ש-א-ל-ו-ן

dun16

New member
ש-א-ל-ו-ן

היי... אני יודעת שזה שאלון דיי עלוב של פקצות.. חחח אבל אולי זה יחיה קצת את הפורום... אז תענו... מעריב לנוער או ראש 1? ערוץ 10 או ערוץ 2? "השיר שלנו" או "מיכאלה"? דודי בלסר או יהודה לוי? קסטרו או פוקס? בורגר קינג או מקדונלדס? פופ או רוק? עוגיה או עוגה? חתול או כלב? שחור או לבן? ארה"ב או אירופה? בנות עם שיער בלונדיני או כהה? בנים בלונדינים או עם שער כהה? עיינים כחולות או ירוקות? פורום או צ'אט? אי סי קיו או מסנג'ר? סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? יחסים חד מינים בעד או נגד? נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? חוטיני או בוקסר? ביונסה או מריה קארי? גלידה שוקו או וניל? קפה או שוקו? סתיו או אביב? שר הטבעות או הארי פוטר? לרצוח עם סכין או אקדח? 1 בלילה או 1 בצהריים? למות מקור או מחום? לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית?

dun16

New member
עונה... ../images/Emo98.gif

מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער ערוץ 10 או ערוץ 2? ערוץ 2 "השיר שלנו" או "מיכאלה"? מיכאלה דודי בלסר או יהודה לוי? המממ... דודי בלסר קסטרו או פוקס? קסטרו בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונלדס פופ או רוק? רוק עוגיה או עוגה? עוגייה
חתול או כלב? חתול שחור או לבן? שחור ארה"ב או אירופה? ארה"ב!!!! בנות עם שיער בלונדיני או כהה? כהה בנים בלונדינים או עם שער כהה? כהה עיינים כחולות או ירוקות? ירוקות
פורום או צ'אט? פורום אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? מממ לפני יחסים חד מינים בעד או נגד? למה לא נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? בעד.. בעצם תלוי חוטיני או בוקסר? איכס חוטיניייי למה אנשים לובשים את זה?!.... נגיד שבוקסר
ביונסה או מריה קארי? שאלה קשה
אף אחת! גלידה שוקו או וניל? שוקו קפה או שוקו? שוקו סתיו או אביב? סתיו שר הטבעות או הארי פוטר? הארי פוטר... נרדמתי בשר הטבעות... לרצוח עם סכין או אקדח? אקדח... סכין יותר מלכלך
1 בלילה או 1 בצהריים? 1 בלילה למות מקור או מחום? מממ מחום לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? חחח לשמוע מזרחית עם אטמי אוזניים!

OrdinaryDay

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

מעריב לנוער או ראש 1? לא איכפת לי, שניהם אותו דבר. ערוץ 10 או ערוץ 2? ערוץ 10 "השיר שלנו" או "מיכאלה"? מיכאלה דודי בלסר או יהודה לוי? שונאת את שניהם קסטרו או פוקס? לא לובשת מותגים בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונלדס פופ או רוק? שניהם עוגיה או עוגה? תלוי איזהו עוגיה ואיזה עוגה חתול או כלב? כלב שחור או לבן? שחור ארה"ב או אירופה? ארה"ב, כמובן. בנות עם שיער בלונדיני או כהה? גם וגם בנים בלונדינים או עם שער כהה? גם וגם עיינים כחולות או ירוקות? מה עם חומות?! פורום או צ'אט? גם וגם אי סי קיו או מסנג'ר? אי סי קיו סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? לפני החתונה יחסים חד מינים בעד או נגד? בעד נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? בעד חוטיני או בוקסר? בוקסר ביונסה או מריה קארי? שונאת את שתיהן, אך אם עלי לבחור, אז ביונסה גלידה שוקו או וניל? וניל קפה או שוקו? קפה סתיו או אביב? לא משנה לי שר הטבעות או הארי פוטר? שר הטבעות לרצוח עם סכין או אקדח? סכין, יותר מרשים :) 1 בלילה או 1 בצהריים? בלילה למות מקור או מחום? מקור לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לקפוץ מהחלון.

