|אייקון של ניגוב זעה| חשבתי שהתכוונת אליי
D Darkkk New member 11/4/04 #12 הווו אני לא מאמינה../images/Emo12.gif מה רואות עיניי ברוך הבא אז מה, מאט ( ), מה שלומך?
C cobainos New member 11/4/04 #23 גילעד יא ריגשי סתם אני יודע שזה בצחוק אבל מה זאת כל הרגשנות הזאת?טוב נו אוהדי מילאן פגיעים השבוע
ק קיר קמט New member 11/4/04 #27 אז את תלכי איתי לסרט ? ../images/Emo13.gif אגב, בחתימה שלך - מה הראשון ? למצוץ ? גילעד משועשע מעצמו בלי סיבה.
אז את תלכי איתי לסרט ? ../images/Emo13.gif אגב, בחתימה שלך - מה הראשון ? למצוץ ? גילעד משועשע מעצמו בלי סיבה.
C cold fire1 New member 11/4/04 #33 ../images/Emo6.gif את כותבת הודעות בזכותי? או שסתם בא לך ליבש את גילעד? (עם י')
D Darkkk New member 11/4/04 #34 ../images/Emo6.gifחחחח הוא דורש את זה אבל אם זה גורם לך להרגיש טוב אז אני מרשה לך לקחת את הקרדיט המלא
../images/Emo6.gifחחחח הוא דורש את זה אבל אם זה גורם לך להרגיש טוב אז אני מרשה לך לקחת את הקרדיט המלא
ק קיר קמט New member 11/4/04 #40 מה דרשתי, מה אני לא ראיתי אף פעם שכתוב לי על המצח "תהיו רעים אליי, אני דורש את זה." אין לי כל כך הרבה מקום.....
מה דרשתי, מה אני לא ראיתי אף פעם שכתוב לי על המצח "תהיו רעים אליי, אני דורש את זה." אין לי כל כך הרבה מקום.....
C cobainos New member 13/4/04 #45 שום איידס ושום נעליים! לא יכול להיות לי איידס! באשר לך...עם כל סימני הזריקות שיש לך בוריד...סביר בהחלט.
שום איידס ושום נעליים! לא יכול להיות לי איידס! באשר לך...עם כל סימני הזריקות שיש לך בוריד...סביר בהחלט.