ש-א-לון

ש-א-לון../images/Emo9.gif

*לקוח מפורום אביב גפן* בן/בת? מזל? מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: נוף/ טבע אהוב: מקומות חמים/ קרים: זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): זמן ביום מועדף: רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מועדף: קינוח מועדף: צליל אהוב: צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב: ספר אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: סוג מכונית : למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': סגנון לבוש: משהו ייחודי לך במראה: מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים- אמונות טפלות: מאמין באלוהים? איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? מאכלים- מאכל בשרי מועדף: מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה- אכזבה- מוזיקה- טוב- רע- קשה- קל- נגמר השאלון- ***השאלון כתוב ברובו בלשון זכר אך מתאים לשני המינים.

../images/Emo26.gif

בן/בת?בת מזל?תאומים מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ארה"ב/ בריטניה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:ארה"ב/בריטניה/אירלנד נוף/ טבע אהוב:מממ יערות/ג'ונגלים...וכל מה שקשור מקומות חמים/ קרים:משהו באמצע זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה:4/7 יום העצמאות
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה = זמן ביום מועדף:ערב/לילה רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:ממ צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.לא יודעת במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?אה...פסנתר, תסריטאות, ועוד. ג'אנק פוד מועדף:פיצה
קינוח מועדף:גלידה צליל אהוב:הא? צליל שנוא:רעש של משאיות זבל סגנון מוזיקה אהוב:מממ פופ, קצת רוק, וכל הסוגים ספר אהוב:יש המוןןןן מקצוע אהוב בבית הספר:מדעים מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:2 סוג מכונית :- למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:אופנוע
מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':פרטי סגנון לבוש:רגיל כזה משהו ייחודי לך במראה:אין
מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות:משעממת, חסר סבלנות הרגל:כ-ל הזמן בבוקר- מחשב התמכרות מסויימת, אם יש:מחשב....דלק, לק, טיפקס מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה:שריפה בקשה אחרונה:טייק קר גיל שהיית רוצה למות:100 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים- אמונות טפלות:מממ חלק מאמין באלוהים?כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:לנצל כל שנייה עושר או אושר?שניהם מאכלים- מאכל בשרי מועדף:עוף מאכל חלבי מועדף:שוקולד אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה- אכזבה- מוזיקה- טוב- רע- קשה- קל- נגמר השאלון-רוצים עוד אחד

קוקוריקו.. :]

בן/בת? בת מזל? טלה
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ממממ לחיות בה? שאלה קשה. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הרבה... איטליה, קנדה, תורכיה, שוויץ.. נוף/ טבע אהוב:אין משהו ספציפי מקומות חמים/ קרים: קרירים, חמימים, באמצע כזה זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לאדעת... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). לא הייתי משנה. זמן ביום מועדף: ערב. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: אנגלית!!! גררר
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. מדינה חרא. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? כתוב לי בכרטיס האישי... רפואה, פסיכולוגיה, סוצילוגיה ואנתרפולוגיה, מתמטיקה, פילוסופיה, לשון, בלשנות, גרפולוגיה, מחשבים, נגינה. [אשליותתתתתתתתתתת] ג'אנק פוד מועדף: ג'אנק פוד זה בורגראנץ' וכל החרא הזה? אם כן.. אני מעדיפה קומבינה קינוח מועדף: אל תדברו איתי על קינוחים אני מנסה לעשות דיאטה
צליל אהוב: במוזיקה? גיטרה ותופים... צליל שנוא: קול מזייף!!! סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת בדיוק... אני אנסה להגדיר: רוק ישראלי, פאנק, קצת בלאק מטאל ופאוור... ספר אהוב: "פרחים בעליית הגג" - כל הסדרה. [של וי.ס. אנדרוס הגדולההה *סוגדת*] מקצוע אהוב בבית הספר: לשון[נגמר
], מחשבים, ולפעמים מתמטיקה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2-4 סוג מכונית : מזדה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה או קוטג' סגנון לבוש: מממ לא יודעת איך להסביר. משהו ייחודי לך במראה: אמ, תגידו אתם[?] מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: לא יודעת... טוב לב? סתם חחח כנות נראלי וביישנות הרגל:
עזבו.. התמכרות מסויימת, אם יש: כנ"ל.. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: שלא ישכחו אותי אף פעם גיל שהיית רוצה למות: 120 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "כאן קבורה ביתנו, אחותנו, אימנו, סבתנו, שאנחנו כלכך אוהבים" חיים: אמונות טפלות: עין הרע מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שרוצים בלי לחשוב יותר מידי עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: אממ אמממ אממממ לא עולה לי בראש מאכל חלבי מועדף: כנ"ל אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך אהבה- כנות אכזבה- צער מוזיקה- כיף טוב- חיוך רע- עצב קשה- מאמץ קל- נוצה [???] נגמר השאלון- טוב :////

