ש-א-ל-ו-ן... הה!

ש-א-ל-ו-ן... הה! ../images/Emo192.gif

(גיחי גיחי העתקתי מיואב את הרעיון לשאלונים) זה הולך ככה...
באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?...
שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי...
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי....
(למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי...
שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי...
דבר שאני אוהב בסניף...
דבר שאני שונא בסניף...
(לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר...
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר...
ענו בהמוניכם.

ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלא אם כן מישהו יקדים אותי..
באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... כיתה ח'
כשנפתח הסניף.
שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... אמממ.. מדריכה מדהימה, נחמדה ומתוקה
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... אין
(למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... אינלי חניכים אישית..
שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... כנ"ל.
דבר שאני אוהב בסניף... את כולם
כל הצוותים, הבוגרים, החניכים..
דבר שאני שונא בסניף... שאין חדר בוגרים?
(לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... אין משו מיוחד.
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... פעולת עכבישים..?

גם אני עונה ../images/Emo66.gif

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... ה'. זה התחיל מלילה גשום שבו חילקו שמן זית (זה היה יקר, דמאט!!) והתגלגל להצטרפות לתנועה. שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... הראשונות? שהן היו כייפיות, שהן היוט מצחיקות ושהיה כייף מדי פעם... קצת להרגיז אותן
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... לפעמים הן היו קצת ממורמרות
(אבל זה רק אחד אז... זה גם משהו) (למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... בעוד שלוש שנים תהיה לי תשובה
שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... בעוד שלוש שנים תהיה לי תשובה... גם לזה
דבר שאני אוהב בסניף... יש אחלה אחווה בין השכבות
דבר שאני שונא בסניף... את הפעילויות המפגרות במסדר!! (לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... פעולת עזרה ראשונה, פעולת התמכרות לאינטרנט, מסלול מכשולים ויש עוד... פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... פעולה על אישיות היסטורית מהמיתולוגיה?!

Snow fairy

New member
נמנמנמ

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... ג':] שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... אני לא כל כך זוכרת אותם, הכי רחוק שאני זוכרת זה מדריכות ה'...
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... כנ"ל (בוהו) (למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... אם היו לי כאלה בשמחה הייתי עונה:] (הם נטשו:[) שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי...יש לי דה ז'ה וו (כנ"ל, נו). דבר שאני אוהב בסניף... מכבים או מודיעין? מכבים זה ההווי והאנשים ומודיעין שהוא קטן וחמודי^^ דבר שאני שונא בסניף... שהרכזות לא משקיעות בנו בשיט. ייאי. (לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... הממ כל פעולה
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... אני לא חושסת שיש כזאת...
יצאתי מאעפנה><

anat135

New member
אני!

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... ג'.. (מההתחלה..) ואני חמשושית! שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי: היינו שכבה בכיתה ג' נורא קטנה יחסית לג' שנה ראשונה וזה, ובאמצע השנה צירפו את כולנו, אהבתי אותם מאוד..!!! הם היו ממש נחמדיםםם אני לא כ"כ הבנתי הייתי דיי קטנה אבל אהבתי אותם (ועד היום) המון המון המון שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... שום דבר באמת.. כל הכבוד להם..! (למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... שהם ילדים חכמים (באמת). שהם בוגרים ביחס לגילם, ושהם לא עושים יותר מידי רעש.. בכל זאת ילדים, מותר להם.. שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... דבר אחד מרכזי: שאם הם מתעצבנים על משהו קמים, מתעצבנים, בורחים והולכיםץ דבר שאני אוהב בסניף... אי אפשר להסביר את זה... את הגיבוש של כ"כ הרבה בוגרים ביחד... וגם חניכים! דבר שאני שונא בסניף... ש.. זה ארוךך.. (לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... רוב הפעולות שבאמת רציתי כבר הועברו. (עזרה לקהילה, אהבת המולדת, כבוד (הערכה..), איכות הסביבה וכד'.. פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... פעולה שאני לא מסכים עם הערכים שלה..

SoulDancer

New member
גמני=)

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... ח' שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... שאין עלייה, שהיא בת אדם, ושאפשר לדבר איתה על הכללל. שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... שהיא נטשה לקיבוץ..<סתם! כל הכבוד לה! חזק ואמץ!> (למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... מהשנה או שנה שעברה? <שישסטית> בעקרון מהשנה <מדריכה ח'> אני אוהבת את זה שהם מרגישים איתי בנוח ומדברים איתי על כמעט הכל=) שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... האיחורים... דבר שאני אוהב בסניף... שהוא הסניף שלי=) דבר שאני שונא בסניף... הבלאגנים בישיבות..חח (לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... פעולת פחד=) פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... העברתי כבר מלא שאמרתי שאני בחיים לא אעביר.. <=)>

assafein

New member
שלי...

