ש-א-ל-ה!

• פותח הנושא M n M
  • פורסם בתאריך

M n M

New member
ש-א-ל-ה!

אני בויכוח כרגע עם חבר על סדרת סרטי הנוסע השמיני אני לא יודע לאיזה סוג זה משתייך אבל הוא אומר מתח שזה לא נראה לי נכון למרות שזה גם אפשרות אבל אני לא יודע אם זה מתח,אימה,אקשן מה אתם אומרים?

VAMPhantom

New member
יורופ! דעתי כדעתך!../images/Emo45.gif אימה בדיוני!

למרות ש...חושבים על כך, בעצם, חצי מסרטי האימה הם בדיוניים
אז אפשרי לשייך יותר את הנוסע השמיני(הסגה) לקטגוריה של: אימה עתידני

mister a

New member
אתם נגדי!

יש הבדל בין אימה למדע בדיוני! מדע בדיוני זה סרט שמערב "אמצעים" מדעיים (חלליות, קרני לייזר, נשקים,) אימה זה סרט שאין שם דברים הקשורים למדע (חייזרים אבל לא חלליות לדוגמא) סיינס הוא סרט אימה בגלל שיש שם חייזרים ואין שום דבר מדעי היום השלישי הוא מדע בדיוני בגלל שהוא מתרכז בעיקר בכל הנשק והחלליות. לא כל סרט שיש בו יצור שעושה "בוווו" הוא אימה. בסרטי אימה יש מוסיקת מותחת קטעים מקפיצים וכדומה. הנוסע השמיני הוא סתם מד"ב!!!

VAMPhantom

New member
חייב לתקן!!!כל הסרטים של נייט שלאמן

הם על-פי מקרים אמיתיים שאכן קרו! אומנם לא רשום בגוף הסרט הפרט הנ"ל, אך זה קרה! אכן, יש אנשים המסוגלים לראות את המתים! אכן, יש אנשים שיכולים לעשות שימוש בכוח פיזי מעבר ליכולתם! אכן, יש את סימני החיטה שנגרמו על ידי חייזרים שביקרו בעולמינו ועד היום יש תעלומה למה ומדוע?

mister a

New member
אל תאמין לכל דבר

יש כמה דברים על טבעיים... אבל אני לא מאמין בכל שדות החיטה... יש מיליון ואחת לווינים בחלל ואף אחת לא קלטה חללית? אנשים מדברים עם המתים? איך תאמין? יש הוכחה? כוח? מתאמנים במכון כושר או משהו

VAMPhantom

New member
זה שאינך מאמין בעל-טבעי וברוחות...

ובעב"מים, אין זה אומר שאין זה קיים!
תלמד! זהו הכלל: אם אין אמונה, אין אומר שאין זה בר-קיימה!

Idoma13

New member
אנשים שיכולים לעשות שימוש בכוח פיזי

מעבר ליכולתם? באיזה סרט זה היה?

DoctorSatan

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

אם אתם נבהלים מהיצור הדוחה הזה שרואה את סיגורני וויבר כאימא שלו או משהו כזה אז בשבילכם זה אימה אבל אם אתם מתייחסים לעובדה שהסרט קורה בחלל החיצון בתוך חללית וריפלי היא תוצאה של ניסוי גנטי אז אפשר לקרוא לזה מדע בדיוני. בכל מקרה הסרט הראשון היה נחמד אבל האחרון היה ממש מאכזב.

VAMPhantom

New member
אני מחכה לראות את הבא בתור...

שלפי הבנתי, בסוף כן(לאחר התלבטות רבת שנים) יעלו לתסריט את רעיון המפגש בין הנוסע השמיני לטורף!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifוואו הפתעת המילניום...

הנוסע השמיני - " סתם סרט מד"ב... "
NOT הוא האמא של סרטי האימה, מעניין מה לא הפחיד אותך... החייזר שמתפוצץ לאסטרונאוט מהבטן?!?!? כי אותי הקטע באמת צמרר... קיצררר הנוסע השמיני בין הסרטי אימה הכי מפחידים... אתה צריך לראות את כל הסדרה כדי להבין על מה מדובר...

VAMPhantom

New member
דעתי כדעתך!../images/Emo45.gif

אגב, רשמת זאת בדיוק מתחתיי, לרגע חשבתי שכתבת זאת לי...
לא לדאוג, לאחר קריאה הבנתי שלא לי...
אגב, בהחלט סדרת אימה מעולה!
וכפי שציינתי: מחכה לבא בתור!

austin1

New member
בהחלט

הנוסע השמיני הסרט הראשון בסדרה הוא האמא של סרטי האימה אחד הסרטים המפחידים ביותר

למעלה