ש ח ר של י ו ם חדש

בוקר טוב לחברי הפורום../images/Emo42.gif

רחלי, מחכים לשמוע איך הייתה הביקורת של מתן אתמול. טאניוש, תעדכני אותנו מה איתך. שחר, עוד 11 יום לניתוח של תומר. ממשיכים לחכות איתך ולהחזיק אצבעות. בוקר נעים לכולם, יעל

kholood

New member
ש ח ר של י ו ם חדש

בוקר טוב לך תודה שענית לי אנחנו שני הורים שהבן שלנו מטופל אצל ד"ר אנג'ל וכבר עברנו את תקופת הגבס וגם את המכשירת כאילו אנחנו עכשיו בתקופה הזאת. הוא עכשיו בן 6 חודשים כמעט והוא אמור להוריד את המכשיר בשבוע הבא יום חמישי אצל ד"ר אנג'ל.

ח'ולוד, בהצלחה../images/Emo140.gif

בהצלחה בהורדת המכשיר. האם את מתכוונת לסד עם נעל או לדניס בראון? איזה מכשיר יש לבן שלכם? ד"ר אנג'ל הוא רופא מצוין. הוא מטפל בילדים נוספים בפורום הזה. שמחים שאת כאן. תמשיכי לעדכן. יעל

kholood

New member
הוא עכשיו עם דיניס בראון

אני מתכוונת על המכשיר שזה הדיניס בראון כמו בתמוני של הבת של ADUSHI

בוקר טוב חלוד

אני אורית אמא לתמיר ברוך בואכם אלינו, נעים מאוד ואשמח לשמוע עוד על האוצר שלכם... וגם תמונות יתקבלו בברכה (אשמח גם לעדכן תאריכי לידה שלכם ושלו)... ברוך הבא אורית

kholood

New member
שלום לך ואני שמחה להקירך

היי אני שמיחה להקירך התינוק שלי נולד ב- 17/4/2004 והוא היום כמעט חצי שנה ובעוד שבוע הוא אמור להתחיל בשלב הלילה

חברים יקרים,גן עדן ואיהאב,אנא שרשרו

שרשרו את ברכות בוקר הטוב שלכם אחרי ההודעה הראשונה הנפתחת באיחולי בוקר טוב. כדי להיצמד להודעה מקורית, עמדו על "הוספת תגובה" בסוף ההודעה הקודמת ואז תוכלו לכתוב הודעה שתיצמד להודעה הקודמת. אין צורך לפתוח הודעות חדשות שכולן "בוקר טוב". אבל אנא, המשיכו לברך, זה נעים לראות שרשורי התפקדות כל יום. בוקר נעים לכולם וגן עדן או איהאב, שרשרו את חיבוקי ואת ח'לוד אחרי ההודעה הזו. תודה. יעל

רחליקה1

New member
צהריים טובים ועדכונים.

לכל המתעניין כבר כתבתי למטה ששגב כבר כאן. הערת אגב לדיון שפתחה הילה: ק"פ נחשב למום קליל ובר תיקון יחסית באורטופדיה המודרנית. המילה החשובה במשפט הזה היא "יחסית". אנחנו מטופלים אצל ויינטרוב ביום ג' לא ביום א' בגלל שאנחנו גם מבצעים אולטרסאונד פרקי ירכיים. יום ג' הוא יום הצרות האמיתיות, אז רואים באמת עד כמה אנחנו ברי מזל. ואז גם מבינים מדוע עד כה לא טרחו רופאי דנה המכובדים להתמחות אצל פונסטי. אני לא מתכוונת אפילו להטרידכם במקרים הנוראיים שמגיעים למרפאה הזו. כל ביקור שם הוא עבורנו יום ההודיה... ועכשיו לבשורות המשמחות באמת: מתן נתנה שם לויינטרוב ואריאלה תצוגת תכלית נפלאה של עמידה והליכה סביב השולחנות כך שויינטרוב פשוט אמר לה: "גברת רציתי לתת לך רק 8 שעות חופש, אבל אין לי ברירה אלא לתת לך 10..." אז כפי שהבנתם אנחנו עם הנעליים "רק" 14 שעות ותוך חודש נעבור ל - 12 שעות... דיתי, השמיעי קול את חסרה לנו. רחלי.

צהרים מאוחרים טובים

סליחה שיותר עסוקה מתמיד.... אבל אני שמחה שיעלי וכל החברים מחיים שוב את הפורום.... יעלי, מה עם הספר הראשון?????

הספר הראשון של ההוצאה או שלי?

הספר הראשון של ההוצאה, "חלומות שבלב" מאת סיגל מגן,ספר ילדים מקסים, יצא בערב ראש השנה. עוד שמונה ספרים נמצאים עכשיו בשלבי הפקה שונים. חלקם למבוגרים, חלקם לילדים ואחד מתורגם מקטלאנית. אפשר להיכנס לאתר ולראות. הכתובת של האתר נמצאת בכרטיס שלי, למי שמתחשק לו להציץ. הספר שלי: "נמשים כמו כוכבים" יוצא בעוד שלושה שבועות בערך. ההשקה הרשמית בספריית יד לבנים בגבעתיים ב- 5 בדצמבר, יום א', בשעה חמש וחצי. זהו ספר ילדים מתוק ומיועד לגילאי 4-5. לאירוע מוזמנים גם ילדי כיתה א' של בית הספר של טל שלי וגם 4 גנים בגבעתיים שמבקרים בקביעות בספרייה מדי שבוע בשנת הלימודים הזו. המאיירת תדבר על הספר, אני אקרא אותו, תהיה תערוכה של עמודי הספר, וברכות מכמה מכובדים... הפורום מוזמן בהחלט. כל חברי הפורום יכולים להגיע. אני אהיה מאושרת לראות אתכם שם. אני עוד אכתוב על זה שוב לפני האירוע. תודה שהתעניינת, אוריתוש. יעל

למעלה