ש--ו--ט--ר--ת--!--!--!

ש--ו--ט--ר--ת--!--!--!

תגידי...מה המצב איתך? את זוכרת אותי עדיין????????? שהתחלתי להציף פה וביקשת שלא...והפסקתי ובלה בלה בלה וכו` וכו` וכו`... זוכרת? הא? הא? הא? טוב בקיצור.....זוכרת שביקשת ממני ת`תוכנת הצפה? נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! נו...את יודעת לאיזה תוכנה אני מתכוונת, נכון?! טוב...אז...אם קיבלת אותה תודיעי לי...אני יכנס לפה מחר ואם לא גם תודיעי לי מסימום אם אנ`לא יהיה פה תכנסי ל-``פורם הצ`אט`` או ל-``אמיר פיי גוטמן`` (אני מעדיפה שתכנסי לפורם הצ`אט) טוב ו...אם קיבלת את זה ואת לא יודעת איך משתמשים בזה אז אין בעיה אני יסביר לך...ואם לא....:) אני ישלח לך שוב ייייאאאאאללללללהההההה בבבבבבבבבבבבבייייייי בבבבייייי :) bey או bye ?????? יאלללללההההה חלאססססס עכשיו באמת ב י י י י י י י י תשאירי לי הודעה פההה...... כן כן פהה !!!!!! פחחחחחחחחחחחחחח :) ביייייייייי

פלג^ר

New member
לפיי גוטמן השארתי לך הרבה..

הודעות מה דעתך עליהם ומה שלומך נשמה וממי שלי

מה אתה כחבה?

איפה השארת לי הודעות??????? ו...מי מכיר אותך בכלללללללללללללל????? הא....אתה גם בפורם של הצ`אט, נכון?! טובבבבבב לא מצ`נהההההה!!!!!! סאלאמאתתתתתת!

פלג^ר

New member
טעות בזיהוי!זה לא מיועד לך..

הוא כבר קיבל את ההודעות.הוא הוא יודע.

יול......

איזה עומק ואיזה שריטהההה????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח רואים שאתה מבוגר....:) סתםםםםםםם אל תיעלבבבבבבבבבב!!!!

pachanga

New member
איזה גנובה את:)

אהבתי את הראש הזה:) אבל מי את חני? ותיקה שאני לא מכירה? או חדשה שאנשים שכבר מכירים אותה כאן? להכיר זה תמיד טוב אז מי זאת חני???? שמי פא`צנגה בכל אופן ונעים מאוד

המ......

מה יש בראש שלייייייי????? אני לא ותיקה ואתה לא מכיר אותי ואף אחד לא מכיר אותייייייי אני חושבת חוץ משוטרת אבל היא לא עונה ליייייייייי.........:-( וחוצ`מזה לא כדאי שתכיר אותי אתה לא יודע בת כמה אני ואתה לא רוצה לדעעעעתתתתתת :) פחחחחחחחחחחחחח מה שם מש` שלך?? סתם סתם אתה לא חייב לענות סתם אל תענה וזהווו יאללה אני זזזתתתתתתתיייי סאלאמאת כפרות!

למעלה