ש-לווווווווווווווווווום
!

מאוהבת16

New member
ש-לווווווווווווווווווום ../images/Emo24.gif!

יווו איך שהתגעגעתי! אתמול בערב חזרתי מהטיול ואני כרגע נורא נורא מפורקת כואב לי כל חלק בגוף! כ"כ נהנתי, היו לי הרבה דברים בטיול
אבל זה בטח לא מעניין ... לא עקרוני אני נורא נהנתי! ויש לי מלא תמונות!!! (כמבון שעכשיו ייקח לי שנה עד שאני אפתח אותם...) ואני נורא נורא עייפה ישנתי עד עכשיו מ-10 בלילה...כן כן אני עייפה
וביום שישי יש לי מבחן ואני עדיין בתקווה שיבטלו לנו אותו כי אני בטוח אכשל! מה שלומכם? בטח שכחתם מי אני בכלל... אז.. ביי בנתיים, לירז

לירז יקרה

גם אני התגעגעתי. כל הכבוד שנהנית בטיול. אני בסדר גמור, ולא שכחתי מי את, ואני גם לא אשכח לעולם, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאתי.. ../images/Emo24.gif

את ממש מתוקה, איזה כייף לששמוע דברים אלו.."אני גם לא אשכח לעולם" זה ממש מחמם את הלב!!! תודה
לירז

לירז חביבה

תודה על הדברים החמים, והחיבוקים. כשאני כותבת משהו בפורום, אני כותבת את זה מכל הלב, וזה אמור לגבי כל אחד/אחת מכם/ן, כי בזכות סיפורייך על הילי, אני מרגישה שנכנסת לי ללב, ואני מחכה לקרוא את מה שאת ואחרים כותבים/כותבות, ולהגיב. שמחה שגרמתי לך להרגשה טובה. מה עם רון? תמסרי לו ד"ש מכל חברי/חברות הפורום. ולסיום, קבלי ממני:
, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאתי...

רון מצויין, אני נורא מתגעגעת אליו! לא ראיתי אותו מיום שבת.. :(( אני אמסור לו ד"ש... :) לירז

לירז

איזה כיף לקרוא את זה, וכשתדברי איתו, תגידי לו שיקפוץ לכתוב משהו בפורום, טוב? אין ספק שאת מתגעגעת אליו, אבל תמיד יש טלפון, ליאת.

מאוהבת16

New member
ליאת

אני אמסור לו! מבטיחה! ברור שיש טלפון ואנחנו משתמשים בו, גם כשהייתי בטיול דגיברתי איתו די הרבה!!!

נשמה הפצועה

איזה כיף לגלות שאת מפרגנת ללירז, ובכלל, מרגש אותי הפירגון שיש בין חברי/חברות הפורום, הלוואי ונמשיך כך, ליאת.

למעלה