מקדולנס קינוח מועדף: לאדעת. צליל אהוב: של הגשם צליל שנוא: של המכונת כביסה סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. ספר אהוב: מנסרות מקצוע אהוב בבית הספר: אומנות מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 4 :) סוג מכונית : הונדה למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: לאוטובוס מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה סגנון לבוש: רגיל כזה משהו ייחודי לך במראה: לאדעת.. מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: אממ? הרגל: לנעול את הבית מלמעלה התמכרות מסויימת, אם יש: קולה. קולה. קולה. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: פסיכים! בקשה אחרונה: לחבק את נזק גיל שהיית רוצה למות: לא יודעת. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "הלכתי, כבר אשוב" חיים: אמונות טפלות: לא מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: תעשו ילדים!!!!! וכמה שיותר! עושר או אושר? אושר, דה. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: יאו יאו! יש הרבה! מאכל חלבי מועדף: מממממ... לא יודעת :) אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- נזק אהבה- איפה היא?! אכזבה- אמא מוזיקה- מוקי טוב- אבא רע- אמא קשה- חיים קל- בית נגמר השאלון- יש!!

JALULA2

New member
עונה.........

בן/בת?בת מזל?גדי מקום:ירושלים (איפה אני גרה לא?) מדינה שהיית רוצה לחיות בה:פריססססס מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:אממ...טוואר רקורדס נוף/ טבע אהוב:אמ.. מקומות חמים/ קרים:קרים.. זמן:רבע לעשר תקופה שהיית רוצה להוולד בה:התקופה של הביטלס אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף:4 שעות. לא יותתר! רצונות:המוןןן איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?נראה לי אני יהיה צלמת-אני אוהבת לצלם:) ג'אנק פוד מועדף:מקדונלס קינוח מועדף:גלידה צליל אהוב:אממ.. צליל שנוא:אמ.. סגנון מוזיקה אהוב:רוקקקאביב גפן! ספר אהוב:נראה לי בכל ספרי אתגר קרת מקצוע אהוב בבית הספר:תאטרון מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:1 סוג מכונית :פורששששש למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:אופנוע מבחוץ:שמש בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':פרטייייי סגנון לבוש:זרוק משהו ייחודי לך במראה:ראסטותתת (עוד מעט..) מבפנים: מחשב (מה?) 2 תכונות אופי בולטות:רגישה ורצינית הרגל:סיגריות:( התמכרות מסויימת, אם יש:לכלבה שלייי מוות: (חלק הזוי לגמרי):שלא יגיע.. שריפה או טביעה: טביעה (למה צריך לחשוב על זה בכלל?!) בקשה אחרונה:לדבר עם אביב גפן ולחבק אותו ושהקבר שלי יהיה ליד הקבר של ג'ים מוריסון גיל שהיית רוצה למות:18888 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:בחורה שידעה להנות מהחיים חיים:חבר טוב של המשפחה אמונות טפלות:איןןןןן מאמין באלוהים?באלוהים שלי איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:לעשות מה שאתה רוצה ולהנות מכל דקה עושר או אושר?אושר מאכלים:כשר מאכל בשרי מועדף:צמחונית מאכל חלבי מועדף:קוטג'''' אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-ירדן אהבה-אביב אכזבה-אמא מוזיקה-אביב גפן טוב-אבא רע-אבא קשה-ביצפר קל-אניייי וזהו סופו של שאלון מוחלץץץץץ

liel15

New member
חח הנה שלי:

בן /בת: בת מזל-גדי. מקום: מדינה שהייתי רוצה לחיות בה- ישראל מקום לנסוע לטיול- הולנד. נוף/טבע- סחנה, כנרת. מקומות חמים/קרים- אילת זמן: תקופה שהייתי רוצה להוולד שם- ימי הבניים מספר השעות ביממה- 15 שעות יום 9 שעות לילה. זמן ביום המעודף- בין אחרי צהריים לערב.. רצונות: השפה שאני רוצה לדבר- פרסית- אני רוצה לדעת מה סבתא שלי מדברת!!!! מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'- חינוך לא יהיה חובה, מדיניות- לא יודעת ,כלכלה- שלא יהיו עניים. אני אעסוק שאגדל- עיצוב פנים. מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מעודף- סיני. קינוח- עוגת גבינה. צליל אהוב- ים. צליל שנוא- כל הרעשים שברחובות (מכוניות וכו..) סגנון מוזיקה אהוב- רוק, היפ פופ ומוזיקה שחורה וישראלי. ספר אהוב- הארי פוטר. מקצוע אהוב בבית ספר- קשה.. פסיכולוגיה. מספר הילדים שאני רוצה- 3 סוג מכונית: פג'ו למה עוד תרצה לעשות רשיון- כלום. מבחוץ: בית שהייתי רוצה- וילה. סגנון לבוש- קצת פריקי קצת שנטי.. וקצת רגיל רק לא פאקצי.. משהו ייחודי למראה שלי- כלום. מבפנים: 2 תכונות בולטות אצלי- שקטה ובישנית. הרגל- לבדוק איימלים..(לא היה לי מה לרשום) התמכרות- טלנובלות. מוות: שריפה או טביעה- טביעה. בקשה אחרונה- להגיד למי שאהבתי שאהבתי אותו. גיל שהייתי רוצה למות- 120 מה רשום של המצבה- חייה באושר עד עצם תאריך הזה.. חיים: אמונות טפלות- אין מאמינה באלוהים- כן לנצל את החחים הכי טוב- לחיות את החיים לבלות כל רגע לעשות חיים ולא להתעסק בעבר... אושר או עושר- אושר מאכלים: מאכל בשרי אהוב עלי- שניצל. מאכל חלבי- פיצה. אסיצואציות: שמחה- משחפה וחברים אהבה- כייף אכזבה- כאב. מוזיקה- שייגעצ. טוב- אהבה. רע- רחל רז. קשה- לשכוח. קל- לאהוב