buffgirl

New member
טוב. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער. ערוץ 10 או ערוץ 2? 2. "השיר שלנו" או "מיכאלה"? איכס. דודי בלסר או יהודה לוי? אה? קסטרו או פוקס? אה? בורגר קינג או מקדונלדס? בורגר ראנץ'. פופ או רוק? רוק. עוגיה או עוגה? עוגיה. חתול או כלב? כלב. שחור או לבן? לבן. ארה"ב או אירופה? ארה"ב. בנות עם שיער בלונדיני או כהה? באמצע. בנים בלונדינים או עם שער כהה? כנ"ל. עיינים כחולות או ירוקות? כנ"ל. פורום או צ'אט? שניהם? אי סי קיו או מסנג'ר? ICQ. סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? ארר... יחסים חד מינים בעד או נגד? בעד. נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? תלוי. חוטיני או בוקסר? בוקסר!!! ביונסה או מריה קארי? מישל
. גלידה שוקו או וניל? שוקו. קפה או שוקו? שוקו!
סתיו או אביב? אביב. שר הטבעות או הארי פוטר? סרטים? שה"ט. ספרים? ה"פ. לרצוח עם סכין או אקדח? סכין. הרבה יותר מאגניב. 1 בלילה או 1 בצהריים? לילה. למות מקור או מחום? חום. לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לקפוץ
.

אני

מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער ערוץ 10 או ערוץ 2? 2 "השיר שלנו" או "מיכאלה"? מיכאלה כי לא ראיתי אף פעם השיר שלנו למרות שאני מאד רוצה דודי בלסר או יהודה לוי? ממש לא אכפת לי קסטרו או פוקס? ממש לא משנה בורגר קינג או מקדונלדס? בורגר קינג , מקדונלדס זה דבק פופ או רוק? שניהם עוגיה או עוגה? עוגה זה יותר חתול או כלב? כלב שחור או לבן? שחור ארה"ב או אירופה? ארהב בנות עם שיער בלונדיני או כהה? בלונדיני למרות שחום גם עושה לי את זה בנים בלונדינים או עם שער כהה? בלונדינים כמוני! עיינים כחולות או ירוקות? ירוק כמו שלי פורום או צ'אט? פורום אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? לפני יחסים חד מינים בעד או נגד? לא משנה שכולם יהנו נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? בעד חוטיני או בוקסר? בוקסר לי חוטני לבנות ביונסה או מריה קארי? מאריה קארי בגלל הקול שלה גלידה שוקו או וניל? שוקו קפה או שוקו? שוקו סתיו או אביב? אביב שר הטבעות או הארי פוטר? שר הטבעות לרצוח עם סכין או אקדח? אקדח 1 בלילה או 1 בצהריים? בלילה למות מקור או מחום? מממממ חום לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לקפוץ

GuItAr2

New member
שלי.....

מעריב לנוער או ראש 1?ראש 1 ערוץ 10 או ערוץ 2?10 "השיר שלנו" או "מיכאלה"?מיכאלה דודי בלסר או יהודה לוי?יהודה לוי.... קסטרו או פוקס?אף אחד.... בורגר קינג או מקדונלדס?מקדונלס.... פופ או רוק?שניהם.... עוגיה או עוגה?עוגיה חתול או כלב?בטח שכלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שחור או לבן?שחור שולט!!!!!!!!!! ארה"ב או אירופה?ארה"ב!! בנות עם שיער בלונדיני או כהה?כהה בנים בלונדינים או עם שער כהה?כהה עיינים כחולות או ירוקות?ירוקות פורום או צ'אט?פורום אי סי קיו או מסנג'ר?אייסיקיו סקס לפני החתונה או אחרי החתונה?אחרי יחסים חד מינים בעד או נגד?לא יודעת.... נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד?לא יודעת חוטיני או בוקסר?אף אחד..... ביונסה או מריה קארי?מריה קארי גלידה שוקו או וניל?שוקו קפה או שוקו?שוקו סתיו או אביב?סתיו שר הטבעות או הארי פוטר?הארי פוטר.... לרצוח עם סכין או אקדח?סכין יותר טוב..... 1 בלילה או 1 בצהריים?בלילה!!!! למות מקור או מחום?מקור לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית?לקפוץ מהחלון!!!!!

B Not Nobody

New member
me-->

מעריב לנוער או ראש 1? ראש 1 ערוץ 10 או ערוץ 2? 2, נגיד... "השיר שלנו" או "מיכאלה"? אף אחד, אבל נגיד מיכאלה כי זה מה שיש לי... דודי בלסר או יהודה לוי? דודי!
קסטרו או פוקס? קסטרו בורגר קינג או מקדונלדס? אף אחד! אני צמחונית אבל אם כבר אז מקדונלדס רק בגלל הפוטטוס... פופ או רוק?רוקקק!!! עוגיה או עוגה? עוגה! חתול או כלב? כלב שחור או לבן? גם וגם ארה"ב או אירופה? אירופה בנות עם שיער בלונדיני או כהה? כהה בנים בלונדינים או עם שער כהה? בלונדיני עיינים כחולות או ירוקות? ירוקות פורום או צ'אט? אמממ... פורום אי סי קיו או מסנג'ר? אייסי סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? לפני יחסים חד מינים בעד או נגד? בעד נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? בעד חוטיני או בוקסר? בוקסר ביונסה או מריה קארי? ביונסה גלידה שוקו או וניל? וניל קפה או שוקו? קפה סתיו או אביב? שניהם, אבל עדיף חורף... שר הטבעות או הארי פוטר? שר הטבעות לרצוח עם סכין או אקדח? איזו שאלה! אקדח, פחות כואב... 1 בלילה או 1 בצהריים? בלילה למות מקור או מחום? קור לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לקפוץ...

