מדובר ברק את. יש 3 ש.ח. ביי ביי ויוה.
NIR DE LA NOCHE Member 7/9/20 #2 רק את משעממת כמו התחת העירום שלי. ביי ביי לויוה אחרי שאסיים עם פתאום אבא.
elall Member מנהל 8/9/20 #3 נכתב ע"י NIR DE LA NOCHE: רק את משעממת כמו התחת העירום שלי. ביי ביי לויוה אחרי שאסיים עם פתאום אבא. לחץ כדי להרחיב... אבל אז אולי את "פתאום אבא" יחליף משהו מעניין.
נכתב ע"י NIR DE LA NOCHE: רק את משעממת כמו התחת העירום שלי. ביי ביי לויוה אחרי שאסיים עם פתאום אבא. לחץ כדי להרחיב... אבל אז אולי את "פתאום אבא" יחליף משהו מעניין.
NIR DE LA NOCHE Member 15/9/20 #4 נכתב ע"י elall: אבל אז אולי את "פתאום אבא" יחליף משהו מעניין. לחץ כדי להרחיב... הסיכוי לזה הוא אפסי. עם ההתנהגות שלהם לאחרונה.......
נכתב ע"י elall: אבל אז אולי את "פתאום אבא" יחליף משהו מעניין. לחץ כדי להרחיב... הסיכוי לזה הוא אפסי. עם ההתנהגות שלהם לאחרונה.......
elall Member מנהל 19/9/20 #5 נכתב ע"י NIR DE LA NOCHE: הסיכוי לזה הוא אפסי. עם ההתנהגות שלהם לאחרונה....... לחץ כדי להרחיב... מה למשל היית רוצה שיביאו? זה לא שלטלויסה יש הברה מה להציע בימינו.
נכתב ע"י NIR DE LA NOCHE: הסיכוי לזה הוא אפסי. עם ההתנהגות שלהם לאחרונה....... לחץ כדי להרחיב... מה למשל היית רוצה שיביאו? זה לא שלטלויסה יש הברה מה להציע בימינו.