ש-א-ל-ו-ן

LISA AND JUSTIN

New member
ש-א-ל-ו-ן../images/Emo144.gif

ככה..ראיתי משהו מאוד נחמד באיזה פורום וזה הולך ככה: 1.האם לדעתכן כדי לג'סטין לעשות איזה שינוי חיצוני?אם כן איזה..? 2.מה אתן אומרות על אלבום של ג'סטין רק בספרדית?? 3.האם לדעתכן לג'סטין יהיה יפה איזה פירסינג? 4.קצוץ או תלתלים? 5.עם מי הכי הייתן רוצות שג'סטין יעשה דואט? 6.מה דעתכן על סגנון הלבוש של ג'סטין? 7.אם איזה שיר הייתן רוצות שג'סטין יופיע בטקס הקרוב..? 8.מה אתן חושבת על הביצוע של "סניוריטה" בגראמי? 9.האם לדעתכן ג'סטין יתחתן השנה? 10.כמה ילדים היו לג'סטין?<לדעתכן> 11.האם קמרון מתאימה לג'סטין?אם לא אז מי ..?

NarihS

New member
ווי אני רוצה לענות ראשונה

אז ככה: 1. ג'סטין לא צריך לעשות שינוי חיצוני הוא נראה בסדר כמו שהוא עכשיו. 2. לא רוצה אלבום בספרדית כי אני שונאת ספרדית, וגם לא נראה לי שכל כך יתאים לו. 3. לדעתי לג'סטין לא יתאים פירסינג, אולי אולי בגבה אבל גם בזה אני לא בטוחה.. 4. קצוץ ברור שקצוץ. 5. הייתי רוצה שג'סטין יעשה דואט עם כריסטינה, או שיהיה יותר מגניב אם זה יהיה עם ניק קרטר :). 6. סגנון הלבוש של ג'סטין מאוד יפה. 7. הייתי רוצה שג'סטין יופיע עם rock ur body כי אני פשוט מתה על השיר הזה, ואם לא זה אז im lovin it 8. אהבתי את הביצוע, היה מגניב. 9. לדעתי הוא לא יתחתן, אני גם מקווה שלא כי לדעתי הוא צעיר מידיי.. 10. אממ אולי 5 שיהיה לו קבוצת כדורסל משלו או משהו כזה.. :) 11. לדעתי קמרון לא מתאימה כי היא גדולה בשבילו, ולא יודעת מי תתאים לו, אבל לא היא.

MrJTsGirl

New member
אני עונה!!!

1. לדעתי ג'סטין צריך להתגלח ולהשאיר רק את הזקן הקטן על הסנטר, וכמובן להחזיר את התלתלים. 2. ל-א-! למה נראה לכם אלבום רק בספרדית? פחחח... ביג לאאאא!!! 3. גסטין עם פירסינג אולי בגבה, כי אני מתה על פירסינגים בגבה, אבל בכלליות אני לא רוצה שיעשה... 4. תלתלים!!!!! דהההההההההה i miss the fro 5. ג'סטין... שיעשה דואט עם כריסטינה או אלישיה קיז כי הם זמרות סול מדהימות! (כריסטינה לא בדיוק סול אבל הקול שלה מדהים!) או עם בריטני... יכול להיות נחמד 6. ג'סטין מתלבש יפה. איך שנוח לו-נוח לי חחחח... מה שבא לו... 7. שיופיע עם lets take a ride או never again כי הם השירים שאני הכי מתה עליהם בדיסק... חוצמזה שמעתי איפשהו שהסינגל הבא שלו הוא lets take a ride 8. הגראמי היה ביצוע ממש טוב! :) 9. אני לא מגדת עתידות לא יודעת אם הוא יתחתן השנה... אם כן אז מזל טוף חחח 10. יהיו לג'סטין כמה ילדים שהוא יעשה (או הו וכמה שהוא יעשה... אהמ חחח....) אני חושבת בסביבות ה2... או 4... למרות שפעם הוא אמר שהוא רוצה 5 11. קמרון מתאימה לג'סטין כי זה מי שהוא בחר ואם הוא חושב שהיא מתאימה לו אני לא זאתי שיקבע אחרת... :) בהצלחה להם!

