ש-לום

חמדונה

New member
ש-לום

אתם בטח לא זוכרים אותי, צצתי כאן פעם אחת עם שאלה הזויה ואני קוראת פה קבוע (מחכה ל18 לקורס, ואז בטח יהיו לי עוד הרבה שאלות מטומטמות
) בקיצור יש לי שאלה קטנה: רוב הברים דורשים מהברמנים קורס, או לפחות ידע בסיסי? או שזה תחום שפחות או יותר עובד על "יש לי בן דוד שהשכן שלו מחפש עבודה" ? כי הייתי בחודשים האחרונים בכמה מקומות שפשוט, אממ... בואו נגיד שאני מצפה מברמן שעובד בפאב לא לשאול אותי מה זה מרטיני ואיך להכין. אם הוא חשב שזה מצחיק ובגלל זה שאל, הוא טעה מאד. במקום אחר הוא לא שמע מימיו על טוניק עם הג'ין.

rustynail

New member
ברמן אמור לדעת, אבל יש גם יציאות שלא יודעות

השאלה היא מי שורד את הסלקציה ומי לא! החלק של הפרוטקציה עובד חזק בעסקים האלה אבל רק המוצלחים לרוב שורדים מתוך הפרוטקציונרים קורס\ידע הם בסיס חשוב שעוזר בקבלה לברים אבל לצערי הם לא דרישת חובה וכרגע אני יכול להעיד שיש לי פרוטקציה אחת לפחות בבר שאני סובל קשות ממנה! אבל אין מה לעשות נגד זה מלבד להשתדל לעזור להיקלט כמה שיותר מהר ובו זמנית לפתוח את עיני המנהלים להפסדים שהם חווים! מחוסר ידע וניסיון... אצלנו בעבודה כרגע מאמינים יותר בחומר אנושי מאשר בידע וביכולת מהסיבה הפשוטה שידע אפשר ללמד ויכולת נרכשת אבל האדם והרצון שלו הם ללא שינוי! אני אישית חושב שזה נכון אבל ראבאק תן לי מישהו שיודע לעבוד ואז נחליט עם הוא חומר אנושי טוב או לא ולא להפך! (מירמור, אין סמיילי לזה...) אגב אם את מחכה לגיל 18לקורס...אז לאיזה ברים את הולכת? ואם את הולכת כבר לברים שמכניסים כאלה גילאים אז יש מצב שהבעיה היא שם ספציפית בברמנים שלהם .... חכי קצת ולכי למקומות יותר מוצלחים?

חמדונה

New member
קצת חבל

ובקשר לגיל והברים, בוא נגיד שהמקום היחיד שעשה לי בעיות זה הדאבלין (הוא 24+) וגם לשם נכנסתי בסוף... אז אם יש לך מקומות מוצלחים להמצליץ לי עליהם, שוט, אני אשמח לשמוע
כל מה שבין השרון לאשדוד מתקבל.

rustynail

New member
הדבלין 22 פלוס לא 24...

ממקור ראשון .... איזה דבלין הרצליה או רחובות...? והאם שם עשו לך פאדיחות עם קוקטיילים\ ג'ין וטוניק...?

חמדונה

New member
ברחובות

לא ידעתי שיש בהרצליה, צריך לבדוק אותו ולא, שם בהחלט לא עשו שום פאדיחה.

rustynail

New member
יש גם בירושלים,רחובות מרשים הרצליה יותר...

וירושלים מוציא לך את העיניים... בכל אופן שמח לשמוע שלא היו פאדיחות ברחובות....לא נעים פיטורים וכאלה....סתם..
לדאבלין אפשר להיכנס בשעות 17-21 ללא הגבלת גיל לרוב....כאשר מ17-20 יש הפי האוור על החביות(פרסומת?) אבל מ21 מתחילה הגבלת הגילאים 22 ומעלה...

למעלה