I Love Paige

New member
המהמ. אני../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מעריב לנוער או ראש 1? שניהם עיתוני נוער שטוחים.. אבל מעריב לנוער-בגלל הקו העצבני.
ערוץ 10 או ערוץ 2? לא ממש רואה טלויזיה... אבל 2. גם כי היה להם באפי פעם וגם בגלל של-10 היה אנג'ל והם החליטו לא לשדר.. סתומים. "השיר שלנו" או "מיכאלה"? "השיר שלנו"-רק כי יס רולז. דודי בלסר או יהודה לוי? המהמ. לודע.
קסטרו או פוקס? אהה... זה שכלול של השאלה מלמעלה! אין לי מושג. כל עוד זה לא נוצץ/זוהר/צומי/ערסי/שמלות וכו'-אני לובש את זה. בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונלדס, בהחלט. יש להם McFlurry...
פופ או רוק? תלוי במצברוח ובאמן/ית/ים/ות. עוגיה או עוגה? עוגיה-פחות קלוריות.
חתול או כלב? כלב. במיוחד הסקי סיבירי... שחור או לבן? שחור! ארה"ב או אירופה? ארה"ב. אז באירופה יש נופים... בארה"ב יש טלויזיה.
בנות עם שיער בלונדיני או כהה? לודע. בנים בלונדינים או עם שער כהה? מה שבא להם.. o_O עיינים כחולות או ירוקות? ירוקות. פורום או צ'אט? צ'אט=מירק? אז בהחלט צ'אט. אי סי קיו או מסנג'ר? אס"ק. סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? לפני, ברור. יחסים חד מינים בעד או נגד? בעד. שהם יעשו מה שהם רוצים, אני אעשה מה שאני רוצה. נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? שוב-תלוי. אבל בכלליות בעד. חוטיני או בוקסר? בוקסר. למה שבן ילבש חוטיני?
ביונסה או מריה קארי? מריה קארי-רק כי היא הופיעה בפיים אקדמי. גלידה שוקו או וניל? וניל, דפינטלי. קפה או שוקו? תלוי בשעה.
סתיו או אביב? סתיו. גשם גשם גשם! שר הטבעות או הארי פוטר? לא ראיתי שר הטבעות, אבל הארי פוטר סאקס בכל מקרה.
לרצוח עם סכין או אקדח? סכין. ולאט. הרבה יותר מכאיב. |סדיסט| 1 בלילה או 1 בצהריים? בלילה
למות מקור או מחום? מקור. מי רוצה להסריח במוות?
לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לקפוץ מהחלון

DreamS_HunteR

New member
ממ..

מעריב לנוער או ראש 1? מעריב לנוער ערוץ 10 או ערוץ 2? 2 "השיר שלנו" או "מיכאלה"? השיר שלנו דודי בלסר או יהודה לוי? אממ... לא יודע.. קסטרו או פוקס? קסטרו[מן..] בורגר קינג או מקדונלדס? מקדונלדס פופ או רוק? שניהם עוגיה או עוגה? עוגה חתול או כלב? כלב שחור או לבן? לבן ארה"ב או אירופה? ארה"ב בנות עם שיער בלונדיני או כהה? לא משנה כל כך.. בנים בלונדינים או עם שער כהה? כנ"ל... עיינים כחולות או ירוקות? כחולות פורום או צ'אט? פורום אי סי קיו או מסנג'ר? אי סי קיו סקס לפני החתונה או אחרי החתונה? לפני יחסים חד מינים בעד או נגד? בעד נשיקה בפגישה הראשונה בעד או נגד? בעד חוטיני או בוקסר? בוקסר..אוי.. לא רוצה לחשוב על זה ביונסה או מריה קארי? ביונסה גלידה שוקו או וניל? שוקו קפה או שוקו? קפה סתיו או אביב? סתיו שר הטבעות או הארי פוטר? הארי פוטר לרצוח עם סכין או אקדח? אקדח 1 בלילה או 1 בצהריים? בלילה למות מקור או מחום? מקור לקפוץ מהחלון או לשמוע מזרחית? לשמוע מזרחית. שניהם זה סבל, אז עזיף לסבול ולא למות.

למעלה