כללי
כללי: שם: דנה גיל: 17. עיר מגורים: מושב צפוני. מס' אחים,חוץ ממך: 2. חיות מחמד? - מוסיקה: השיר שהכי מתאים לחיים שלך עד עכשיו, ולמה?: יש כמה וכמה. שורה/בית ספציפית מאותו שיר,שהכי מתאימה לחייך עד עכשיו: - השיר שהכי מתאים לשנה האחרונה,ולמה?: IRONIC של ALANIS שורה/בית ספציפית מאותו שיר,שהכי מתאימה לשנה האחרונה: life is a funny way השיר שהכי מתאים לחודש האחרון,ולמה?: מונוטוני-אוהד חיטמן(הפזמון). אהובתי-משינה. השיר שהכי מתאים לחברים הקרובים שלך,ולמה? מכה אפורה, כי זה השיר שלנו מאז ומתמיד. איזה שיר היית מקדיש כרגע לחבר/ה הכי טוב/ה שלך? למה דווקא אותו? שורה/בית ספציפים מהשיר שהיית מקדיש לו: איזה שיר היית מקדיש לאדם שהיה קרוב ואתה כבר לא בקשר איתו? אם אלה החיים- קרן פלס. למה דווקא את השיר הזה? כי יש בשיר משפטים שהם פשוט הריחוק מאותו אדם. שורה ספציפית מהשיר שהיית מקדיש לו: "אם אלה חיים, נחיה. תראה אותי, אתה נהיה דומה" איזה שיר היית מקדיש לאדם שאתה הכי מתעב בחייך: הייתי מקדישה לו סטירה בכיף. השיר שהכי מתאים לעתיד שלך,כפי שאתה רואה אותו עכשיו:וואו באמת שאין לי מושג. איזה שיר היית רוצה שיתנגן בהלוויה שלך? אהבה: האם אי פעם היית מאוהב? נראה לי שאני בדרך. איך אתה יודע? זהו, שאני לא. תגדיר את הרגש שהרגשת בזמן שהיית מאוהב:לא יודעת להגדיר, פשוט יודעים נראה לי. מה פעמים הרגשת שאתה מאוהב?איטס דה פירסט טיים. היו מאוהבים בך?אמרו לי שכן, אבל קשה לי להבין איך אפשר להיות מאוהב בלי לקבל אהבה חזרה. מהי לדעתך אהבה? זה יישמע כזה קיטש' אבל באמת שאי אפשר להסביר את זה. מיהו האדם(שם) שאתם הכי אוהבים בחייכם(לאו דווקא מבחינה רומנטית)?: יש כמה, מכמה סיבות. מהי ההגדרה של אדם זה(חבר הכי טוב,משפחה וכו'..): אנשים קרובים. מהו הדבר הקיצוני ביותר שהייתם עושים בשבילו?: הכל, ללא היסוס. איפה הגבול מונח(מה לא הייתם עושים בשבילו): אין דבר כזה. יש לו יותר יתרונות,או יותר חסרונות? גם וגם, כמו בכל אדם. אתם לא חושבים שצריך לאהוב גם את החסרונות באדם אהוב? לא נראה לי שלאהוב זו ההגדרה הנכונה,צריך לדעת להסתדר. אם הוא יעזוב(לאו דווקא מוות),מה יקרה? מעדיפה לא לחשוב על זה בכלל. יש לך אדם קרוב שאיבדת/התנתק הקשר איתו וכו'? כן. מה הייתם עושים כדי להחזיר אדם אהוב שאיבדתם? לא הרבה,יש סיבה לכל נתק, ואם היא לא היתה מוצדקת- אז הנתק לא היה נשאר בגדר נתק. למה אתם לא עושים זאת? אני,אני, ואני: מהו ה"חלק"(חיצונית) שאתה הכי אוהב בעצמך? עיניים. מהי התכונה הפנימית שאתה הכי אוהב בעצמך? כנות. איזה איבר בגופך היית משנה,ולמה? די טוב לי איך שאני. איזו תכונה פנימית היית משנה בעצמך ולמה? רגישות ועצלנות. מתאפר/ת באופן קבוע? לא. מאיזו סיבה? לא אוהבת. יש משהו ספציפי שאת/ה מסתיר/ה עם האיפור? חיי בתוך בועה? לפעמים זה נחמד. אם כן,תתאר את הבועה שלך: חחח עדיף שלא life... יש לך ציפיות מהחיים? לא. מה הן? יש ציפיות שהתנפצו לך? כן. מה הן? לא בקטע של פירוט אתה חושב שאתה יכול לתקן אותן? לא יודעת אתה אדם אופטמי או פסימי? יש תקופות ויש תקופות מה הביא אותך להיות כזה? החיים אתה מייחל לחיים קצרים או ארוכים? מייחלת לחיים שמחים, בין אם קצרים או ארוכים. אי פעם ניסית להתאבד? לא -אם כן: אתה חושב שלא הצלחת כי לא רצית באמת? תעשה זאת שוב? (אם כן)אתה חושב שהפעם תצליח? -אם לא: חשבת על לעשות זאת? לא (אם כן)למה לא עשית? תעשה דבר כזה אי פעם? חפרנו? דה high.. אי פעם השתכרת? כן מתי בפעם האחרונה השתכרת? לפני שבועיים מהו הדבר הכי הזוי/מטורף/מצחיק/כיפי שעשית בהשפעת אלכוהול? שטויות בעיקר. אי פעם ניסית סמים? כן. מתי בפעם האחרונה זה קרה? --- מהו הדבר הכי הזוי/מטורף/מצחיק/כיפי שעשית בהשפעת סמים? גם שטויות אי פעם שתית/עישנת/הסנפת/הזרקת כדי להגיד/לעשות למישהו משהו? לא. אם כן, מה זה היה? למה לא עשית את זה כשאתה פיכח? האם עשית פעם משהו שהתחרטת עליו כשהיית בהשפעת סמים/אלכוהול? כן אם כן,מה זה היה? שניה.