גם אמא שלי היתה כזאת... אובדת בסבך
הביורוקרטיה... כשאבא שלי היה בחיים הוא טיפל בזה. כשמת, היא נותרה עם הלשון בחוץ ואח שלי לימד אותה. אחר כך היא הטילה את זה עלי ועל האחים שלי, כדי לא להתמודד (כשהיתה בריאה לחלוטין אני מתכוונת) כי היה לה יותר נוח ככה. ולא ממש שינה לה שגם לי זה קשה נורא... בשבילה עשיתי את זה בלית ברירה, יותר קל היה לי מלעשות את זה לעצמי... והיום... נשארתי כמעט לבד. את רוב הסידורים הביורוקרטיים שאחרי המוות של אמא אח שלי סידר. את השאר אני, כי לא היתה ברירה. אני נשארתי באותו הבית, הייתי חייבת לעבור בנק ולהעביר את כל הדברים על שמי, וזה היה סיפור ביורוקרטי שעד היום לא נגמר לחלוטין. ברווחה לימדו אותי לאט לאט איך ממלאים טפסים (זה הרבה פחות גרוע ממה שזה נשמע) והמטפלות שהיו לי עבדו איתי על זה הרבה (יש לי חרדה נוראית מאנשים סמכותיים כגון פקידים, רופאים וכד') ובסוף זה הסתדר. גם הסברתי להם את המצב שלי אז יותר התחשבו ברוב המקומות. אני מלקה את עצמי כל הזמן כשאני חושבת כמה חסרת עמוד שידרה אני, איזו מין רכיכה, שהייתי צריכה להילחם עוד עם הרופאים והאחיות כדי להשיג לאמא שלי את הטיפול הטוב ביותר. כל כך הרבה שגיאות עשו איתה. כל כך הרבה פשלות. אם רק היה לי האומץ ללכת ולהגיד להם אולי היא היתה מחזיקה מעמד?? אולי לא היו נותנים לה תרופה שגמרה אותה? הייתי צריכה להתעקש על הזנה ביתית! הייתי צריכה לגרום להם להאמין אבל אף אחד לא האמין שהיא לא אוכלת כלום, פשוט כלום! אמרו שזה לא יכול להיות, שהיא הולכת למקרר בלי שאנחנו רואים... איזה שטויות... הרי 24 שעות היינו איתה, וחוץ מזה היא לא שיקרה לנו בדברים כאלה או בכלל. לעזאזל עם אותם רופאים ואחיות טיפשים, לעזאזל עם החוקים המסריחים של הקופת חולים שרק מקשים על האנשים! לעזאזל איתי, שלא עמדתי על שלי (על שלה) ודרשתי, והפגנתי את מה שמגיע לה וסתם בכיתי מולם והתחננתי ובסוף זה במילא לא עזר... לעזאזל איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!