ש ב ת ש ל ו ם!!

ש ב ת ש ל ו ם!!

שיהיה סופ"ש מגניב לכולנו. אני באילת, וחם פה ברמות שאי אפשר לתאר, אבל זה שווה את זה. ואני לא מאמין ש(שוב) מאור ניסה להיכנס לנעליים של יוסי, (דרך אגב, בלי קשר מידה גדולה מאוד..) ולשיר את אהבה בת 20. מילא בתוכנית, אבל בחצי גמר? ועוד עם הסימפונט? אני בניגוד אליכם ממש שמח על השלישייה, מהיכרות שלי עם מאיה ורפאל אני יכול להגיד לכם שלי זה היה ברור ששניהם יפלסו את דרכם לגמר הגדול ובצדק, הפייבוריטית שלי היא מאיה רוטמן שהיא מעל הכל בנדאם מדהים וצנוע. בכל מקרה בואו נחשוב ביחד, אם מאור היה נשאר בגמר, איזה שיר לדעתכם הוא היה מבצע? ועוד נקודה למחשבה - אם כבר סימפונט רעננה, איך הוא לא חשב לבצע את ארץ אין ברירה?? (ועוד בזמנים של עכשיו).

1מאיוש

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

[פתחתי כבר שרשור של זה אבל לא משנה]
תהנה לך כמה שאפשר באילת כי למרות החום אפשר להנות בטירוף
! ו.. לא שאני רואה בכלל כוכב נולד אבל לפי דעתי מאור היה שר את "בוכה בלילות", או.. "פס ליום אחד" או.. "אל האור".. היה שר שיר שיש בו עוצמה.. או רגש.. או שניהם יחד.

orianush

New member
שבת שלווום

הלוואי עלי להיות עכשיו באילת חח תהנה לך
ומאור אמר שאם הוא היה מגיע לגמר הוא היה שר את "שאני" של הראל מויאל בכל אופן זה היה ברור שהוא לא יעלה לגמר..

ניר86

New member
איזה כיף לך ...

אני גם בקרוב נוסע ב"ה... אני חייב חופש ...בכל מקרה תהנה לך עכשיו זה מסביר את ההעלמות שלך חחח האמת שניחשתי ראיתי שאתה לא מתחבר למסנג'ר כל כך הרבה זמן אז בטח נסעת כי גם דיברנו על זה שבוע שעבר ... ועוד שאלה איפה מורן ???לאן מורן נעלמה מישהו יודע ? שבוע טוב לכולם ..

אריאלללללללל

אני מקווה שאתה נהנה שםםם!! תעשה חייםםםם :p אם מאור היה עולה לגמר והיה רוצה לשיר שיר של יוסי.. נראלי הכי היה מתאים לגמר "ציפור אבודה בידייך"

למעלה