ש.ח באמצע השבוע - רענון

TheCharm

New member
ש.ח באמצע השבוע - רענון

רצועת השידורים החוזרים שמשודרת במהלך השבוע עוברת רענון. 3 סדרות ששודרו באמצע השבוע מסתיימות, ובהתאם - 3 סדרות אחרות משתבצות להן באמצע השבוע. היום (שני), ישודר הפרק האחרון של "דוג צייד הראשים" בשעה 23:55. מחר (שלישי), באותה משבצת, תתחיל העונה השנייה של "לגדול עם גוטי" בשידורים חוזרים. מחר גם מסתיימת העונה השנייה של "חמות על הבית" שמשודרת ב-00:20 (שידור נוסף ב-02:45), ובמקומה תתחיל ביום רביעי הסדרה "סיירת ניקיון", שהשידור הראשון שלה בערב יהיה באותה משבצת של "חמות על הבית", אבל השידור הנוסף שלה יהיה ב-03:00, רבע שעה מאוחר יותר מהמשבצת המקורית של "חמות על הבית". הרענון לא מסתיים ב-2 סדרות שעוזבות ו-2 סדרות חדשות. ביום רביעי ישודר פרק הסיום של העונה הראשונה של הדרמה הפופולרית "The O.C" שמשודרת ב-22:45 (שידור נוסף ב-01:05). ביום חמישי תעלה לשידור הסדרה המחליפה - "קווין היל", שתשודר באותן משבצות. כך מסתכם שינוי השידורים במהלך השבוע, מותיר אותנו ביום חמישי עם: 22:00 - "ג'ו שמו 2" 22:45 - "קווין היל" 23:30 - "פחות ממושלמת" 23:55 - "לגדול עם גוטי 2" 00:20 - "סיירת ניקיון" 01:05 - "קווין היל" (שידור נוסף) 01:50 - "פחות ממושלמת" (שידור נוסף) 02:15 - "ג'ו שמו 2" (שידור נוסף) 03:00 - "סיירת ניקיון" (שידור נוסף) תקצירי הפרקים האחרונים/הראשונים דוג צייד הראשים - פרק אחרון - 12.9 - 23:55: הצוות תופס מבוקש ומשנה את חייו ואחד הכלבים של המשפחה נפצע קשה. לגדול עם גוטי 2 - פרק ראשון - 13.9 - 23:55: ויקטוריה שוכרת עוזר אישי חדש ומנסה ללמד אותו את התפקיד. לויקטוריה יש יום הולדת והבנים מתכננים מסיבת הפתעה לכבודה. חמות על הבית 2 - פרק אחרון - 13.9 - 00:20: בכל פרק, צוות משפצים יעבוד על בית משפחה אחר, ומי שינהל את השיפוץ הן החמות. האם של כל צד מהמשפחה תנסה לכפות את סגנון העיצוב שלה, ואף להתמודד זו כנגד זו כאשר הדעות של השתיים יתנגשו. סיירת ניקיון - פרק ראשון - 14.9 - 00:20: סדרת לייף סטייל בה המנחה, סטייסי דאטון וצוות מומחים מסייעים לזוג בעלי בית להתמודד עם הבלגן שבביתם. יחד הם יחליטו מה יישאר, מה יימכר ומה ייזרק, וכן יציעו ל"בלגניסטים" דרכים לשמור על הסדר בביתם. The O.C - פרק אחרון - 14.9 - 22:45: קשר מחייב: תרזה מתלבטת אם לעבור הפלה. כלב מתחתן עם ג`ולי, אבל לא מגלה לה שהוא עומד להתרושש. סת` עצוב בגלל העזיבה של ריאן וסאמר מעודדת אותו. בצר לו סת` יוצא להפלגה לטהיטי. קווין היל - פרק ראשון - 15.9 - 22:45: מהפך: קווין היל, עו"ד מצליח, מקבל לחזקתו תינוקת של דודנו שנפטר. בניסיון לתמרן בין הטיפול בה לחייו המקצועיים והאישיים, הוא שוכר מטפל ועובר למשרד עו"ד אחר, שם מטפל בתביעה של הטרדה מינית.
צפייה נעימה!

shawn 1

New member
אז יס וויקאנד לא תשדר את הספיישלים

שהיו לOC באמצע העונה ה2????

