ש-י-ע-ר

מיטללל

New member
ש-י-ע-ר

בנות- איזה סוג שיער יש לכן? עד איזה אורך הוא? איזה צבע? כמה זמן ביום אתן בערך "מבזבזות" ע"מ לסדר אותו ביום? שמעו מה קרה לי, עד לא מזמן היה לי שיער ארוך יחסית. בתחילת השבוע הסתפרתי - מדורג עד הכתפיים. זה יצא יפה (אפילו יפה לאללה, אם תשאלו כל אחד שהוא לא אני
) אבל דיי התחרטתי, כי אני אוהבת את השיער ישר ישר, מסודר לגמרי, ומדורג זה ההפך מזה (אם לא עושים פן) אז חברה שלי הציעה לי לשים קצת קרם לחות הבעיה היא שאחרי ששמים אז המגע בשיער לא טבעי, קש כזה, ואני לא אוהבת. אז החלטתי לוותר. נכון סיפור מעניין?
בכ"מ, אתן שמות קרמים כאלה? ומה עדיף יפה או טבעי?

Paranoid Eyes

New member
לא לא מעניין בגרוש../images/Emo88.gif

חע השיער שלי מתולתל... באורך-עד סוף השכמות בערך, כשהוא יבש.. ועוד 2 ס"מ... כשהוא רטוב.. או עם פן. כרגע? הוא נוטה לאדום לוהט, אבל עדיין טיפה כהה. כמה זמן מסדרת אותו? אהממ בין 3-5 דקות. וכן, אני שמה קרמים... אם אני לא אשים.. הוא יהיה קצת יבש ויהיה לי אפרו

Zoharrr

New member
אהמ

יש לי שיער מאוד מתולתל,בקבוקים גדולים, כרגע הוא בצבע חום עם קצת חום בהיר(כל איפה שנשרף וכל איפה שהבהרתי D:) אני לא שמה קרם לחות כי זה שומני,אני משתמשת במסכה לשיער בתור קרם,פשוט שמה,מסדרת את השיער ולא שוטפת :) הצעה שקיבלתי פעם מספרית שהיתה ההצצעה הכי טובה שאי פעם קיבלתי. ואני שמה ממש קצת, לוקח לי בין 15 דק' לחצי שעה לסדר אותו ולכן לרוב הוא פשוט אסוף בלוליטה מה שלוקח שניה... האורך, שהוא מתולתל עד אחרי השכמות וכשהוא עם פן או רטוב הוא עד התחת.

שיער שליייייייי

יש לי שיער גלי-מתולתל לפי מצבי רוח הוא מדורג פרוע מאוד (למרות שלא כלכך רואים עם התלתלים) אבל הכי ארוך עד כמעט אמצע הגב (כשהוא חלק חח) צבע- ג'ינג'ית עם גוונים => טבעי הכל!!! כמה זמן- רבע שעה או יותר.. להקפיץץץ את התלתלים :) משתמשת בקרמים וכאלה- חייב ! יפה או טבעי?!?! יש לי טבעי יפה!! חחח

נרקי

New member
השיער שלי../images/Emo99.gif

הוא בלונדיני ארוך ומדהים! אני שומרת עליו כאילו זה העיניים שלי
מטפחת אותו כמה שאפשר ביציאות אני משתדלת שיהיה הכי יפה

נועם m

New member
איזה שרשור נקבי ../images/Emo178.gif

אני מרגישה כל כך בחורתית לענות עליו
קצת מתחת לכתפיים, מדורג, גלי, והכי חשוב: ג'ינג'ית אסלית! אבל הוא לא כתום! זה מין צבע נחושת יפה כזה
ויש לי המון- המון שיער (על הראש כמובן!!) אני לא משתמשת בקרמים, בדיוק בגלל הסיבה שציינת- אני שונאת כשיש לו מגע של קש... ומעבר לכך- הקרמים הטובים, אלה שלא הורסים את השיער, גם עולים בהתאם, אז זה באמת נראה לי מיותר לחלוטין.

TalKz

New member
אם יש משו שאני ממש לא יכול לוותר על

עליו אצל בנות זה שיער!! אני פשוט מת על זה... לדעתי זה הדבר הכי סקסי אצל אישה.. בכל אופן, אני לא יכול לצאת עם מישי שיש לה קוצים או קרחאת. לדעתי זה פשוט מוריד את כל הנשיות של מישי!!

קרחת

הייתה תקופה שהייתה לי קרחת. אחרי הצבא הפסדתי בהתערבות. ממש לא הרגשתי מהסביבה הקרובה והרחוקה שזה פוגע בנשיות שלי

TalKz

New member
כתבתי לדעתי :)

כמו שבנות יכולות לחשוב ששיער ארוך לגברים זה לא גברי או כל דבר אחר כל אחד ומה ש"עושה לו את זה" :)

Come Alive

New member
הממ..

לי מאז ומתמיד יש שיער חלק. כל הילדות היה לי שיער חום, רגיל יחסית בצבע, ארוך-ארוך (עד התחת), וחלק חלק. בכתה ג' החלטתי לעשות מעשה והסתפרתי לקרה מכוער במיוחד. לאט לאט עם השנים קיצרתי אותו, ונהיה לי שיער כזה כמו של ילד כזה. מגעיל. מכתה ז' החלטתי לגדל אותו, והוא הפך לארוך רק בסוף כתה ט'. השנה החלטתי לצבוע אותו חח.. צבעתי קודם בשטיפה, ניסיתי לבלונדיני ויצא פשוט חום מאוד בהיר.. היה מאוד יפה, ואז פעם אחת כשהייתי במספרה החלטתי שבא לי שיער אדום.. בטעות יצא לי תפוזינה מגעיל רצח, אז באותו היום אחותי צבעה לי על זה בחום, ויצא פשוט שיער אדום יפה כזה. אחרי חודש בערך צבעתי לחום כהה-שחור, וזה דהה וחזר לחום-אדמדם עכשיו זה יותר חום, אבל רואים אדמדם. זה מגניב. עכשיו אני נותנת לשיער קצת חופשה, לנוח. קונדישינר, שמפו, לפעמים מסיכה לשיער, לא משהו מטורף. מסתפרת פעם בכמה חודשים.. זהו

זכוכיות

New member
אני כ"כ מקנאה בכולכן :(

יש לי שיער גרוע. יש לי את השיער הכי גרוע בעולם! הייתי רוצה שהוא יהיה מלא יותר, וגם הייתי שמחה אם הוא היה מחליט מה הוא רוצה להיות (מתולתל\ גלי\ חלק..) ולא מתעורר אחרת בכל יום. הוא גם בלתי ניתן לסידור, טובי מעצבי השיער כבר ניסו, אבל גם הפן העצבני ביותר מתפוגג כלא היה אחרי רבע שעה, פחות או יותר. בנוסף לכל שאר הרעות החולות, הוא חום. סתם חום. זוועה!

ChilD SouL

New member
"זה רק אני והשיער שלי... " ../images/Emo68.gif

שיער חום\חום בהיר [טבעי], עד התחת. לפעמים הוא יותר נוטה לכיוון גלי\מתולתל ולפעמים יותר לכיוון חלק - תלוי במצב רוח שלו.
מסדרת אותו בדיוק 5 דקות. או קוקו, או "גולגול" או צמה או פזור - אין מה להסתבך יותר מדיי. שונאת קרמים\מוסים\שאר השטויות - אוהבת להתקלח, להסתרק [לפעמים לא
] ושלום על ישראל.

למעלה