ש.ח של העונות הראשונות בערוץ 10!

Aviad1987

New member
יש לך שידור חוזר מיום שלישי הקרוב

ביס וויקאנד בלי כל מיני פרסומות

dalida1988

New member
יאההה לא ידעתייי

מגניבבב טוב שאמרתת תודהההה בא לי לראות את העונה ה-1 עוד פעם..

לא!!!!!!!

אני מת על האוס סי אבל אני צופה בה באינטרנט והיא משודרת ביס (למרות שיש לי HOT) אז במקום שערוץ 10 ישדר אותה הוא צריך לשדר את זהות בדויה האומללה שסובלת בגלל ההתייחסות של טלעד אליה לפני המכרז וגם אחריו! שידור חוזר מההתחלה של זהות בדויה יהיה הרבה יותר עדיף.

Sole Survivor

New member
תגובה

נכון שערוץ 10 הוא "פח הזבל " של יס אבל מה עם מנויי הוט דיגיטלי וכבלים גם הם רוצים לראות....

וואלה ?

איזה מעצבן לראות את האוסי עם מלא פרסומות באמצע !!! הם בטח יתעללו באוסי כמו שהם התעללו בבנות גילמור LOL אבל זה דיי טוב שמשדרים את זה בערוץ שיש (כמעט) לכולם, כי זו סדרה מעולה והרבה לא מכירים אותה בגלל שעדיין רוב האנשים (ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה) מסתפקים בהצע העלוב יחסית של הוט ובחיים לא שמעו על הסדרה.

פאק.

אתם לא יודעים כמה אני שמחה כרגע מזה
איזה כיף, לראות את בן כל יום שבת
חכם מי שחשב לעשות את זה.

Felicity4

New member
מה זה השטויות האלה??

כל הסדרות של יס עוברות מתישהו לערוץ 10(או סי,מגרש ביתי) או לערוץ 2 (השיר שלנו) זה כבר מאבד את הייחודיות של יס.... בתור פיצוי אני רוצה שליס יהיה את ה vod עם הספיישלים של כוכב נולד (בין היתר)!!!

dalida1988

New member
סורי לא התמקדתי בשם

ואם באמת כבר קראת לעצמך פליסיטי(אז כנראה את מכורה) אז שאלונת..כמה עונות יש לסדרה? תודההה

Tinty

New member
[5 (מ1998 עד 2002)] גמני מכור ../images/Emo13.gif

אני רואה כל לילה את השידורים החוזרים בערוץ 3, מיד אחרי הש.ח.ים של The OC. פליסיטי באמת סדרה מעולה (למרות שאני מצטער על כך שהיא איבדה את השיער וכל הסוודרים הארוכים שלה. זה מזכיר לי את הגופיות של ריאן שאבדו בעונה השניה. ניחא, לפחות היא נשארה פלספנית
).

dalida1988

New member
יאההההה

תודהה וואי איזה כיףףףףף 5 עונות שולטט ולערוץ 3 יש את כל העונות? כי גם אני עוקבת כל יום אחרי הפרקיםם (גם אחרי THE O.C ) ופליסטי באמת מצחיקה שאיבדה את השיער..סוודרים?אוקי גם טוב נו שינוי לטובה..שיהיה וקרי ראסל שחקניתתת מעולהההההההההההההה

Felicity4

New member
חחח ... אבל יש רק 4 עונות...

ורק עכשיו התמכרתי לזה למרות שראיתי כבר את רוב הפרקים בערוץ 2... בגלל זה גם השם פליסיטי 4 כי פליסיטי לבד היה תפוס

Tinty

New member
בונוס למעריצים:

שמרו את זה עכשיו - בעוד כמה שנים התמונה הזו תהיה שווה מיליונים

GaloshiT

New member
יס אשכרה מאבדת את כל היחודיות שלה..

רוב הסדרת המעולות מגיעות ליס- עב"נ , או.סי , מגרש ביתי...המתמודדועוד המון.. מה שחסר שישימו את עב"נ בערוץ 10 וזהו...זה די מעצבן.. למרות שזה טוב שיותר אנשים יתוודעו לסדרות המעולו תהאלה.. אבל בכל זאת..

DreamS_HunteR

New member
גם ביס וויקאנד יש...../images/Emo42.gif

לא יודע אם כתבו את זה בשרשור הזה כבר, אבל היום מתחילה העונה הראשונה של האוסי גם בערוץ יס וויקאנד..

למעלה