TheCharm

New member
הא?

לOC לא היו ספיישלים באמצע העונה ה-2, היו לה ספיישלים בסוף העונה הראשונה, וכנראה שלא - הם לא ישודרו בשידורים החוזרים.

shawn 1

New member
אני יודע, לזה התכוונתי. וממש ממש

חבל שהם לא יישדרו אותם!

shawn 1

New member
יש לי שאלה שקשורה לשידורים וזה.....

אחריי שתיגמר העונה ה2 של OC, מה יהיה? עוד סדרת נעורים? או....

shawn 1

New member
אהה,אוקיי... פשוט, אני לא רוצה

שזה יהיה הבית הלבן,או הסופרנוס, או משמרת שלישית... כי בשעה הזו כיף יותר לראות משו יותר לצעירים.. זה כמו רצועת הצעירים: אוורווד, OC, סמולוויל, מגרש ביתי... עדיף שישימו משו שיהיה דומה ומתאים להם...

TheCharm

New member
אממ

קודם כל, הבית הלבן והסופרנוס ישודרו ב+ ולא בוויקאנד. משמרת שלישית תשודר אם אני לא טועה ביום שבת ב-22:30 במשבצת "פשע מן העבר", אבל נא לא לתפוס אותי במילה. חוץ מזה, בגלל שלא שמענו על רכש חדש שכמובן יתאים לרצועה (שכן, היא נשארת רצועת דרמה של "צעירים" נראה לי, כי כך היא התחילה ובעזרת השם כך היא תמשיך), אני יכול להניח שפשוט ישדרו את העונה של OC מההתחלה.

shawn 1

New member
זה יהיה ט-מ-ט-ום לשים שוב את OC 2

מההתחלה! שישימו ש.ח. בערבים או אנלא יודע מה... שיחדשו בתחום הנעורים טיפונת...

shawn 1

New member
מזתומרת? אמרו (אני חושב) שבנובמבר

תהיה עונה מדהימה. לא? ובכול מקרה, העונה יכולה להיות שקטה, ולהוסיף תוכניות....

TheCharm

New member
אממ

אין עונה שקטה עם תוכניות חדשות. הכוונה היא שרוב לוח השידורים יבנה משידורים חוזרים של עונות קודמות וכו'. וחוץ מזה, עד נובמבר יש זמן, ובינתיים אין לנו מושג מה בדיוק יהיה בנובמבר.

Aviad1987

New member
איזה שטויות אתה מדבר בחיי

לפחות תברר לפני או לחילופין תכתוב שמדובר בהשערות שלך

assafTV

New member
בולשיט

הלוח לא יורכב משידורים חוזרים. מבחר סדרות חדשות יעלו בחודשיים הקרובים שיפנו לקהל רחב. עונות חדשות של הסדרות הרצות שסיימו עונה יעלו בתחילת 2006, והכוונה בוויקנד להעלות אותן מוקדם ככל שזה יתאפשר. ההערכה היא סביבות מרץ, התקווה היא שחלק מהסדרות אולי יעלו טיפה לפני, זה תלוי בספק כמובן. בכל אופן - בלוח ימשיכו לככב סדרות חדשות ומצוינות.

TheCharm

New member
יכול להיות

אבל האם אתה יודע מהן, חוץ מ"חדשות ומצוינות"? מוקדם מידי להעריך מה יהיה בעוד חודשיים ולדבר על זה כדבר טוב כשאין לנו מושג מה יהיה.

TheCharm

New member
שני גברים וחצי יהיה

סביר להניח ברצועת הקומדיות של שבת, אבל לטעמי הביג ניוז הוא דווקא הדרמה של שישי

snier1991

New member
אבל אי אפשר להשוות בין התוכניות

8 כללים פשוטים ופחות ממושלמת לשני גברים וחצי הסיטקום המצליח ביותר(ואין לי מושג למה אותי היא משעממת)

TheCharm

New member
אז?

אולי אי אפשר להשוות את התוכניות, נו ו? אתה רוצה להשוות את וואן טרי היל ו-או.סי גם? שניהם סיטקומים, בדיוק כמו שOTH וOC הן דרמות של 45 דק'.

snier1991

New member
אבל שני גברים וחצי לא בנוי

לשעות המוזרות שהסיטקומים משודרים משודרת

למעלה