NiKi†a

New member
אני [=

בן/בת? בת מזל? עקרב מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: פה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ארה"ב נוף/ טבע אהוב: מקומות חמים/ קרים: קרים
זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): זמן ביום מועדף: בוקר וערב רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מועדף: זה כמו פאסט פוד?
..פיצה. קינוח מועדף: צליל אהוב: מוזיקה צליל שנוא: שעון מעורר, טלפון סגנון מוזיקה אהוב: מטאל, רוק ספר אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: נקסט מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 3 סוג מכונית : ג'יפ? למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: לנשק..נו לאדעת! מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': קוטג' [: סגנון לבוש: משהו ייחודי לך במראה: עיניים, אף ופה P: מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: תמותו גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים- אמונות טפלות: אין מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? אושר מאכלים- מאכל בשרי מועדף: שניצל מאכל חלבי מועדף:
אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- עצב אהבה- עופר אכזבה- מוזיקה- דרים טוב- רע רע- טוב? קשה- קל קל- קשה נגמר השאלון- ברוכשם.

white star

New member
../images/Emo54.gif מיאו

בן/בת? פעם אחרונה שבדקתי בן
מזל? קשת מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: קנדה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: כל העולם המערבי נוף/ טבע אהוב: יערות עם נחלים\נהרות מקומות חמים/ קרים: תלוי מה (ג'קוזי בחורף זה מוי כיף) זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: עוד 100 שנה אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): נראה לי ככה הכי סבבי זמן ביום מועדף: לילה רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: גרמנית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.- שהכל יפרח מה הכוונה?! במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מנהל
(אני סטודנט תלעשייה וניהול) ג'אנק פוד מועדף: פלאפל קינוח מועדף: לא זוכר איך קוראים לזה, שורפים את זה עם ברנר למעלה שיווצר שכבת קרמל וזה בצבע לבן... צליל אהוב: מוזיקה צליל שנוא: מה שמעיר אותי סגנון מוזיקה אהוב: שקטים ספר אהוב: מחזור כישור הזמן מקצוע אהוב בבית הספר: שנייה צריך לחשוב על זה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: אפס (אני ממש לא אוהב ילדים) סוג מכונית : משפחתי גדול למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: יאכטה
מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה 2 קומות סגנון לבוש: רגיל כזה משהו ייחודי לך במראה: לפעמים אני שם נצנצים למסיבה מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: אסרטיבי וביישן הרגל: אינטרנט התמכרות מסויימת, אם יש: גם אינטרנט
מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: טביעה (פחות כואב) בקשה אחרונה: 70 בתולים בגן עדן
גיל שהיית רוצה למות: 70 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: מילא אחר כל השאיפות שלו חיים- אמונות טפלות: טאצ' ווד מאמין באלוהים? שאלה קשה איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לחיות עושר או אושר? אושר מאכלים- מאכל בשרי מועדף: עוף מאכל חלבי מועדף: פסטה ברוטב שמנת אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- צ'יקו (החתול שלי) אהבה- יוסי (האקס האחרון שלי) אכזבה- כנ"ל מוזיקה- מאריה קרי (?!) טוב- חיוך רע- שטן קשה- יש רק בלחם
קל- לא עולה לי כלום
נגמר השאלון- יאי

xx Cat Woman xx

New member
תלוי באמת איפה אוכלים את זה

ומי עושה את זה...יש מקומות שזה לא טעים, ויש מקומות שזה פשוט מדהים!