Sheygets16

New member
התגעגעתי אז באתי. ../images/Emo79.gif

בן/בת? בת. מזל? דלי. מקום: יפה. מדינה שהיית רוצה לחיות בה: הוואי. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: תאילנד. נוף/טבע אהוב: הא? מקומות חמים/קרים: קרים.
זמן: 15:20 תקופה שהיית רוצה להוולד בה: טוב לי בתקופה הזו. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן: ממ.. 9 שעות לילה, כל השאר יום. זמן ביום מועדף: לילה. רצונות: להיות ראש ממשלה, בעצם לא. איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? עיצוב. ג'אנק פוד מועדף: אוכל תאילנדי. קינוח מועדף: קצפת. צליל אהוב: של ההודעות בפלא שלי. צליל שנוא: שואב אבק. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. ספר אהוב: ילדה טובה של יעל רוטמן. מקצוע אהוב בבית הספר: מתמטיקה אני חושבת. מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 3. סוג מכונית: אנערף, שתהיה שחורה אבל. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע. :] מבחוץ: גינה, חח. בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה פרטית, אלא מה. סגנון לבוש: נו באמת. משהו ייחודי לך במראה: אנערף. מבפנים: 25% לבלב. 2 תכונות אופי בולטות: עקשנית וכלבה. הרגל: שוקולד מריר לפני השינה. התמכרות מסויימת, אם יש: סיגריות.
מוות: שריפה או טביעה: טביעה. בקשה אחרונה: מממ.. סוד. גיל שהיית רוצה למות: 99 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: מתה בכייף. חיים: אמונות טפלות: ממ.. יורקת 3 פעמים כשעובר חתול שחור. מאמין באלוהים? כן. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לשים זין. עושר או אושר? אושר ועושר, לפי חשיבות. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: שניצל. :) מאכל חלבי מועדף: ממ.. פיצה. אסוציאציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- שיר בכייף אהבה- יש. אכזבה- אילת. מוזיקה- חיים. טוב- רע. רע- טוב. קשה- יש רק בלחם. קל- סיגריה. נגמר השאלון- היה הזוי.

בוביבעייי

בן/בת? בת מזל? אין מקום: רחוק מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אמריקה? מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ים נוף/ טבע אהוב: זמ... ים? מקומות חמים/ קרים: קרים חוצ מהים זמן: שבוע? תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לוידעת אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).: בלעכ זמן ביום מועדף: רצונות: לעוף? איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: מובנת. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.: חופש במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?: אוכל ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס בלי קטשופ קינוח מועדף: כל שוקולד ללא תוספות. צליל אהוב: רעש? צליל שנוא: שקט? בעצם לפעמים הוא נחמד סגנון מוזיקה אהוב: ששומעים ספר אהוב: שקוראים מקצוע אהוב בבית הספר: אין מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: אין סוג מכונית : שנוסעת למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: צוללת צהובה מבחוץ: מה?? בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': נח גדול ופרטי סגנון לבוש: בדי משהו ייחודי לך במראה: תמים וילדותי [לא רוצה] מבפנים: אה.. עכשיו הבנתי 2 תכונות אופי בולטות: אמ... לא אנוכית. נדמה לי.... ועקשנית ביותר. הרגל: צביטת הפנים התמכרות מסויימת, אם יש: שוקולד, קולה, בעיקר. מוות: (חלק הזוי לגמרי): אכן. שריפה או טביעה: =[ לוידעת. לא רוצה לדעת. בקשה אחרונה: שאנשים שהכרתי לא יתעצבו גיל שהיית רוצה למות: ביביבי... מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "כאן קבורה רותם רגב ז"ל שמתה בשיבה טובה ולא הרגישה כאב בכלל..." חיים:זנות אמונות טפלות: אכן טפלות מאמין באלוהים? שצריך... איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לחיות את הרגע או משו כזה. לא? עושר או אושר? אושר. מאכלים: זה טוב מאכל בשרי מועדף: אמ.. סטק של אמא [שאמא הכינה לא מ-אמא] מאכל חלבי מועדף: חבל עם כריות. ? אסיצואציות: בלו רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- עצב אהבה- אכזבה אכזבה [לא ראיתי את זה קודם...]- כאב מוזיקה- מעודדת טוב- רע רע- מאוד קשה- נכון קל- מוזר נגמר השאלון- ישועה?

למעלה