אני מת על האוס סי אבל אני צופה בה באינטרנט והיא משודרת ביס (למרות שיש לי HOT) אז במקום שערוץ 10 ישדר אותה הוא צריך לשדר את זהות בדויה האומללה שסובלת בגלל ההתייחסות של טלעד אליה לפני המכרז וגם אחריו! שידור חוזר מההתחלה של זהות בדויה יהיה הרבה יותר עדיף.
איזה מעצבן לראות את האוסי עם מלא פרסומות באמצע !!! הם בטח יתעללו באוסי כמו שהם התעללו בבנות גילמור LOL אבל זה דיי טוב שמשדרים את זה בערוץ שיש (כמעט) לכולם, כי זו סדרה מעולה והרבה לא מכירים אותה בגלל שעדיין רוב האנשים (ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה) מסתפקים בהצע העלוב יחסית של הוט ובחיים לא שמעו על הסדרה.
כל הסדרות של יס עוברות מתישהו לערוץ 10(או סי,מגרש ביתי) או לערוץ 2 (השיר שלנו) זה כבר מאבד את הייחודיות של יס.... בתור פיצוי אני רוצה שליס יהיה את ה vod עם הספיישלים של כוכב נולד (בין היתר)!!!
אני רואה כל לילה את השידורים החוזרים בערוץ 3, מיד אחרי הש.ח.ים של The OC. פליסיטי באמת סדרה מעולה (למרות שאני מצטער על כך שהיא איבדה את השיער וכל הסוודרים הארוכים שלה. זה מזכיר לי את הגופיות של ריאן שאבדו בעונה השניה. ניחא, לפחות היא נשארה פלספנית
תודהה וואי איזה כיףףףףף 5 עונות שולטט ולערוץ 3 יש את כל העונות? כי גם אני עוקבת כל יום אחרי הפרקיםם (גם אחרי THE O.C ) ופליסטי באמת מצחיקה שאיבדה את השיער..סוודרים?אוקי גם טוב נו שינוי לטובה..שיהיה וקרי ראסל שחקניתתת מעולהההההההההההההה
רוב הסדרת המעולות מגיעות ליס- עב"נ , או.סי , מגרש ביתי...המתמודדועוד המון.. מה שחסר שישימו את עב"נ בערוץ 10 וזהו...זה די מעצבן.. למרות שזה טוב שיותר אנשים יתוודעו לסדרות המעולו תהאלה.. אבל בכל זאת..