white star

New member
../images/Emo54.gif אני מגיר רק מקום אחד

שבו אכלתי אץ זה - גררררררררררררר
רק המחשבה על זה מקלקלת לי את הדיאטה

xx Cat Woman xx

New member
וואלה, רעיון טוב להפגת שיעמום ../images/Emo13.gif

בן/בת? בת מזל? קשת מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ארה"ב מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: איטליה/צרפת/אירלנד נוף/ טבע אהוב: הרים (מכל הסוגים-מושלגים, מדבריים, ירוקים...הכל) מקומות חמים/ קרים: אממ...באמצע :) זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות השמונים (חחח...נולדתי בשנות ה-80) אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): לא הייתי משנה, משאירה את זה כמו שזה זמן ביום מועדף: אחה"צ רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. שהכל יהיה טוב...חחח...סתם פשוט אין לי חשק לדבר על זה ולפתוח על זה דיון
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? משהו בתחום הביולוגיה (אבל לא רפואה) ג'אנק פוד מועדף: פיצה קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: מיאו צליל שנוא: הזעקות של מכוניות שלא נגמרות סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחי ספר אהוב: אממ...לא יודעת מקצוע אהוב בבית הספר: חחחחחח...סיימתי בית ספר, אז מותר לי להגיד שאני שונאת כל מקצוע בבית ספר
מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2 סוג מכונית : אחת שנוסעת למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מטוס...חחח
מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה סגנון לבוש: רגיל, פשוט משהו ייחודי לך במראה: נמש קטן על כף היד
מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: ביישנית, חברותית הרגל: לשתות קפה לפחות פעם ביום התמכרות מסויימת, אם יש: חולה על שוקולד
מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: אמאל'ה...לא יודעת גיל שהיית רוצה למות: למות בשיבה טובה....ככה 90 פלוס מינוס מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:
?!! חיים- אמונות טפלות: אין לי מאמין באלוהים? כן...אבל לא במובן הדתי, זתומרת אני חילונית לחלוטין, אבל מאמינה באלוהים איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: להנות מכל רגע עושר או אושר? אושר מאכלים- מאכל בשרי מועדף: עוף מאכל חלבי מועדף: גלידה
אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- וששון אהבה- חום אכזבה- כאב מוזיקה- נעים טוב- נהדר רע- באסה קשה- התמודדות קל- נוחות נגמר השאלון- מה?! כבר?! אווו....

