ש א ל ה [לא לצחוק]

ש א ל ה [לא לצחוק]../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

אולי השאלה מצחיקה אבל אני שואלת ברצינות. כתבתי משהו ושלחתי למישהו ופעמיים הכל נמחק מהאימייל... האם זה מ ס ר ? או סתם נמחק? האם לשלוח שובבבבבבבבבב?????? הבטחתם לא לצחוק!!!!!

רשף כשף

New member
טיפ

כשאת שולחת משהו חשוב ורוצה לדעת אם הוא הגיע, תשלחי עותק גם לעצמך (ב Bcc, כך שלא יראו ששלחת גם לעצמך), ותוודאי שלא קיבלת הודעה מהשרת שאין כתובת כזו (של מי ששלחת לו). אם לשלוח שוב? תלוי כמה זה חשוב. תלוי אם לא תשמעי נודניקית. תלוי למי ולמה.

seeyou

New member
אמונות?תחושות בטן?../images/Emo121.gif

בגוף של כול אדם שוכן "דמות" איתו אנו שוכחים,מבקשים יעוץ,נלחמים בו... לא פעם רוצים לעשות דבר כנגדו....ומצטערים לאחר מכן...או שמחים כאשר מצליחים לי אישית היה מיקרה לא נעים...כאשר היססתי בזמן ריב עם הממונה לשאול אותו שאלה "תמימה".... הקול שבתוכי אמר לי לאאאאאאאאאאא אבל אני ניסיתי לשכנעו שכן-שזה מוצדק....יש "דמוקרטיה"-זכויות שוות..... בסוף ,הוצאתי מפי מה שרציתי להגיד.-הרגשתי הקלה!!! אבל.. זה עלה לי בהרבה בריאות וכמעט שפתרו אותי.... אז תעשי חשבון ,האם מה שאת רוצה לשלוח זה חשוב או לא מזיק, או שבתת הכרה שלך חשבת אחרת.. האם זה "סימן" ממנו? חושב שכן-הרי הוא "תכנן" אותנו וכול מה שיש סביבינו.

hayapollak

New member
אין מקריות../images/Emo41.gif

לכל דבר יש סיבה, גם אם לא תמיד אנו מבינים אותה. עם עצרו אותנו "במקרה" עם שיחת הטלפון ניתקה, האינטרנט לא עבד, השיחה הופסקה, נכנס מישהו נוסף וכו' כדאי לעצור ולחשוב - שאין זה מקרה - זה סימן. אולי לא צריך להגיד עכשיו אולי צריך להגיד אחרת וכו' לא סתם אמרו חכמינו - החיים והמוות ביד הלשון.....

bflygirl

New member
במקרה הזה

את צריכה לשאול את האינטואיציה שלך מה היא אומרת ולפעול לפייה

The Warrior

New member
התנגדות../images/Emo59.gif

כלל ברזל, כשמשהו הוא חשוב. לא כשהוא חשוב לאגו, אלא כי הוא חשוב באמת, מייד נוצרת התנגדות בעולם הרוחני. זה לא רק במכתבים. כל דבר שחשים התנגדות, להפך זה יכול לחזק את הידיעה שהדבר הוא חשוב. אצלי כבר פעמים המחשב קרס בגלל דבר כזה, אז מחיקת מכתב מילא
. כלל נוסף הוא אבל, שכל מה שאת רוצה, ברגע שחשבת עליו הוא כבר נוצר וכבר משפיע. מזוית זו לפעמים מספיק שרצית לעשות משהו, והדבר מבחינתך כבר נעשה. אז קורה ואין צורך יותר לבצע את הרצון בצורה חומרית רגילה, כי המטרה כבר הושגה. אז לדעת להבדיל בין השניים צריך אינסטיקט (כפי שנאמר כאן). *האם זה מסר? כל מה שקורה זה מסר. אם דלת נפתחת ברוח, אם ערמת בגדים נפלה פתאום, כתם על הניר...הכל זה מסר, השאלה היא כמה אנו מסוגלים לפענח, והאמנות היא כמובן לדעת מתי לאחוז ומתי להרפות... בהצלחה

FireBat

New member
מסרים וסמלים.

אתה אומר שכל מה שמתרחש סביבנו הוא מסר. אולי. אבל מסר ממי? וחוץ מזה אם הכל הוא מסרים אז אתה אומר שכל הזמן אנחנו בעצם מקבלים מסרים לגבי איך אנחנו צריכים לחיות? לפעול? או במה לבחור? אני דווקא לא חושב שהמציאות עשוייה ממסרים. המציאות הפיסית עשויה מסמלים. ואכן אנחנו יודעים לקרוא אותם, אבל רק צד אחד שלהם. כמובן שלכל דבר יש משמעות מעבר. אין מקריות. אם ניקח את הרעיון הזה קדימה ונסתכל למציאות אחרת כמו למשל מציאות החלום נוכל לראות שגם היא בנויה מסמלים, סמלים לא פחות ממשיים מהמציאות הזו, פשוט אנחנו לא מחוברים בתודעה המודעת שלנו למציאות ההיא, לכן היא פחות ברורה וגם קשה לנו להבין את הסימנים ואת החוקים שחלים שם. את הסמלים האלה אנחנו יוצרים בעצמנו, גם במציאות הזו, וגם במה שהתודעה משליכה על מקומות אחרים. לכן אני תמיד אומר שאנו יוצרים את ההתנסות. יתכן מאוד שהמחשב שלך קרס על-ידך, ואתה פשוט לא מודע לזה. או שמישהו באמת עזר לך. אני פשוט לא חושב שכל הזמן מנסים לעזור לנו, שכל הזמן שולחים לנו מסרים.

אני לא מאמינה במקריות

לדעתי כל דבר שקורה יש לו סיבה. במקרה כזה הייתי פשוט מחכה. אולי זה לא הזמן. כשלי זה קורה אני תמיד מנסה להבין, לקרוא שוב את המסר אולי שכחתי משהו, אולי כתבתי משהו לא ברור מנסה להבין מה הצד השני יחשוב כשהוא יקבל, האם יבין את הכוונה האמיתית. בשבילי מקרים כאלה - נותנים לי הזדמנות להסתכל ולבחון מצד אחר. כי כמו שאמרתי שום דבר לא קורה סתם ושום דבר לא מקרי. ותמיד את יכולה לשלוח שוב ביום אחר ותמיד את יכולה להתנסח טוב יותר או פחות אז למה לא לחכות?! אם המכתב צריך להשלח אז את תרגישי צורך לכתוב אותו שוב! להגיד את הדברים אולי אפילו בצורה אחרת (טלפון, פנים מול פנים) אז אם זה גרם לך לחשוב שזה אולי מסר - אז עדיף לבחון שוב...

../images/Emo187.gifשלום גריני ....

אני הרגשתי שזה מסר, כי לפני מה שנמחק, שלחתי שני דברים והם לא נמחקו! ורק השלישי נמחק פעמיים...כמו אומר :רגע תחשבי שנית, העיפי עוד מבט.. והחלטתי להשהות את המשלוח הזה...חחחחח לחכות להזדמנות אחרת. תודה על התגובות

למעלה