ש.ח של העונות הראשונות בערוץ 10!

Rontzi

New member
ש.ח של העונות הראשונות בערוץ 10!

כנסו לאתר הלא רשמי של ערוץ 10 וגלו איפה ואיך הולכת להיות משודרות העונות הראשונות של THE O.C ... [בואו נגיד שזה קשור ל"בנות גילמור" , "מגרש ביתי" ויום שבת...] וגם תשובות על: בנות גילמור ,חוק וסדר: כוונה פלילית ,מגרש ביתי, אי.אר , המתמחה ועוד באתר הלא רשמי של ערוץ 10 רוצים להתלונן? רוצים להגיד משהו על הרכש? כנסו לפורום של האתר...

Aviad1987

New member
ממשיכים להיות פח זבל של יס והכבלים

אני אשמח אם כשתגיע איכשהו לערוץ 10 תבקש שם ממישהו שיתחילו לעמוד בהתחייבויות ולייצר טלוויזיה ולא תירוץ עלוב לקיום העוד יותר עלוב של הערוץ. תודה

Tinty

New member
היי, אל תזלזל בסדרת המופת "פיק אפ"!

(ראיתי הלילה במהלך הבייביסיטר חצי דקה, ונרקב לי השכל. רואים, אה?)

shawn 1

New member
חחח, אגב, אני חדש פה!

שמעתי כ"כ על הסדרה THE O C ותמיד רציתי לראות אותה ועכשיו יש לי אפשרות לראות אותה! מישו רק יכול להגיד לי, כמה עונות יש בכלל לOC? וכמה מהם ערוץ 10 יישדר?? אני אגב, לא סובל ספוילרים, אני אנסה להתחמק מהם פה... חח

Tinty

New member
תשובות

נמצאות לרוב ב"שאלות הנפוצות" ובדפי המידע שניתן למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=1144 חוצמזה: 1. כרגע צולמו במלואן שתי עונות, ששודרו בארה"ב. הפרק ה14 מהעונה השניה (214) שודר בארץ שלשום, ונשארו 10 פרקים (עד 224). בארה"ב החלו לצלם לא מזמן את העונה השלישית, ששידוריה יחלו ב9/8 (בעוד קצת יותר מחודש...). 2. שידור הסדרה בערוץ 10 עוד לא קיבל אישור רשמי, ולכן איננו יודעים כמה עונות של הסדרה רכשו שם. 3. הDVD של העונה הראשונה נמכר בארץ על כל 27 פרקיו ועם תרגום עברי מלא. הDVD של העונה השניה עוד לא יצא בארה"ב, ואמור לצאת בסמיכות לעונה השלישית (אבל תמיד אפשר |שיעול|להוריד מהרשת|שיעול|)

shawn 1

New member
תודה! ודווקא השידור של ה O C כן

נרכשה לחלוטין יחד עם "מגרש ביתי" (כרגע רק את העונה ה1 של שתי התוכניות...)... יש סיכויים די ברורים ובטוחים שאחריי שהעונות הראשונות ייגמרו, הם יישדרו תשניות...אני מקווה!

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרדי (
), 17.

../images/Emo24.gifאתה צודק

א תה באמת צודק זאת הסידרה הכי דפקטית שראיתי בחיים שלי!!! דרך אגב זאת אחותך

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרדי (
), 17. Holy Fucking Shit
לאורן יש אחות
כבר עולות לראשי הקודר המון שאלות
קודם כל, בת כמה את, והאם את לסבית
*מענין איך אורן יגיב
* אגב, אל תעלבי מהשאלות.. אחרי מספר דקות (או שניות) של שיטוט בפורום תביני שאני בנאדם שכזה (לא בנאדם לסבי
אם יש כזה דבר.. - פשוט שרוט קצת)

Tinty

New member
שש..

פרדי, היא בסה"כ בת 12. אתה כבר רוצה לספר לה מעשיות על שדים, רוחות, לסביות ובאפי?

Ulong

New member
פח זבל?

לפחות הר חרייה שלם. המרוץ למליון, הארוס השמן שלי, פגישת מחזור, המורדים, לגעת באושר, הרווקה ועוד רבים וטובים.. זוהי הטלוויזיה של ערוץ 10, תוכניות רכש שאפילו הם לא רכשו יד ראשונה. ואפילו לא נכנס לרייטינג.

Tinty

New member
לדעתי הם פספסו את האפשרות לצמוח

והמצב של הערוץ הוא בעיקר מוות קליני.

Tinty

New member
אופס.. שלחתי את ההודעה לפני שסיימתי

לכתוב אותה. "גוף שידור עלוב": "טלעד" Out "רשות השידור", לפני 5 דקות "ערוץ 10" In

Aviad1987

New member
לעשות מכרז מחדש

או לסגור את הערוץ. הוא לא מועיל בגרוש.

LeRanch

New member
יופי תודה!!

פספסתי חצי מהעונה ה-1 עכשיו אני אוכל להשלים!

למעלה