למה לא :O

בן/בת? נקבה בכל רמ"ח איבריי... מזל? דגיגה :) מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ניו יורק או איטליה... מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ניו יורק או איטליה... נוף/ טבע אהוב: ים
מקומות חמים/ קרים: קרים... אוהבת חורף!!! זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: הרנסאנס... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): 5 שעות של יום ו19 של לילה... זמן ביום מועדף: לילה... קצת אחרי חצות... כמה סרט אימה מצידי :p רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. מדיניות כלפי יהודים. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? צלמת. משהו עם פן אומנותי לפחות. ג'אנק פוד מועדף: פיצה :O אמממ ספגטי זה ג'אנק פוד? קינוח מועדף: עוגת גבינה!!! צליל אהוב: גיטרות חשמליות, דיסטורשן כבד...
צליל שנוא: הצליל של האייסיקיו עלול לאשפז אותי בגהה בקרוב. סגנון מוזיקה אהוב: רוק... ספר אהוב: הנסיך הקטן, נרקיס וגולדמונד, סיפור בלתי נשכח. יש הרבה! מקצוע אהוב בבית הספר: קולנוע :) ספרות :) מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 0-2 לא חובבת גדולה של ילדים. סוג מכונית : חיפושיות... או מיני קופר... למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: נשק. פסיכוטי לגמריי :p מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': לופט... בלי קירות או חדרים, דירת סטודיו פשוטה... סגנון לבוש: זרוק. משהו ייחודי לך במראה: אמממ איי גס החיוך שלי :O מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: אני נורא רגישה, בוכה בפרסומות :S ואני ביישנית :O הרגל: לפהק?! להשתעמם?! התמכרות מסויימת, אם יש: היהודים
אמממ ואינטרנט מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: שניהם כואבים. לא רוצה. בשריפה העור שלי ימס ובטביעה יקרסו לי הריאות. נו אם כבר אז טביעה בחוסר הכרה. בקשה אחרונה: תגידו לאימא שלי שאני אוהבת אותה [ילדה של אימא :O] גיל שהיית רוצה למות: לפני שאני אזדקן. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: מיצתה את חייה. חיים- אמונות טפלות: טפו טפו טפו בלי עין רע, נוק און ווד. מאמין באלוהים? כן. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לחיות את הרגע בלי לתכנן מראש. עושר או אושר? אושר! מאכלים- מאכל בשרי מועדף: צמחונית =/ מאכל חלבי מועדף: גבינותתתתת.... אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך אהבה- צילום אכזבה- חברים מוזיקה- רוק טוב- טיפש רע- אני קשה-לא קל קל- קשה נגמר השאלון- היה חביב

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo13.gif

בן/בת? בת. מזל? שור. מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אנגליה. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ניו יורק
. נוף/ טבע אהוב: לא יודעת
. מקומות חמים/ קרים: קרים
. זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: 1992, השנה שבה נולדי. לא הייתי רוצה לשנות. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): 13 שעות יום, 11 שעות לילה. זמן ביום מועדף: ערב. רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: לא יודעת, אולי יפנית או איטלקית. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': לא יודעת. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? תסריטאית
, אני אוהבת תסריטאות. ג'אנק פוד מועדף: אולי צ'יפס או ביסלי בצל. קינוח מועדף: גלידת שוקולד עם קצפת. צליל אהוב: לא יודעת. צליל שנוא: בכי וצעקות של ילדים קטנים. נו, זה לא ממש צליל, אבל לא משנה
. סגנון מוזיקה אהוב: ג'אז, בלוז, קצת פופ ושירים משנות ה- 60- 90. ספר אהוב: יש הרבה, אבל אהבתי את "הארי פוטר ואבן החכמים". מקצוע אהוב בבית הספר: מתמטיקה. מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2. סוג מכונית: פולקסוואגן. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: כדי לנהוג?
מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': פרטי. סגנון לבוש: מכנסיים וחולצה. משהו ייחודי לך במראה: עיניים ירוקות, סימן של כוויה באחת הרגליים. מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: ותרנית, מנסה להצחיק
. הרגל: להדליק את המחשב בבוקר (בחופשים, אם יש בי"ס אז בצהריים). התמכרות מסויימת, אם יש: קצת למחשב ולטלויזיה. מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: טביעה. בקשה אחרונה: לא יודעת. גיל שהיית רוצה למות: בסביבות 90. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:קודם כל, רינת- אם, בת ואחות. השאר- אני לא יודעת
. חיים- אמונות טפלות: לא מאמינה. מאמין באלוהים? כן. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לנסות להגשים את החלומות שלך. עושר או אושר? אני לא יכולה לבחור, כי אם אני מאושרת וענייה איך אני אשרוד בלי כסף? אבל אם אני עשירה ולא מאושרת מהחיים שלי, מה הטעם בכסף? מאכלים- מאכל בשרי מועדף: שניצל. מאכל חלבי מועדף: לא יודעת, אולי גבינה לבנה או גלידה. אסוציאציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- לב. אהבה- זוג. אכזבה- עצב. מוזיקה- תו. טוב- האיש הרע מ"ספיידרמן 2"
. רע- טנק. קשה- שולחן. קל- בלון. נגמר השאלון- כן
.