עכשיו שלי וחסר לכם אם לא תראו!!!

תשובות... 1.לא, אני אוהבת את ג'סטין כמו שהוא עכשיו! 2.רעיון פצצה!! ואשח אם זה יקרה! 3.להההההההה יופי טבעי רולזזזזזזזז 4.קצוץץץץץ 5.אמממממ.. אני חושבת שהכי כדאי לו לעשות איתי...
6.הלבוש שלו מהמם, אופנתי, גזעי, גברי, הוליוודי............ 7.i'm lovin it 8.ביצוע תותח ודרך אגב יש למישו את השיר הזה במחשב? 9.לא נראה לי.. <מקווה שלא...> 10.ת'אמת אני תמיד חלמתי על 4 ילדים אבל אני נותת לג'סטין לקחת את ההחלטה הזאת בשבילנו.. 11.קמרון לא מתאימה לג'סטין ולדעתי היא לא הכי אוהבת אותו.. אני הכי מתאימה לו! ואני מוסיפה שאלה.. 12. לפי דעתכם בזכות מי/מה ג'סטין הגיע למה שהוא היום?? ותשובה לשאלה ששאלתי- אך ורק בגלל הכישרון העצום שלו!!

britney4u

New member
זה נכון, גם יש לו כישרון גדול

אבל תודי שללא CRY ME A RIVER הוא לא היה כזה מצליח. רוב ההצלחה שלו זה בזכות שתי המילים האלה: "בריטני ספירס". גם אם קשה לכן לקלוט את זה.

Emily ©

New member
אל תגזימי.

CRY ME A RIVER לא גרם לו להצליח. אל תגידי שהוא לא מוכשר.

שלי../images/Emo26.gif

1.שיישאר כמו עכשיו.. ! (אולי רק בלי הזקן הזה.. חח..) 2.לאאא מה ספרדית??? 3. לא.. 4. הוא חמוד בכל מקרה אבל עדיף קצוץ 5.דואט..? עם בריטני.. 6.הוא מתלבש מ ה מ ם 7.like i love you 8.ביצוע יפה, אבל הרגיל יותר יפה... 9.לא נראה לי 10. 3... תאומות ובן.. סתם, לודעת.. 11. הם חמודים ביחד אבל בריטני יותר מתאימה לו.. 12. בזכות הכישרון אבל גם בגלל המראה..

שליייייי חחח

1. הוא מושלם! הוא לא צריך לשנות כלום! 2. יהיה נחמד.. אבל עדיף באנגלית. 3. יהיה לו יפה בגבה! 4. תלתלים!! 5. איתי!! 6. מעולה! נהדר! מצויין!! 7. ROCK YOUR BODY או אם אנסינק!! חחחחחחחחחחחחחח... 8. היה מהמם!! רק חבל שהוא לא הוריד את החולצה.. :( 9. כן.. איתי.. 10. יש לנו תאומים כרגע... חחחחח סתם.. נראה לי 2 יספיקו לו.. 11. לא הפדופילית הזאת לא מתאימה לו! אני כן, או כל מעריצה אחרת שלו חיחיחי... אממ לדעתי (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה) אבל הקופה הזאת בריטני.. :)

justinnn

New member
אני אני!!!!

1.האם לדעתכן כדי לג'סטין לעשות איזה שינוי חיצוני?אם כן איזה..? יתגלח!! 2.מה אתן אומרות על אלבום של ג'סטין רק בספרדית?? לא..ספרדים משטלתים..אני בעד אלבום בעברית.. 3.האם לדעתכן לג'סטין יהיה יפה איזה פירסינג? לא... 4.קצוץ או תלתלים?קצוץץ 5.עם מי הכי הייתן רוצות שג'סטין יעשה דואט?אמממ...בריטני...חבל שזה כבר לא יכול להיות.. 6.מה דעתכן על סגנון הלבוש של ג'סטין? מגניףף אוהבת... 7.אם איזה שיר הייתן רוצות שג'סטין יופיע בטקס הקרוב..?never again!! 8.מה אתן חושבת על הביצוע של "סניוריטה" בגראמי?יפה...כאילו מה? 9.האם לדעתכן ג'סטין יתחתן השנה?לא עם קמרון!!! 10.כמה ילדים היו לג'סטין?<לדעתכן>3... 11.האם קמרון מתאימה לג'סטין?אם לא אז מי ..? לאאאאא..אני.. חחחח בטח..

