ש-א-ל-ו-ן

ש-א-ל-ו-ן

כללי שם: גיל: עיר: התחלתי בשעה: תכונות אוהב\ת: לא אוהב\ת: מחבב\ת: שונא\ת: אוכל: המאכל האהוב עליי ביותר: המאכל השנוא עליי ביותר: אינטרנט: אתר הבית שלי: האתר הכי טוב: הפורום הכי טוב: הצ'אט הכי טוב: אתר להעביר שיעמום: אתר המשחקים האהוב עליי: חברות החבר הכי טוב שלי: החבר הכי רע שלי: החברה הכי טובה שלי: החברה הכי רעה שלי: הידיד הכי טוב שלי: הידידה הכי טובה שלי: סיימתי בשעה:

light angel

New member
שאלונים זה שווה ../images/Emo9.gif

כמה שיותר ארוך, יותר טוב
כללי שם: אורלי גיל: 18
(אהא, אני עדיין מתלהבת) התחלתי בשעה: 15:30. תכונות אוהבת: ממממ.. מה? איזה תכונות אני אוהבת? אנשים שאוהבים אותי ונותנים לי מחמאות
ואין לכם מושג כמה זה מסוכן, וכמה קל לתת לבנאדם מחמאות ולכבוש אותו. לא אוהבת: רשעות וקיצוניות, לכל כיוון. הפנאטים לא יודעים להקשיב. מחבבת: אנשים שכיף איתם
שונאת: זה לא אותו דבר כמו "לא אוהבת"?
אוכל המאכל האהוב עלי: פירות. המאכל השנוא עלי: כל דבר שמכיל שום, פלפל או בצל. והרבה מאוד מאכלים מכילים משהו מהם. אינטרנט אתר הבית שלי: גוגל ישראל. האתר הכי טוב: נכון לעכשיו- תפוז. אבל זה משתנה כל הזמן. הפורום הכי טוב: גם משתנה כל הזמן. הפורום שאני הכי הרבה זמן בו הוא "הארי פוטר- הספר", אז אני כבר מכירה את האנשים וזה כיף. הצ'אט הכי טוב- תפוז, אבל אני לא אוהבת צ'אטים. אתר להעביר בו את השיעמום: ישראבלוג. אתר המשחקים האהוב עלי: לא משחקת במשחקי רשת בדרך כלל, אבל אין ספק- הפינגווין שולט
חברות החבר הכי טוב שלי: להב. החבר הכי רע שלי: אראל. והוא כבר לא חבר בכלל, אולי בגלל זה זה רע. החברה הכי טובה שלי: לא יודעת, משתנה. נכון להיום לנה. החברה הכי רעה שלי: אין לי חברות רעות. הידיד הכי טוב שלי: מממממ.. לב?
אנחנו מדברים במקרה הטוב פעם בחודשיים, אבל הוא האחרון כמעט שנשאר לי מהאינטרנט. הידידה הכי טובה שלי: לא יודעת... סיימתי בשעה: 15:41.

אני אוהבת שאלונים../images/Emo13.gif

כללי שם:אביה גיל:בספטמבר יהיה לי 16
עיר:ניר עציון. זה יותר מושב. התחלתי בשעה:19:03 תכונות אוהב\ת:יושר לא אוהב\ת: ביקורתיות וחטטניות מחבב\ת:תמימות שונא\ת:ביקורתיות וחטטניות אוכל: המאכל האהוב עליי ביותר: שוקולד. המאכל השנוא עליי ביותר:הממ.. סושי. אינטרנט: אתר הבית שלי:אין האתר הכי טוב:האתר הרשמי של ברי סחרוף הפורום הכי טוב: פורום ברי סחרוף ופורומשינה (שניהם בתפוז
) הצ'אט הכי טוב:אהמ, בתפוז? אתר להעביר שיעמום:ynet אתר המשחקים האהוב עליי:ynet חברות החבר הכי טוב שלי:הממ... יש כמה. אי אפשר להחליט. החבר הכי רע שלי:אין דבר כזה. מי שרע אליי אני פשוט לא בקשר איתו
החברה הכי טובה שלי:יש הרבה, קשה להחליט. החברה הכי רעה שלי:אין כזה דבר, כאמור. הידיד הכי טוב שלי:אותו דבר, נו הידידה הכי טובה שלי:כנ"ל סיימתי בשעה:19:09

למעלה