Jimmy19

New member
יאללה תכירו אותי קצת

בן/בת?בן מזל?סרטן מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה:שוויץ,אוסטרליה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:איזה אי טרופי נוף/ טבע אהוב:חול צהוב, ים כחול מקומות חמים/ קרים:חמים זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה:\ אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה):אני לא טיפוס של לילה זמן ביום מועדף: אחה"צ 18:00-17:00 באביב רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: איטלקית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.לא מגיב על פוליטיקה במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?משהו שיהיה קשור באומנות ובטכנולוגיה מפיק טלוויזיה או בעסקי ההסעדה רוצה להיות אדון לעצמי אולי מוזיקה ג'אנק פוד מועדף: ציפס קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: \ צליל שנוא: \ סגנון מוזיקה אהוב: U2,coldplay , HipHop ספר אהוב: לא קורא מקצוע אהוב בבית הספר:בצפר הוציא אפילו את הצד הכיפי ממה שלומדים מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:2 סוג מכונית : ג'יפ: סופה משו בסגנון למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: טרקטורון מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה על הים סגנון לבוש: חנון אבל בסטייל חולצות פולו של ראלף לורן משהו ייחודי לך במראה: נקי מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: רגיש,פרפקציוניסט הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: בחורות יפות, קולה מוות- (חלק הזוי לגמרי)- על החלק הזה אני מעדיף לא לענות שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים- אמונות טפלות: עין הרע מאמין באלוהים? מאמין שיש כח עליון לא בטוח שזה אלוהים איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:להיות מאושר, ושכל יום יהיה לך מטרה וחלום עושר או אושר? אושר מאכלים- דגים,אנטריקוט מאכל בשרי מועדף:אנטריקוט מאכל חלבי מועדף:עוגת גבינה אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חברים,משפחה אהבה- דרך חיים אכזבה- מחשיל אותך מוזיקה- הפסקול של החיים טוב- מה שעושה אותי מאושר רע- אין דבר כזה קשה- לעשות קל- לומר

KRUEGER

New member
טוב...מה כבר יכול לקרות?!

בן/בת? בת מזל? דגים!! מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל האהובה! מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:למזרח... נוף/ טבע אהוב: אמממ אני אוהבת הכול מקומות חמים/ קרים: גם וגם זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לפני מאה מאה חמישים שנה..... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): זמן ביום מועדף: לילה רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: לא יודעת מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?: וטרינריה ג'אנק פוד מועדף:אין לי מושג קינוח מועדף: הרבה צליל אהוב: ים צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב:הכול ספר אהוב:הרבה בעיקר סטיפן קינג והסדרה של שבט דוב המערות אם מישהו מכיר.... מקצוע אהוב בבית הספר: ספורט מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: מי חושב על זה בגילי?? (14 וחצי) סוג מכונית : אופנוע ספורט למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע ונשק... מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': לא משנה לי סגנון לבוש:רגיל משהו ייחודי לך במראה:אמממ חסרה לי חתיכה באוזן חחחח אבל בוקשי רואים... מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות:אממ ביישנית ויודעת להקשיב הרגל:אני בולעת את הכעס שלי התמכרות מסויימת, אם יש:רכיבה על סוסים נחשב? מוות- (חלק הזוי לגמרי)- גדול שריפה או טביעה:שריפה...ואז אני אהיה כמו בעלי
בקשה אחרונה:להיות בגן עדן גיל שהיית רוצה למות:לא משנה לי מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:למי אכפת?! אני כבר אהיה מתה...! חיים- אמונות טפלות:ב-ו-ל-ש-י-ט! מאמין באלוהים? כן! איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר?: לחיות כל רגע! עושר או אושר?אושררר! מאכלים- מאכל בשרי מועדף: מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- עצב אהבה- סוסים אכזבה- אמא מוזיקה- הכול טוב- רע רע- טוב קשה- קל קל- קשה נגמר השאלון-בהצלחה!

למעלה