../images/Emo23.gifת../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gifו../images/Emo23.gifב../images/Emo23.gifו../images/Emo23.gifת../images/Emo23.gif|

1.האם לדעתכן כדי לג'סטין לעשות איזה שינוי חיצוני?אם כן איזה..?: הוא מ=ו=ש=ל=ם
אבל לא יזיק לו לשנות
את האף... 2.מה אתן אומרות על אלבום של ג'סטין רק בספרדית??: מה????
א-י-כ-ס
רק אנגלית! רק ג'סטין
3.האם לדעתכן לג'סטין יהיה יפה איזה פירסינג?:לא!!!!!!!!!!!!!
ג'סטוש מושלם כמו שהוא והוא לא צריך שום פירסינגים שמירסינגים
4.קצוץ או תלתלים?: תלתלים!! רולזזזז
ככה הוא דומה יותר לידיד שלי
5.עם מי הכי הייתן רוצות שג'סטין יעשה דואט?: איתי
6.מה דעתכן על סגנון הלבוש של ג'סטין?: מושלם!!
בידיוק כמוהוא
7.אם איזה שיר הייתן רוצות שג'סטין יופיע בטקס הקרוב..?: Like I Love You
שולט!!!
8.מה אתן חושבת על הביצוע של "סניוריטה" בגראמי?: חמוד
9.האם לדעתכן ג'סטין יתחתן השנה?: לאאאאא
לא רוצה!!!
הוא לא מתחתן! 10.כמה ילדים היו לג'סטין?<לדעתכן>: 2,3
(חלקם ממני
) 11.האם קמרון מתאימה לג'סטין?אם לא אז מי ..?: קמרון הסבתא הזו לא מתאימה לא בכלל!!!!!!!
אני הכי מתאימה לו נקודה!|מזיל ריר|

NarihS

New member
למי שלא יודעת ג'סטין כן עשה

מין דואט כזה עם בריטני, בערך, באלבום של בריטני 'בריטני' הוא גם כתב לה שם שיר וגם עשה את הקולות האלה שהוא עושה כמו ב rock ur body בסוף לשיר קוראים what its like to be me ושומעים אותו אומר איזה משפט כזה קטן פה ושם..

נ"ש דחוףףףף../images/Emo143.gif

זה קצת טיפשי אבל למישהיא מפה יש תמונה של הרגליים של ג'סטין? כאילו האצבעות...
ולא לא ברחתי מבית משוגעים חחח אני צריכה לבדוק משהוא..

Emily ©

New member
עונה.:]

1.האם לדעתכן כדי לג'סטין לעשות איזה שינוי חיצוני?
להוריד את השפם הזה. 2.מה אתן אומרות על אלבום של ג'סטין רק בספרדית??
לא מומלץ. 3.האם לדעתכן לג'סטין יהיה יפה איזה פירסינג?
כן. בגבה. 4.קצוץ או תלתלים?
קצוץ. 5.עם מי הכי הייתן רוצות שג'סטין יעשה דואט?
להקת רוק או משהו.
6.מה דעתכן על סגנון הלבוש של ג'סטין?
הכי יפה שיש.
7.אם איזה שיר הייתן רוצות שג'סטין יופיע בטקס הקרוב..?
כל מיני שירים ביחד. 8.מה אתן חושבת על הביצוע של "סניוריטה" בגראמי?
לא ראיתי.
9.האם לדעתכן ג'סטין יתחתן השנה?
לא. 10.כמה ילדים היו לג'סטין?<לדעתכן>
3. 11.האם קמרון מתאימה לג'סטין?
לא. אני מתאימה לו. ובשביל לא להיות פתטית [נראה לי שכולן רשמו 'אני'] אז איזה שהי דומגנית פצצה.

למעלה