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... סוף ח', טיפה לפני היום מכבי בוינגייט(בערך בתקופה הזאת התחיל הסניף שלנו)... שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... אמממ, היה לה קעיונות ממש מגניבים לפעולות ועוד כמה דברים.... שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... היא הייתה ממש בסדר... (למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי... כבר אין לי חניכים, אבל בחצי שנה שהייתה לי, היו איזה 3-4 חניכים/ות שבאו לכל פעולה.. שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... שהשאר לא באו
וגם כשהם באו הם היו היפראקטביים וזה גרם לזה שאני עושה ביביסיטר למדריך שאיתי
דבר שאני אוהב בסניף... שהוא בשיפוץ מתחילת השנה
דבר שאני שונא בסניף... שהוא בשיפוץ מתחילת השנה
(לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... פעולת מחנאות, שתועבר בקרוב לכל הגילאים בסניף
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... אמממ, עוד פעולה עם שבי

חחח עוד פעולה עם שבי? ../images/Emo3.gif

למה?
הוא לא מדריך טוב?! תגיד לו להכנס לפורום גם.

assafein

New member
אמממ, את צריכה שאני יסביר???../images/Emo6.gif

את כבר שמעת על הפטיל הקצר שלו???, אני שקלתי לבקש מהרכז שלנו כסף..... בגלל הביביסיטר על שבי

yaelhr

New member
עונהנהנה.../images/Emo9.gif

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?... אוי זה מסובך. כיתה ג' הייתי.. פרשתי.. הצטרפתי שוב בסוף כיתה ח.. ^^ שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... אאני לא זוכרת את המדריכות הראשונות שלי.. :-\ שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי.... המ.. כנ"ל
(למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי...
הם שומרים את כל המושמושים ^^
הם בחיים לא יפסידו טיול ><
הם היפראקטיבים קטנים XD שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי...
הם היפראקטיבים קטנים
הם תמיד מאחרים ומגיעים אחרי מסדר..
הם קרציות.. :-\ דבר שאני אוהב בסניף... את ההוואי והאנשים.. דבר שאני שונא בסניף... נו לא יודעת
(לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר... פעולה הפוכה.. שהחניכים קמה זה קשה להיות במקומנו.. פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... הממ..
אין לי מושג..

idanshaf2

New member
טוב נו...

באיזה כיתה? א' (ר בכפר שמואל יש את זה) ומאז אני פה המדריכות הראשונות?? הגזמתם זה היה לפני 16 שנה!!! כנל השאלה הבאה שלושה דברי םשאני אוהב אצל הבוגרים שלי (בכל זאת אני מרכז)- רציניים, אחראים וכמובן אוהבים אותי
שלושה דברים שאני שונא- אין, אין ואין דבר שאני אוהב בסניף- סניף קטן ומשפחתי דבר שאני שונא בסניף- אין.. אבל לא היה אכפת לי אם היינו גודלים קצת פעולה שהייתי רוצה להעביר- פעולה שמלמדת אנשים להיות נחמדים אחד לשני פעולה שלא הייתי מעביר- אין כזה דבר!! זהו... בייי

Mgedera

New member
../images/Emo205.gifעווננהה :]

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי? ג'!!!
שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי... לא זוכרת =/
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי....כנ"ל
שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי...שהם חמדמדים... והם הכי מקסימים בעולםםם!!! ו.. הם מכביסטים לתפארת :]
שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי... בעייתי, הם יכולים לקרוא את זה.. טוב.. אפשר להגיד שזה מעצבן שהם לא מתקרבים למין השני.. ולעשות מעגל לוקח רבע שעה...
דבר שאני אוהב בסניף... ספת החמשושים!! וגם שהוא קטנטן ונחמד.
דבר שאני שונא בסניף... שהוא קטנטנן וחנוק.
פעולה שהייתי רוצה להעביר... לא יודעתת.. פעולות כייפיות.. =/
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר... משעממות [?!] שאלון קטנטן ונחמד, קבלו ח"ח.

ShiRa1101

New member
עונה../images/Emo27.gif

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?...ד'[הכיתה הראשונה]
שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי...לא אהבתי אותן
שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / ראשונים שלי....הן היו רעות והן צעקו עלינו כל הזמן...חחח
דבר שאני אוהב בסניף...שהוא עוד שניה מתפרק חח סתם..[למה אני אוהבת את זה[
]
דבר שאני שונא בסניף...שהוא ממש ממש ממש ממש מלוכלך..[לא מזמן ניקינו אותו והוא היה ממש מלוכלך..בכיור האבולוציה מתחילה מחדש
]
(לחניכים ובוגרים כאחד)פעולה שהייתי רוצה להעביר...עם שוקולד המון שוקולד
פעולה שבחיים לא הייתי מעביר...לאסוף קקי מהרחוב

noa08128

New member
אני ../images/Emo189.gif

באיזו כיתה הצטרפתי למכבי?כיתה ד' |מאוהב" שלושה דברים שהכי אהבתי במדריכות / מדריכים הראשונות / - צביקה וחן :]-ההם היו נחמדים שלושה דברים שהכי שנאתי במדריכות / מדריכים הראשונות / -הם צעקו עלינו כי היינו מופרעים חי חי
(למדריכים) שלושה דברים שאני אוהב אצל החניכים שלי...- הם מצחיקים הם חמודים לפעמים והם יודעים לשחק טוב כדורגל :] שלושה דברים שאני שונא אצל החניכים שלי-הם לא מצחיקים ,הם מופרעים והם לא נותנים לי להעביר פעולות
דבר שאני אוהב בסניף... את כל ההויה את הבוגרים . דבר שאני שונא בסניף... את הצביעות -אבל אני מעדיפה לא לשנוא (לחניכים ובוגרים כאחד) פעולה שהייתי רוצה להעביר -פעולת מהפכות פעולה שבחיים לא הייתי מעביר -פעולת אופנה

למעלה